- 30 Haziran 2020
- 18
- 28
- 8
- 37
Doğru diyorsun canım sağolKızlar sakin olun. 4 yıl panik atak hastasıydım hamile kaldığımı öğrendiğimde , en sacma düşünceler en olmadık şeyler takılırdı kafama, ansızın gelen carpıntılar olurdu sonra onu kontrol etmeği öğrendim bu arada bende gastrit hastayım mideden.. dogumda da normal dpgum yapamayagımız söledi dr um panikatak yüzünden,sezeryan oldum. Pişman oldum ama o bir içgüdü normal olmayan bir durum söz konusu oldugunda sezeryana basvurmalıydık. Kalbiniz skkışmıyor midedeki gaz ağrıyı öyle zannediyorsunuz o an beyninizin size oyun oynadıgını bilin öküsürn ve ataklar arasındaki zaman dilimini açın . Gitgide azalacaktır bebege ypgunlaşacaksınız alışverişe gelişimine :) güzel günleri düşünün . En büyük antidepresanınız yola çıktı geliyor :)))
Bende simdi geldim dr.a bekliyorum sira için inşallah bende duyarim bugün kalp atışlarınıGüzel annişler dün kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde dr 8 haftalık olduğumu söyledi 4 gün öndeymişim yani. Bu da sanırım erken döllenmeden kaynaklanıyor . Şu bulantılı günlerimde 4 günü daha geride bırakmış olmanın verdiği mutluluk içerisindeyim. Kalp atışlarını duydum cokgüzeldi Allah isteyen herkese nasip etsin. Bir ay sonrasına ense kalınğı için randevu verdi, e sizler neler yapıyorsunuz kontrole gidenler oldu mu neler yaşadınız
Hadi inşalah Güzel duygularını paylaş bizimleBende simdi geldim dr.a bekliyorum sira için inşallah bende duyarim bugün kalp atışlarını
Valla basta korkuttu miniğim beni kalp atışı alamadi dr. Ama radyoloji ye gönderdi orda duyuldu cok şükürHadi inşalah Güzel duygularını paylaş bizimle
Korkma bence canım hamilelikte bazı değerler yükselip düşebiliyor normal şeyler olarak görüyor doktorlar hormonlardan dolayı. Benim de kan da 1 değer yüksek çıkmış doktorum hamilelikte olabilen bi durum ki biz buna bakmiyoruz gebelerde niye bakmış sağlık ocağı dedi canını sıkma inşallah bi sıkıntı çıkmazMerhaba kizlar idrar test sonucumda yassı etpitel 17 ve lökosit pozitif çıkmış ne bu şimdi ya doktora gidene kadar kafayi yerim ben bilen var mi
Teşekkür ederim canım evet olabiliyormuş sanırım idrarda enfeksiyon varmis antibiyotik verdi doktorum kullandim bakalım umarım geçerKorkma bence canım hamilelikte bazı değerler yükselip düşebiliyor normal şeyler olarak görüyor doktorlar hormonlardan dolayı. Benim de kan da 1 değer yüksek çıkmış doktorum hamilelikte olabilen bi durum ki biz buna bakmiyoruz gebelerde niye bakmış sağlık ocağı dedi canını sıkma inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Benim on hafta oluyor yarın tam bir haftadır idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanıyordum dün bitti o biraz kötü yaptı sanırım beni umarım iyi olurum bu günden itibaren sizin nasilMerhaba nasılsınız nasıl geçiyor hamileliğiniz.
Evet tahmin olabilir bu haftalardaKızlar bugün kontrolüm var 12.haftam oldu sanırım dört beş gün önden gidiyorum. Acaba cünsiyetle ilgili bir tahminde bulunabilir mi dr. Sürekli değişik rüyalar görüp duruyorum heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?