Şubat 2021 de doğum yapacak anneler

Kızlar sakin olun. 4 yıl panik atak hastasıydım hamile kaldığımı öğrendiğimde , en sacma düşünceler en olmadık şeyler takılırdı kafama, ansızın gelen carpıntılar olurdu sonra onu kontrol etmeği öğrendim bu arada bende gastrit hastayım mideden.. dogumda da normal dpgum yapamayagımız söledi dr um panikatak yüzünden,sezeryan oldum. Pişman oldum ama o bir içgüdü normal olmayan bir durum söz konusu oldugunda sezeryana basvurmalıydık. Kalbiniz skkışmıyor midedeki gaz ağrıyı öyle zannediyorsunuz o an beyninizin size oyun oynadıgını bilin öküsürn ve ataklar arasındaki zaman dilimini açın . Gitgide azalacaktır bebege ypgunlaşacaksınız alışverişe gelişimine :) güzel günleri düşünün . En büyük antidepresanınız yola çıktı geliyor :)))

Doğru diyorsun canım sağol

Güzel annişler dün kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde dr 8 haftalık olduğumu söyledi 4 gün öndeymişim yani. Bu da sanırım erken döllenmeden kaynaklanıyor . Şu bulantılı günlerimde 4 günü daha geride bırakmış olmanın verdiği mutluluk içerisindeyim. Kalp atışlarını duydum cokgüzeldi Allah isteyen herkese nasip etsin. Bir ay sonrasına ense kalınğı için randevu verdi, e sizler neler yapıyorsunuz kontrole gidenler oldu mu neler yaşadınız

Bende simdi geldim dr.a bekliyorum sira için inşallah bende duyarim bugün kalp atışlarını

Merhaba kizlar idrar test sonucumda yassı etpitel 17 ve lökosit pozitif çıkmış ne bu şimdi ya doktora gidene kadar kafayi yerim ben bilen var mi

Günde üç dört litre su icin deniyor ama ben iki litre içince bile hep tuvaleteyim nasıl içiliyor acaba içen var mı o kadar

Merhaba kizlar idrar test sonucumda yassı etpitel 17 ve lökosit pozitif çıkmış ne bu şimdi ya doktora gidene kadar kafayi yerim ben bilen var mi
Korkma bence canım hamilelikte bazı değerler yükselip düşebiliyor normal şeyler olarak görüyor doktorlar hormonlardan dolayı. Benim de kan da 1 değer yüksek çıkmış doktorum hamilelikte olabilen bi durum ki biz buna bakmiyoruz gebelerde niye bakmış sağlık ocağı dedi canını sıkma inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Teşekkür ederim canım evet olabiliyormuş sanırım idrarda enfeksiyon varmis antibiyotik verdi doktorum kullandim bakalım umarım geçer

Arkadaşlar günaydın size bir bilgi vermeye geldim günlerdir kabızlık cekiyorum çok kötüydum ve ablam yeşil erik yememi önerdi dün yedim bugün mucize gibi farketti kabızlık çekenler mutlaka deneyin özellikle ac karnına yiyin

Bende aranıza katılayım umarım hepimiz sağlıklı hamilelik geçirir kucaklarımıza alırız. Sevgiyle kalın. Takipte olacağım

Merhabalar hoşgeldiniz
Biz şuan 10+1 deyiz büyük bir merakla bekliyoruz kontrolumuzu . Y Ylel çok gecmis olsun iyimisin suan ?
Daha iyiyim teşekkürler ama başka sorunlarim var sanırım hamilelik depresyonu yaşıyorum size de kontrolünüz için şimdiden hayirli olsun

Kızlar bugün kontrolüm var 12.haftam oldu sanırım dört beş gün önden gidiyorum. Acaba cünsiyetle ilgili bir tahminde bulunabilir mi dr. Sürekli değişik rüyalar görüp duruyorum heyecanlıyım

Kızlar bugün kontrolüm var 12.haftam oldu sanırım dört beş gün önden gidiyorum. Acaba cünsiyetle ilgili bir tahminde bulunabilir mi dr. Sürekli değişik rüyalar görüp duruyorum heyecanlıyım
Evet tahmin olabilir bu haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…