• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2016 tüp bebek tedavisine başlayanlar tecrübelerimizi paylaşalım :)

Evet canım bugün histereskopi yapıldı. Yarın da genetik testler için kan vermeye gitcez canım. İnşallah bitiyo yarın. Artık sonucu beklicez. Hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşallah. Sen nasılsın? Nasıl oldun?
Daha iyiyim canım bizde perşembe ye gideceğiz doktora. Bundan sonrası için ne der bilmiyorum. İnşallah iyi sonuçlar alırsınız canım. Allah o kötü günleri tekrar yaşatmasın hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza.

Daha iyiyim canım bizde perşembe ye gideceğiz doktora. Bundan sonrası için ne der bilmiyorum. İnşallah iyi sonuçlar alırsınız canım. Allah o kötü günleri tekrar yaşatmasın hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza.
Amin canım inşallah. O günleri de göstersin rabbim bize. Çok çektik bebeklerimiz de bi o kadar kıymetli olacak inşallah :KK68:

Selam kızlar evime geldim çok şükür. Testlerimizi yaptırdık sonuçlarını bekliyoruz. İnşallah güzel çıkar. Genetik testler için bi doktorla görüştük. Kadın herkesi ilk denemeden önce bu testleri yaptırmaya yöneltiyoruz dedi. Ama malesef başarılı olamıyoruz dedi. Keşke bütün doktorlar önce bunu yaptırsa dedi. Ben de burdan yazıyım da herkes yaptırsın istedim. İnşallah kötü sonuçlar almaz kimse ama tabi bişey varsa da en başından bilmek en doğrusu. Ona göre tedavi uygulanır. Boşu boşuna zaman kaybedilmez. Tabi psikoloji de bozulmaz. Maddi manevi bi yükün altına giriyoruz. Emeklerimiz boşuna olmaz diye düşünüyorum. Biz Allahtan ikinciyi denemeden bunu yaptık. En azından diyorum çünkü ilkinde tecrübesizdik. Ama bundan sonra daha başarılı sonuçlar elde ederiz inşallah. Ayy çok yazdım kızlar. İnşallah siz de iyice araştırıp öyle denersiniz. Allahım isteyen herkesi aratmadan çocuk sahibi yapsın inşallah.

Kizlar iyi aksamlar benimde ikinci tup bebek denemem oncesinde bir asilama ve bir tup bebek denemesi yapildi olumsuz sonuclandi şimdi yeniden basladim tedaviye dogum kontrol hapini yasmini kullanmaya basladim bugun 2. Gunum ama bu hap beni cok etkiliyo bu sekilde olumsuz yan etkisi yaptimi sizlere de yardimci olursaniz cok sevinicem migdem alt ust gece yarilari kalkıyorm sabaha kadar lavabodayım migde bulantisi mahfetti beni

Kizlar iyi aksamlar benimde ikinci tup bebek denemem oncesinde bir asilama ve bir tup bebek denemesi yapildi olumsuz sonuclandi şimdi yeniden basladim tedaviye dogum kontrol hapini yasmini kullanmaya basladim bugun 2. Gunum ama bu hap beni cok etkiliyo bu sekilde olumsuz yan etkisi yaptimi sizlere de yardimci olursaniz cok sevinicem migdem alt ust gece yarilari kalkıyorm sabaha kadar lavabodayım migde bulantisi mahfetti beni
Canım hayırlı olsun tedavin. Ben doğum kontrol hapı kullandım. Ama qlairistaydı adı. Hiç öyle bi yan etkisi olmadı. Hatta regl ağrılarım gitti. Kistim de geriledi. İşe yaradı yani. Bence sen doktorunla konuş. Ya hapı değiştirir ya da mide koruyucu falan verebilir. Bilemiyorum. Mutlaka doktorunla görüş bence. Normal bi durum değil yani bu. Geçmiş olsun.

