Şubat 2021 de doğum yapacak anneler

Merhaba arkadaşlar benim.iki gündür reflum azdı asla geçmiyor yatamiyorum ayakta bile kötü rennie gaviscon falan bana hiç etki etmiyor artık lansor tarzı ilaç da kullanma dedi birkaç kişi buradan doktor kontrolum de cuma acaba yarın bir tane nexium içsem bir şey olur mu

Benimde asiri oluyo midem hatta esime obur dunyaya gittimde geldim sanki diyorum cikardigim an biraz cikarinca rahatlarsin sonrasinda ye agzini hic bs koymamaya caba goster ozamn mide biraz olsun yatisiyo ben sahsen ole yapiyorum her sabah yatakdan kalkar kalkmaz basliyo cile cikariyprum sonrasinda zorla biseyler yemeye calisiyorum aksama kadar az bise ama sık öyün yiyorum ilac suana kadar hic icmedim korkuyorum bise olur diye bebegime

Canım benim mide bulantısı değil öyle olsa çıkarıp rahatlarim daha iyi ama reflü daha farklı gogsum yaniyor ağzıma sürekli geğirme ile acilik geliyor yani çıkartmak falan değil bu olay çok daha kotu

Hmm allah ozamn sabrini versin onun icin napilir bilemedim

Benimde 2 bebeğimde böyle olmuştu, şimdilik pek bi ses çıkmıyor midemdem bende hayretler içindeyim bekliyorum o duyguyu her sabah. Umarım da hiç başlamaz.
Evet ben neler yapmıştım ! iyi tarafı sürekli miden kaynadığı için herseyin sadece tadına bakıyorsun , yemiyorsun ve Buna paralel kilo almıyorsun. Kötü tarafı muhtemelen 9. Ay sürecek bu duygu. Ben gaviscon advance şurup almıştım sürekli ve her kötü olduğumda bi yudum alıyordum. O boğazımdan gecince bi 20-25 dk rahatlıyordum. Çantamda heryere gelirdi benle,Sonra genelde yayla çorbası içmiştim . Yağlı salçalı yemedim, poğaca börek asla yok. Çok canımın çektiği şeyleri de yiyince gidip elimle çıkarırdım o reflü duygusu başka türlü geçmiyor çünkü. Ama geciyor dayanılmayacak gibi değil . Sürekli miden bulansa daha beter olursun iyi tarafa bak.

Bence ssvd dene arkadasim yapti kuş gibym dedi
Ya gerçekten mi epidural anestezili ssvd 7500 , normal ssvd 6000 dediler fiyat.. noml sezeryanda 3000 .. eminim sezeryandan kolaydır ben sezeryanda sonradan cok cektim ya bir haftada kendşme geldim ancak yürüdüm adam akıllı

Kızlar az önce yani gecenin bir bucuguiçim yanıyor gibi turşu çıkardım yedim . Hamile oldugumu idrak ettim

Ya gerçekten mi epidural anestezili ssvd 7500 , normal ssvd 6000 dediler fiyat.. noml sezeryanda 3000 .. eminim sezeryandan kolaydır ben sezeryanda sonradan cok cektim ya bir haftada kendşme geldim ancak yürüdüm adam akıllı
Valla oyle arkadaşım da cok korkuyordu başta heran vazgececekti sonra iyi ki ssvd yapmisim dedi sezeryandan sonra bu duyguyu yaşamak o kadar güzelki dedi ki gerçekten normal doğum çok güzel bisey sezeryani bilmiyorum ama insan bebis ciktigi an sanki yeniden doğmuş gibi oluyo 2 normal doğum yapmış biri olarak tehlikeli bi durum yoksa kesinlikle normal doğum öneririm

Sağol canım.insallah geçer ama ben agrisa da yemek yiyorum açlığa karşı koyamiyorum

Günaydın arkadaşlar ben geçen pazartesi beta hcg 12.400 gibi bir şeydi ve dün yani bir hafta sonra baktırdım 43.434 olmuş yani iki günde bir iki katına çıkmamış sanki daha kontrele hiç gitmedim cuma günü gideceğim bir anormallik var mı sizce

Bu arada canim çıkarmak yemek borusunu daha kotu yapıyor uzun vadede haberin olsun bence çıkarma öyle olduğunda umarım hiç olmaz bu sefer tabi

Nasıl oldunuz ? Bende de durum aynı cok zor durumdayim panik atakta var oda geldi bugün midemden dolayı kalbim sıkışıyor zannediyorum bian da panik atak geçiriyorum gegirmekten boğazlarım ağrıyor artik

Aynıyım bende de panik atak var hatta ben midesi böyle olanlarda panik atak daha çok olduğunu dusunuyorum.cunku direkt kalbe vuruyor antidepresani da bir ay önce bıraktım zor geciyor şu ara yani

Nasıl oldunuz ? Bende de durum aynı cok zor durumdayim panik atakta var oda geldi bugün midemden dolayı kalbim sıkışıyor zannediyorum bian da panik atak geçiriyorum gegirmekten boğazlarım ağrıyor artik
Aynıyım bende de panik atak var hatta ben midesi böyle olanlarda panik atak daha çok olduğunu dusunuyorum.cunku direkt kalbe vuruyor antidepresani da bir ay önce bıraktım zor geciyor şu ara ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…