Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hepimiz alırız kucağımizaBende Kars dayım ama tayinci olduğumuz için seneye bitecek Allah'ım sağlıklı bir şekilde doğuma ulastirirsa Ankara da yaparım doğumu aile orada
Kızlar bugün kontrolüm vardı kese icin tahminimce 1 gün oynayabilir 5+2 yada 5+3 üz 4.3 mm kese sizin kaçtı hatırlıyor musunuz kese kontrolünde?
Herkesi bu kadar erken çağırmışlar beni taa 3 temmuzda kontrole çağırdı acaba tüp bebek diye mi yani 5 haftalıkken de gözüküyor ben 5 i de geçtim muhtemelen...maşallah canım bu aradaKızlar bugün kontrolüm vardı kese icin tahminimce 1 gün oynayabilir 5+2 yada 5+3 üz 4.3 mm kese sizin kaçtı hatırlıyor musunuz kese kontrolünde?
Sağol canım bende oncekinde tüp bebek olmuştum kese bebek kalp atışı hepsi görünsün diye çağırmışlar tam Kva günlük oluyorsun gittiğindeHerkesi bu kadar erken çağırmışlar beni taa 3 temmuzda kontrole çağırdı acaba tüp bebek diye mi yani 5 haftalıkken de gözüküyor ben 5 i de geçtim muhtemelen...maşallah canım bu arada
Anlamadım.kirk.mi dedinizSağol canım bende oncekinde tüp bebek olmuştum kese bebek kalp atışı hepsi görünsün diye çağırmışlar tam Kva günlük oluyorsun gittiğinde
Bilmiyorum ama internetten hesaplatmama göre şu an 5+5 3 temmuzda da 6+5 olacak sanirim doktora gitmediğim için kendim hesapliyorumYok kontrol e gittiğinde kaç hafta kaç günlük olacaksin
Aynen kese kalp bebek hepsini beraber görmek için çağırmışlar galibaBilmiyorum ama internetten hesaplatmama göre şu an 5+5 3 temmuzda da 6+5 olacak sanirim doktora gitmediğim için kendim hesapliyorum
İnşallah görürüz canım sağolAynen kese kalp bebek hepsini beraber görmek için çağırmışlar galiba
Istanbul PendikKızlar şehirleri yazalım mı? Ben Malatya sizler nerelerden şubat bebişlerimiz hangi illerde doğacak Allah ın izniyle
Bende malatya neresinde oturuyosun hangi hastaneye gidiyosun kontroleKızlar şehirleri yazalım mı? Ben Malatya sizler nerelerden şubat bebişlerimiz hangi illerde doğacak Allah ın izniyle
Benimki fransada dogcak insallah nasip ederse rabbim galiba en erken anne adayi olarak buraya ben yaziyorumBende malatya neresinde oturuyosun hangi hastaneye gidiyosun kontrole
Kaç yaşindasinBenimki fransada dogcak insallah nasip ederse rabbim galiba en erken anne adayi olarak buraya ben yaziyorum
Yasimdan dolayi dememisdim dogumdan dolayo demisidm yoksa yasim gayet normal bi yas 26 yasindayimKaç yaşindasin
Himm anladim bende 26 yaşındayım inşallah sağlıklı bi şekilde doğumumuzu yaparizYasimdan dolayi dememisdim dogumdan dolayo demisidm yoksa yasim gayet normal bi yas 26 yasindayim
Insallah cnmgititnmihic kontrollerine ben haddinden fazla gittigimden herkezede soruyorum artikHimm anladim bende 26 yaşındayım inşallah sağlıklı bi şekilde doğumumuzu yapariz
Yok ben sadece beta HCG baktirdim acilde 4 defa evde sonuca baktım çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum dr.a kese için 6+5 olcam gittigimde belki bebeği de görürüm gitmiskenInsallah cnmgititnmihic kontrollerine ben haddinden fazla gittigimden herkezede soruyorum artik
Normalde kalp atislarida duyulmasi lazim nerdeyse 7 haftanizz giriyosunuzYok ben sadece beta HCG baktirdim acilde 4 defa evde sonuca baktım çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum dr.a kese için 6+5 olcam gittigimde belki bebeği de görürüm gitmisken