• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2021 de doğum yapacak anneler

Kızlar bugün kontrolüm vardı kese icin tahminimce 1 gün oynayabilir 5+2 yada 5+3 üz 4.3 mm kese sizin kaçtı hatırlıyor musunuz kese kontrolünde?

Kızlar bugün kontrolüm vardı kese icin tahminimce 1 gün oynayabilir 5+2 yada 5+3 üz 4.3 mm kese sizin kaçtı hatırlıyor musunuz kese kontrolünde?
Herkesi bu kadar erken çağırmışlar beni taa 3 temmuzda kontrole çağırdı acaba tüp bebek diye mi yani 5 haftalıkken de gözüküyor ben 5 i de geçtim muhtemelen...maşallah canım bu arada

Herkesi bu kadar erken çağırmışlar beni taa 3 temmuzda kontrole çağırdı acaba tüp bebek diye mi yani 5 haftalıkken de gözüküyor ben 5 i de geçtim muhtemelen...maşallah canım bu arada
Sağol canım bende oncekinde tüp bebek olmuştum kese bebek kalp atışı hepsi görünsün diye çağırmışlar tam Kva günlük oluyorsun gittiğinde

Bilmiyorum ama internetten hesaplatmama göre şu an 5+5 3 temmuzda da 6+5 olacak sanirim doktora gitmediğim için kendim hesapliyorum
Aynen kese kalp bebek hepsini beraber görmek için çağırmışlar galiba

Hanımlar bende bugün kontrolumu oldum 5+6 kese göründü ama kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı

Insallah cnmgititnmihic kontrollerine ben haddinden fazla gittigimden herkezede soruyorum artik 😂
Yok ben sadece beta HCG baktirdim acilde 4 defa evde sonuca baktım çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum dr.a kese için 6+5 olcam gittigimde belki bebeği de görürüm gitmisken😊

Yok ben sadece beta HCG baktirdim acilde 4 defa evde sonuca baktım çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum dr.a kese için 6+5 olcam gittigimde belki bebeği de görürüm gitmisken😊
Normalde kalp atislarida duyulmasi lazim nerdeyse 7 haftanizz giriyosunuz 😊

Back