ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Evet canm sende hiç üzülme inş pozitif haberler alacaksın inanıyorum. Ben dr me sinirliyim bugün adetimin 2 günü pazartesiye verdi randevu ya folüküş gözükmez ne bilim ama yumurtlamam var bari ilaç ver büyüsün onuda vermedi elim kolum boş yolladı beni geçen ay izmirde irenbe ümit inceboz dr em

Merhaba sağolun. Ben erol hocanın asistanını arayarak randevu almıştım ama merkezi arayarakta alabilirsiniz ayrı bi yeri yok tavmergen tüp bebek merkezinde muayene ediyor her işlem orda oluyor. Muayene ücreti 500 tl. Tüp bebek için ilaçlarla birlikte 17-18 bin civarı demişlerdi

Insallah bu sefer guzel yumurtalariniz toplanir, saglikla gonlunuzden gectigi gibi sonuclanir surec. Buradaki herkes hep dualarimda, yakin zamanda pozitif haberlerinizi duyariz sizin de insallah..Bana da biesteron ve promotil vermisti ilk gittigim doktor, ama biesteron baslamadim, benim de amh’im 1,06, 1 erken donem dusugum vardi yeniden olur diye beklerken birden tup bebek yaparken bulduk kendimizi

Haber verin pazartesi doktordan ciktiktan sonra

Daha önce 8. Haftalık kaybım var canım.
Benim de daha once 8 haftalik dusugum var, dogal yolla hamile kalmistim. O surecte bir de hasimato teshisi kondu. Sonra olay tup bebege kadar gelince gittigim bir doktorum hucrelerin embriyoya saldirip saldirmadigini gormek icin test istemisti, onun icin sordum acaba sizinde oyle mi diye..insallah hersey sorunsuz cikar da transferinizi olursunuz en kisa zamanda

Kizlar Climara fort kullanip hic adetten once lekelenme vs. yasayan oldu mu? Bugun basladim, akintimin rengi donmeye baslamis sanki, daha birkac gunu var adetimin, boyle olmasi normal mi acaba? Protokole baslamisken erken adet olunca ne yapiliyor, erteleniyor mu?

Sizede geçmiş olsun canm Rabbim inş sizinde kucağınıza bir evlat verir tez vakitte.zor süreçmiş tüp bebek ve uzun.. inş pozitiflerimizi görürüz canm benim

Ben hiç kullanmadım bilmiyorum canım istersen de e sor bu arada Günaydın

Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim doktor hiçbir sıkıntı yok demişti bana bütün hormonlarım normaldi ama e nabızsa pcos yazmış teşhise anlamadım ki. Fsh 7 küsur lh 11 küsur e2 37 prolaktin falan da normal

Cok tesekkurler Ilk tedaviniz mi olacak?

Evet bizim 3. Denememz olcak. Bu sefer şişli memorial düşünüyrz hatta aradım az önce randevu için arayacklar bizi. Nasıl bir yöntemle yapılır bu sefer bilmyrm ama klasik tüp bebek yöntemi bize yaramıyor. Ayırca 2 tüp bebegmz neden tutmadı bu araştırılmalı bence sorunu bulup öyle tüp bebeğe başlamalyz. Umarm en iyi spermi bulurlar

Tsk06 canm arkadaşım şu an İzmirdeuim ve çok mutluyuz eşimle geçen ay hiç olmayan folükülller bu ay hem sağ hem solda varlar dr em hemen başlayabiliriz artık dedi sevincimi anlatamamm şimdi ilaçları alıyoruz tekrar dr geçeceğiz öpüyorum sizi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

Cok sevindim, insallah devami da boyle guzel haberlerle gelir, gonlunuzden gecen en hayirli haliyle gercek olur Ben de bu ay erken adet oldum, yarin doktora gidecegim bakalim kac diyecek..

CAnim ben biesteron 4 aydir düzenli kullaniyorum ihmal etme onu ins sende vende ve buradaki herkez pozitiflerimizi görür evlatlarimiza kavusuruz senin son durum ne su anda

Cok sevindim, insallah devami da boyle guzel haberlerle gelir, gonlunuzden gecen en hayirli haliyle gercek olur Ben de bu ay erken adet oldum, yarin doktora gidecegim bakalim kac diyecek..
Ins benimde dualarum sizinle gercekden birbirimize destek olmak cok gütel seninde yarin gütel haberlerini alacaz ins dualarim seninle

Canım inşaAllah bebeğin kolaylıkla gelsin. Hangi doktorda işlem görüyorsun

Canım bozma moralini. Allah ın izniyle olacak. 3 aylardayız bak bol dua et. Veren rabbim. Hangi doktora gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…