• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Pisiannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
538
711
53
Herkese merhaba,
İlk tüp bebek denememi 2019 Aralık ayında yapmıştım malesef negatif oldu sonuç(5.gün dondurulmuş transferdi) Elimizde başka embriyomuz kalmadığı için 2.denememe en baştan başlayacağız yani yumurta büyütme işlemi ile. Nasipse Şubat ayı adeti ile başlanacak, şimdiden detoksa başladım. Şubat ayını bekleyen diğer arkadaşlarla hazırlıklarımızı paylaşalım birbirimize bilgi verelim, tecrübeleri paylaşalım. Hatta sayımız artarsa liste tutalım 😊😊

slm hayirli olsun tedavin benimde 3 tedavime basladim ama benim tedavim uzun surcek 3.4 ay surecek

merhaba bende 3.transfer hazırlıklarına şubatta başlıcam dondurulmuş embryo transferi benim hikaye biraz uzun ameliyatla tüplerim alındı çikolata kistinden şimdi geçici menapozdayım ocak sonunda son iğnemi olup inşallah şubatta sürece başlıcam
yumurta toplama oldu mu daha önce ?

Herkese merhaba,
İlk tüp bebek denememi 2019 Aralık ayında yapmıştım malesef negatif oldu sonuç(5.gün dondurulmuş transferdi) Elimizde başka embriyomuz kalmadığı için 2.denememe en baştan başlayacağız yani yumurta büyütme işlemi ile. Nasipse Şubat ayı adeti ile başlanacak, şimdiden detoksa başladım. Şubat ayını bekleyen diğer arkadaşlarla hazırlıklarımızı paylaşalım birbirimize bilgi verelim, tecrübeleri paylaşalım. Hatta sayımız artarsa liste tutalım 😊😊
Merhaba bende bugun ilk kez tup merkezine gittim ve subat ayinda uygulamaya baslayacagiz ben fiyat sormayi unuttum sgk bir kismini karsiliyormus
sizler hangi hastanelerde ve ne kadara yaptiriyorsunuz acaba ozel hastane mi yoksa universite hastanesinde mi

Benim de şubatta transferim olacak inşallah, 3.gün dondurulmuş embriyo ile.

off aynen maddi manevi tükendik benim ilk denemede 6 haftalıkken kaybettim o daha fena çökertiyor insanı hayırlısıyla inşallah bu sefer olur
Arkadaslar ben ilk kez bugun gittim tup merkezine universite hastanesine subat ayinda baslayacagiz fiyatsormayi unuttum sgk bi kismini karsiliyormus sizin tedavi ucretleriniz ne kadar

off aynen maddi manevi tükendik benim ilk denemede 6 haftalıkken kaybettim o daha fena çökertiyor insanı hayırlısıyla inşallah bu sefer olur
Allah sabir versin cnm hiç yasamadim bu duyguyu hamileligi insallah yasariz tam 13 yildir hasretle bekliyom insallah bu sefer olur isteyen herkesin

Merhaba bende bugun ilk kez tup merkezine gittim ve subat ayinda uygulamaya baslayacagiz ben fiyat sormayi unuttum sgk bir kismini karsiliyormus
sizler hangi hastanelerde ve ne kadara yaptiriyorsunuz acaba ozel hastane mi yoksa universite hastanesinde mi
Fiyatlar birbirinden çok farklı, ben doktora 7500tl verdim, ilaçlar vitaminler toplamda 4200tl tuttu birde 1500tl ye histeroskopi yaptırdım. Ama İstanbuldaki merkezlerde fiyatlar farklı anladığım kadarıyla

Back