- 3 Ocak 2020
- 124
- 55
- 13
- 31
- Konu Sahibi Pisiannesi
-
Ozel tup merkezi mi bunlarFiyatlar birbirinden çok farklı, ben doktora 7500tl verdim, ilaçlar vitaminler toplamda 4200tl tuttu birde 1500tl ye histeroskopi yaptırdım. Ama İstanbuldaki merkezlerde fiyatlar farklı anladığım kadarıyla
Evet özel. Devleti hiç bilmiyorumOzel tup merkezi mi bunlar
amin inşallah bu sefer yüzün güler cnmAllah sabir versin cnm hiç yasamadim bu duyguyu hamileligi insallah yasariz tam 13 yildir hasretle bekliyom insallah bu sefer olur isteyen herkesin
Merhaba. Bizde bugün genetik test için kan verdik. Kromozom bozukluğu içinde bir tedavi yöntemi var mı yoksa sadece embriyo için mi test uygulanıyor? Ben bugün sormayı unuttum doktora aklıma takıldı sonradankoromozon bozuklugu var bende
hepimizin cnm herkes için dua ediyorum insallah bi gun hepimiz anne oluruz bu arada yaşiniz kacamin inşallah bu sefer yüzün güler cnm
onu hiç bilmiyorum özellerde tüp bebeği sgk karşılamadığı için cnm devlet konusunda bilgim yoksgk 3 deneme hakki veriyor ya acaba her deneme icin ayri mi ucret odeniyor diye sormustum
kızlar bu kromozom bozukluğu genetik testte çıkıyor değil miMerhaba. Bizde bugün genetik test için kan verdik. Kromozom bozukluğu içinde bir tedavi yöntemi var mı yoksa sadece embriyo için mi test uygulanıyor? Ben bugün sormayı unuttum doktora aklıma takıldı sonradan
mrb cnm tedavisi yok sadece genetik yani pgt yapiliyo Allah yardimciniz olsun yumurta toplanir genetige gider saglam gelirse transfer edilir insallah öyle bi sorunun cikmaz çok zorMerhaba. Bizde bugün genetik test için kan verdik. Kromozom bozukluğu içinde bir tedavi yöntemi var mı yoksa sadece embriyo için mi test uygulanıyor? Ben bugün sormayı unuttum doktora aklıma takıldı sonradan
Evet cnm genetikte cikiyo 3 ayda cikiyor sonuçlar devlette özelde biayda ama paraylakızlar bu kromozom bozukluğu genetik testte çıkıyor değil mi
MerhabalarHerkese merhaba,
İlk tüp bebek denememi 2019 Aralık ayında yapmıştım malesef negatif oldu sonuç(5.gün dondurulmuş transferdi) Elimizde başka embriyomuz kalmadığı için 2.denememe en baştan başlayacağız yani yumurta büyütme işlemi ile. Nasipse Şubat ayı adeti ile başlanacak, şimdiden detoksa başladım. Şubat ayını bekleyen diğer arkadaşlarla hazırlıklarımızı paylaşalım birbirimize bilgi verelim, tecrübeleri paylaşalım. Hatta sayımız artarsa liste tutalım
İlkinde de yapmıştım ama nasip işte, en azından içim rahat. Çay, kahve, şeker ve tuz tüketmiyorum. Gluteni oldukça azalttım, haftada birkere buğday çimi suyu içiyorum. Her gün mutlaka 1 yumurta yiyorum, haftada 2 kerede balık tüketiyorum. Antioksidan vitamin kullanıyorum birde eczacı arkadaşım tavsiye etmiştiMerhabalar
Süreciniz hayırlı olsun.
Ben de şubat ya da martta tüp bebeğe başlayacağım.
Basladiginiz detoksla ilgili bilgi verebilir mısınız??
Bizimde sadece 1 tane dondurulmuşumuz var orta kalite. Demek birşey çıkarsa tekrar en baştan başlayacağızmrb cnm tedavisi yok sadece genetik yani pgt yapiliyo Allah yardimciniz olsun yumurta toplanir genetige gider saglam gelirse transfer edilir insallah öyle bi sorunun cikmaz çok zor
aynn cnm insallah saglam gelir benimde ikitane dondurulmusum var ama en bastan yine yapiyoz benim hastaligimda saglam bulmak zor oldugu icin ikitaneyi yolamadim o yuzden ne kadar cok olursa benim için iyi ikikez yumurta toplucaklar o yüzden 3.4 ay surcek tedavim hakkimizda hayirli olsun ama moralini bozma içini ferah tut dua et rabbime birak o en iyisini bilir cnmBizimde sadece 1 tane dondurulmuşumuz var orta kalite. Demek birşey çıkarsa tekrar en baştan başlayacağız
Ne kadar süre önce yapmaya başlamak gerekiyor??İlkinde de yapmıştım ama nasip işte, en azından içim rahat. Çay, kahve, şeker ve tuz tüketmiyorum. Gluteni oldukça azalttım, haftada birkere buğday çimi suyu içiyorum. Her gün mutlaka 1 yumurta yiyorum, haftada 2 kerede balık tüketiyorum. Antioksidan vitamin kullanıyorum birde eczacı arkadaşım tavsiye etmişti
Ben yumurta toplamadan 2 ay önce başlamıştım, 23 adet kaliteli yumurta toplanmıştı. Birde bugün başka bir arkadaştan duydum doktoru salça yemesini istemiş günde 1 tatlı kaşığıNe kadar süre önce yapmaya başlamak gerekiyor??
Duam bizler gibi anne olmak için çırpınan tüm kadınlara. Allah bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsinaynn cnm insallah saglam gelir benimde ikitane dondurulmusum var ama en bastan yine yapiyoz benim hastaligimda saglam bulmak zor oldugu icin ikitaneyi yolamadim o yuzden ne kadar cok olursa benim için iyi ikikez yumurta toplucaklar o yüzden 3.4 ay surcek tedavim hakkimizda hayirli olsun ama moralini bozma içini ferah tut dua et rabbime birak o en iyisini bilir cnm
Çok teşekkürler. Ben de yapmaya başlayayım.Ben yumurta toplamadan 2 ay önce başlamıştım, 23 adet kaliteli yumurta toplanmıştı. Birde bugün başka bir arkadaştan duydum doktoru salça yemesini istemiş günde 1 tatlı kaşığı
aminn cnm insallah bi gun bizde o duyguyu yasariz yaşınız kaçDuam bizler gibi anne olmak için çırpınan tüm kadınlara. Allah bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?