Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim edelim tabi dualardan.baska Allahtan baska neyimiz kimimiz var insallah bende beklemedeyim bende valla daha bi belirti bise saldim bende hic bise anlamiyorum artik. Dediklerinden bendede var birde dun akıntım vardi bugun pek yok bilmiyorumki bende. Sen ovilasyondan ne anlayacktnki o zaten yumurta varsa çift cizgi cikarir diye biliyrm ..
ovulasyon testıyle gebelık ögrenenlerı biliyorum evde vardı denedım ama c çizgisi bile silik cıktı anlamadım bısey yarın ignenin 13.gunu normal test yapacagım

aşılamadan sonra adet düzeni nasıl oluyo acaba benım 3 şubakta oldu28 gunde bır oluyordum

aşılamadan sonra adet düzeni nasıl oluyo acaba benım 3 şubakta oldu28 gunde bır oluyordum
Bana doktor bazen erken olabiliyor dedi bide yoğun olabilir dedi bende bir saat önce aşılama yaptırdım

hadi bakalım hayırlısı emeklerin boşa cıkmasın kuçagın cocuk dolsun saglıkla bol şansla :anneadayı:
Teşekkür ederim güzel dileklerin için 🙏🥰❤️ Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah

ah bıraz sakın olup beklesek ama bu mumkun deyıl bugun ovulasyon testı vardı evde onu yaptım hıçbırsey cıkmadı bırbırımıze dua edelım rabbım bu emeklerı bosa cıkarmasın:dua:
Nerde ne vakit geçiyor ne bişey benimde dün kanamam oldu çok hafif pembe ama devamı gelmedi sag kasıkta yanma batma agrı hissediyorum bende hasta olacakmısım gibi bir his var bugun 9. gunum aşılama olalı

Merhabalar;
Bu gibi basliklari uzun zamandir takip ediyorum.
19.02 de ilk defa asilama yaptirdim.
6 gun oldu yani daha.
Doktor ya adetin gecikirse yada adet olursan 2. Gun gel dedi tekrar. Tabi beklemek ne memkun 🤦🏻‍♀️
Kan testini ne zaman yapmaliyim?
Ayrica su verilen ilacida ayin 3 une kadar kullanmami soyledi. Surekli adet agrisi cekiyorum ve gogus uclarim cok hassas,tahminlerim ilac yonunde.
Bu arada yasim 29 4 yildir prolaktin yuksekligi ve ona bagli makroadenomum var. Ama cocuk icin herhangi bir engel teskil olabilecegini soylemedi kimse. 4 yildir dostinex kullaniyorum.
Esimin yikanmis sperm sayisi 3,7 M du.
simdilik bu kadar 😌

Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif adetimi bekliyoruz bu ay doktorla görüşüp mikroenjeksiyon düşünüyorum hiç yaptıran bilen var mı

Merhabalar;
6 gun oldu yani daha.
Doktor ya adetin gecikirse yada adet olursan 2. Gun gel dedi tekrar. Tabi beklemek ne memkun 🤦🏻‍♀️
Ayrica su verilen ilacida ayin 3 une kadar kullanmami soyledi. Surekli adet agrisi cekiyorum ve gogus uclarim cok hassas,tahminlerim ilac yonunde.
Bu arada yasim 29 4 yildir prolaktin yuksekligi ve ona bagli makroadenomum var. Ama cocuk icin herhangi bir engel teskil olabilecegini soylemedi kimse. 4 yildir dostinex kullaniyorum.
simdilik bu kadar 😌
Hadi hayırlısı canm.ayni gün yaptırmışız benimde 19 unda oldu bekledeyim sonu güzel olur inşallah kaç yumurtayla yapıldı

Merhabalar;
6 gun oldu yani daha.
simdilik bu kadar 😌
Bende 19.02 de yaptırdım aynı gün😊 bana 15 gün sonra test yap dediler

Back