Hiç bilmiyorum niye böyle olduMerhaba benim de amh 0.99 ama su an 6 yumurta oluşmuş haftaya opu var,yumurtanın neden o kadar az oluşmuş acaba
Hiç test yspmismiydin cnmKızlar yarın sonucumu alıcam dua edin lütfenSonucunu biliyorum negatif ama belki bu gecenin hürmetine bı mucize olur yarın öğlen sonucu yazarım size İnşallahhh tutunmuştur bebişim hepinize hayırlı kandillerrrrrrr . Allah bu yolda bekleyen herkese pozitifleri göstersin inşallahhh
Sadece iğneler cnm farklı bisey yok.drmu dedi aslan penceisni falanKizlar bir sey soracaktım ben tedavi süresince her gün aslan pençesi nar ozu kullanıyorum hala,doktorum hic kesmedi üstelik dhea da alıyorum yumurta toplamaya kadar devam diyor.Siz igneler disinda ne kullanıyorsunuz ben bir de imprly ve decavit de alıyorum
Evet benim tüp bebek tedavisi iki ay önceden başladı surekli aslan pençesi icmemi istedi ve nar özü dhea kullanıyorum iki aydır.rahim filmi ve Rahim yıkama yaptirdi bu süreçte.Bir haftadır ignelere başladık ama aslan pençesi ve nar asla bırakma dedi.Benim bir kızım var ikinci için olumsuz tüp denemelerim olduğu için doktor cok sıkı tutuyor tedaviyiSadece iğneler cnm farklı bisey yok.drmu dedi aslan penceisni falan
İnşallah pozitifi görürsün yarın kaçıncı günün?Kızlar yarın sonucumu alıcam dua edin lütfenSonucunu biliyorum negatif ama belki bu gecenin hürmetine bı mucize olur yarın öğlen sonucu yazarım size İnşallahhh tutunmuştur bebişim hepinize hayırlı kandillerrrrrrr . Allah bu yolda bekleyen herkese pozitifleri göstersin inşallahhh
Bence merkezden çok doktor onemli ben aydındayım doktor orda. İşlemler için izmire gidiyoruz sadece. Doktor 2-3 günde bir benı çağırdı cm e baktı ilaç dozumu ayarladı. Sanırım ücretsiz ön görüşme oluyormış merkezlerde. Randevu alıp bikaç doktorla tanışın. Sonra o tanıştıklarınızı araştırın öyle karar verin. Merkez aşırı temiz titizdi oda her yer.Bana bilgi vermek için aradılar benı 1.ve 3.gün ve 5 (opudan sonra) kısaca anlattılar. Ama benı aydınlatan tek tek uzun uzun anlatan tabi doktorumdu. Siz ön görüşmeye gidin once. İzmirde irenbe ve tavmergen en çok duyduklarım. Ama hangisinin labaratuvarı iyi bn de bilmyorum. Henüz olumlu sonuç da almadım merkezin bi temizliğne yorum yapabiliuorum. Embriyologla görüşmedik mesela görüşenler hangi merkezdeler. Acaba ben dışardan doktorla geldim diue mi embriyologla hiç konuşturulmadıMerhaba hayirlisi olsun surecinizTavmergen icin goruslerinizi paylasabilir misiniz, ben de oraya gitmeyi dusunuyorum..
9. Gün canım doktor cagırdı işte yarın belli olcak ama dediğim gibi 6. Gün 0.99 cıktı daha da yükselmez zaten ne belirti ne bişey hıc bıseyim de yok negatifte sabahda idrar testi yaptım oda negatif cıktı yarına zaten negatifi alcam ama bakalımİnşallah pozitifi görürsün yarın kaçıncı günün?
Vay be doktorlar bu aslan pençesine inanıyor mu gerçekten şaşırdım. Amaç rahim sağlığı mıEvet benim tüp bebek tedavisi iki ay önceden başladı surekli aslan pençesi icmemi istedi ve nar özü dhea kullanıyorum iki aydır.rahim filmi ve Rahim yıkama yaptirdi bu süreçte.Bir haftadır ignelere başladık ama aslan pençesi ve nar asla bırakma dedi.Benim bir kızım var ikinci için olumsuz tüp denemelerim olduğu için doktor cok sıkı tutuyor tedaviyi
Evet canım negatifHiç test yspmismiydin cnm
İnş mucizen bu kandil gecesi tersine döner de yarın seni güldürür. Kaç embriyo kaçıncı gündü9. Gün canım doktor cagırdı işte yarın belli olcak ama dediğim gibi 6. Gün 0.99 cıktı daha da yükselmez zaten ne belirti ne bişey hıc bıseyim de yok negatifte sabahda idrar testi yaptım oda negatif cıktı yarına zaten negatifi alcam ama bakalım
5.gün embriyosu 1. Kalite 1 embriyo canımİnş mucizen bu kandil gecesi tersine döner de yarın seni güldürür. Kaç embriyo kaçıncı gündü
Benım de amh ım sana yakındır ve 8 yum oluştu toplandı. 6 sına işlem yapabilmişler. 6 taneden 3 ü bile güzel kalitede olsa belki de gebe kalacaksın belki de 1 i . Ama seni anlıyorım çok ağladım ben . 2 tanesi döllendi diye aradılar nası 3.güne kadar kalacak diye öldüm öldüm dirldimMerhaba benim de amh 0.99 ama su an 6 yumurta oluşmuş haftaya opu var,yumurtanın neden o kadar az oluşmuş acaba
İnşallah yarın pozitifi görürsün canım9. Gün canım doktor cagırdı işte yarın belli olcak ama dediğim gibi 6. Gün 0.99 cıktı daha da yükselmez zaten ne belirti ne bişey hıc bıseyim de yok negatifte sabahda idrar testi yaptım oda negatif cıktı yarına zaten negatifi alcam ama bakalım
İnşallahhhhhhh canım inşallahİnşallah yarın pozitifi görürsün canım
Amh ınız çok güzel.sormadınız mı 2 normal mi diye ??? Benım 1.25 6 embriyoma işlem yapıldı. 2 si döllenenildi sonrada da 1 i dahaMerhaba bende yarın yumurta toplamam olacal tabi olabilirse amh değerim 1.78 ama iki folikül gelişmiş dedi sizin kaç taneydi
Hep akıntı oldu beyaz evet. Zaten çatlamasın diye yum büyümeye başlayınca cetrodite iğne vurulmuştum bikaç gün.Kızlar iğne tedavisinde yumurta aki gibi yumurtlama akintisi oldumu sizde ovitrelle olmadan. catliomu acaba yumurta
İnşallah mucize olur ya da tez zamanda güzel haber alırsın. Merkezın neresi5.gün embriyosu 1. Kalite 1 embriyo canım
Bir de sen mi istedin 1 tane olmasını , 2 olsa daha fazla mı şans olacaktı acabaİnşallah mucize olur ya da tez zamanda güzel haber alırsın. Merkezın neresi
Devlet hastanesi yaşım 26 oldugu için mecbur 1 tane koyuyorlarBir de sen mi istedin 1 tane olmasını , 2 olsa daha fazla mı şans olacaktı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?