• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2021 de doğum yapacak anneler

Normalde kalp atislarida duyulmasi lazim nerdeyse 7 haftanizz giriyosunuz 😊
Yani son adet tarihine göre 6+5 olacak ama ben 5 gün geç yumurtladim ve yumurtlama günü tek iliski oldugu icin bana göre 6+0 oluyo bakalim inşallah görünür 😊

Yani son adet tarihine göre 6+5 olacak ama ben 5 gün geç yumurtladim ve yumurtlama günü tek iliski oldugu icin bana göre 6+0 oluyo bakalim inşallah görünür 😊
Ben 6 haftamin ivinde duymusdum kalp atislarinu bugunde gittigimde 9 haftalik nerdeyse dediler ve bebek cok hafifden canlanmaya basliyo dedi hatta gosterdide ben pek fazla anlayamadim canlandi suan dedi ama doktor

Ben 6 haftamin ivinde duymusdum kalp atislarinu bugunde gittigimde 9 haftalik nerdeyse dediler ve bebek cok hafifden canlanmaya basliyo dedi hatta gosterdide ben pek fazla anlayamadim canlandi suan dedi ama doktor
Ay cok güzel bebek erken canlaninca erkek olurmuş eskiler oyle derler bakalim tutucak mi sende🤭🤭

Ay cok güzel bebek erken canlaninca erkek olurmuş eskiler oyle derler bakalim tutucak mi sende🤭🤭
Ayy herkez erkek diyo olsun esinin yasi gecdi erkek evladi olsun adamin bitane diyolar ama Ben hep ilk baslarda kiz dedim kiz bekliyodum ama bugk doktora gittigimde nedense erkek diyorum artik 🤭😍

Ayy herkez erkek diyo olsun esinin yasi gecdi erkek evladi olsun adamin bitane diyolar ama Ben hep ilk baslarda kiz dedim kiz bekliyodum ama bugk doktora gittigimde nedense erkek diyorum artik 🤭😍
İnşallah benimde bi oğlum olur hayırlı saglikli öncelikle 😍 2 kizim var bakalim bu nolcak Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🤲🤲

İnşallah benimde bi oğlum olur hayırlı saglikli öncelikle 😍 2 kizim var bakalim bu nolcak Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🤲🤲
Insallah cnm bu yilin bebekleri karisik galibaki yari kiz yari erkek gidiyo bakalim son 1 aylarimiz kaldi orenmeye galiba yine en erken ben orencem doktora cok giden ben oldugimdan dolayi basimdan nusubetler bi gitsede rahatlasam doktorada gitmesem şükür dicem

Merhaba arkadaşlar
Ben İstanbul’da yaşıyorum ve 40 yaşındayım .
2 tane oğlum var. Bugün gittim kan testi yaptırdım ve küçük misafirim artık kesin yola çıkmış emin olduk. Yeni bir serüven olacak bize... Süpriz bir bebek oldu çünkü. Allah hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Merhaba. Aranıza bende geldim. 1oglum var. Kayiplarim var malesef. Kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum haftaya çarşamba randevu aldım. Herkese güzel huzurlu hamilelikleri diliyorum

Hayırlı olsun canım bende Ocak 26 ya
Evet sevgili anneler ve anne adayları,iki gün önce aldığım erken gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim. Bir kızım var 5 yaşında bu ikinci çocuğum olacak inşşalah ama heyecan aynı. İlkde yaşadığım herşeyi unutmuş gibiyim.Ne zaman ne yapacağız , cinsiyet öğrenimi,testler,hazırlıklar burdan birbirimize destek olarak paylaşalım. Sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin Allahım inşşalah.
yada 29 doğum yapicam inşallah yedibucuk yıldan sonra tekrar hamileyim zor geciyo çok ama yinede annelik güzel 🙏

Gözde alademiye gidiyorum ismail evrene şimdilik sonra karar değişir miyim bilmiyorum sen ?
İsmail evren sezaryen yanlısı bi dr.ilk gebeligimde gittim sonlara dogru psikolojik baskı uyguluyordu sezeryan ol filan diye bende biraktim onu 2 doğumu mu da devlette normal dogum yaptim bu 3.yine devlete gidicem yeni yapilan kadin doğumun orda oturuyorum ben cok yakin bana

Deli mi ne nasıl korkutmuş insanın psikolojisini bozar böyleleri evet bi zarar verebilir bunu göz onune alarak kullanmayın lütfen bebeğinizi düşünün sabredin diye güzelce söylemek varken. Bende korkuyorum şuan çünkü mide ilacımı içtim kas ağrılarım için 1 kere ilaç içtim kas gevsetici krem kullandım kronik kas ağrılarım var hamile olabileceğimi bilmiyordum çünkü sürpriz oldu bu bize hiç beklemezken düşünüyorum şimdi allahım inşallah bi zarar vermemiştir diyorum hangi anne bile isteye çocuğuna zarar verir ki 😔😔
Allaha dua et canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. Ablam üçüncü çocuğuna kaza ile hamile kaldiginda 1 ayda iki kez ertesi günü hapı kullanmıştı hamile oldugunu bilmeden... Lazer epilasyon da yaptırmışti aynı ay icinde.. Şimdi o bebek 10 yaşında:) Tabiki içmemek en doğrusu bundan sonra dikkat edersin.. Içine umut olsun diye bu hikayeyi paylaşmak istedim..🧿

İsmail evren sezaryen yanlısı bi dr.ilk gebeligimde gittim sonlara dogru psikolojik baskı uyguluyordu sezeryan ol filan diye bende biraktim onu 2 doğumu mu da devlette normal dogum yaptim bu 3.yine devlete gidicem yeni yapilan kadin doğumun orda oturuyorum ben cok yakin bana
Evet o hastane güzelmiş ben ilk çocuğumu sezeryanla doğurduğum için sanırım buda öyle olmak zorunda. Gerçi malatya park hospitalda ssvd var ama beceremem ben :) şimdiden sezeryan korkusu sarıyor zaten .

Merhaba arkadaşlar
Ben İstanbul’da yaşıyorum ve 40 yaşındayım .
2 tane oğlum var. Bugün gittim kan testi yaptırdım ve küçük misafirim artık kesin yola çıkmış emin olduk. Yeni bir serüven olacak bize... Süpriz bir bebek oldu çünkü. Allah hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Doğumumuz aynı tarih gösteriyor hayırlsıı olsun bakalım

Evet o hastane güzelmiş ben ilk çocuğumu sezeryanla doğurduğum için sanırım buda öyle olmak zorunda. Gerçi malatya park hospitalda ssvd var ama beceremem ben :) şimdiden sezeryan korkusu sarıyor zaten .
Bence ssvd dene arkadasim yapti kuş gibym dedi

Back