Selam kızlar evime geldim çok şükür. Testlerimizi yaptırdık sonuçlarını bekliyoruz. İnşallah güzel çıkar. Genetik testler için bi doktorla görüştük. Kadın herkesi ilk denemeden önce bu testleri yaptırmaya yöneltiyoruz dedi. Ama malesef başarılı olamıyoruz dedi. Keşke bütün doktorlar önce bunu yaptırsa dedi. Ben de burdan yazıyım da herkes yaptırsın istedim. İnşallah kötü sonuçlar almaz kimse ama tabi bişey varsa da en başından bilmek en doğrusu. Ona göre tedavi uygulanır. Boşu boşuna zaman kaybedilmez. Tabi psikoloji de bozulmaz. Maddi manevi bi yükün altına giriyoruz. Emeklerimiz boşuna olmaz diye düşünüyorum. Biz Allahtan ikinciyi denemeden bunu yaptık. En azından diyorum çünkü ilkinde tecrübesizdik. Ama bundan sonra daha başarılı sonuçlar elde ederiz inşallah. Ayy çok yazdım kızlar. İnşallah siz de iyice araştırıp öyle denersiniz. Allahım isteyen herkesi aratmadan çocuk sahibi yapsın inşallah.
Çok şükür canım bitir mişsiniz. İnşallah sonuçlar da iyi gelir. Bizde bugün gittik doktora adet olduğunda ara ondan sonra yapacağız z testleri dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Çok şükür canım bitir mişsiniz. İnşallah sonuçlar da iyi gelir. Bizde bugün gittik doktora adet olduğunda ara ondan sonra yapacağız z testleri dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Aynen canım çok sağol. Seninde hemencik olur biter inşallah. Ben zaten adet olmuştum. Ondan sonra yapıldı testler doğru. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.

Aynen canım çok sağol. Seninde hemencik olur biter inşallah. Ben zaten adet olmuştum. Ondan sonra yapıldı testler doğru. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.
mrb cnm gecmis olsun seninde tutmamis.bu ay pek olumlu haber duyamadik.
hakkimizda hayirlisi olsun insalllah .bendende genetik testler istendi.henuz yapmadim.
biraz uzak durayim dedim hastanelerden.bayramdan sonraya randevum var 2. tedavi icin.
o zamana yaklasinca yapariz artik testleri.temiz cikar insallah hepimizin sonuclari.

mrb cnm gecmis olsun seninde tutmamis.bu ay pek olumlu haber duyamadik.
hakkimizda hayirlisi olsun insalllah .bendende genetik testler istendi.henuz yapmadim.
biraz uzak durayim dedim hastanelerden.bayramdan sonraya randevum var 2. tedavi icin.
o zamana yaklasinca yapariz artik testleri.temiz cikar insallah hepimizin sonuclari.
Evet canım. Ama umudumuzu kaybetmiyoruz :) aslında testleri bi an önce yapsan iyi olur hemen çıkmıyo sonuçları çünkü. Ama senin kendini iyi hissetmen daha önemli. Dinlen biraz. Ben de nefret ettim hastanelerden. Toparlanınca hazır olunca hepsini yaparız Allahın izniyle. Hayırlı sonuçlarla döneriz inşallah.

Evet canım bugün histereskopi yapıldı. Yarın da genetik testler için kan vermeye gitcez canım. İnşallah bitiyo yarın. Artık sonucu beklicez. Hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşallah. Sen nasılsın? Nasıl oldun?
ablam nsl bi islem bu agri veriyomu?

ablam nsl bi islem bu agri veriyomu?
Canım anestezi olduğu için hiç bişey hissetmiyorsun. Ama anesteziyi biraz fazla veriyorlar sanırım. Bütün gün hastanedeydim. Baş dönmesi oluyo. Kalkamıyosun ayağa. En son akşam çıkcam diye direttim. Çıktım asansöre bindim direk acile gittim :D istifra ettim. Çıkış yaptığım için bişey de yapmadılar gönderdiler. Kalsam daha iyiydi sabaha. Ama ben eşimle gittiğim için yanımda da kalamıcaktı. Yalnız kalcam diye çıktım. İşlem sonrası çok hafif kanamam oldu. O gün bitti. Ama iki gecedir bacaklarım ağrıyo. Anlayamadım neden olduğunu. Zor uyuyorum. Doktoru da arayamadım. Belki başka bişeydir. Bi sürü ilaç kullanıyorum. Ama bu gece de olursa ararım doktoru. Ya da bi doktora giderim. Onun dışında bi acı ağrı olmadı. Gerekli bi işlem diye düşünüyorum. Katlanılır yani.

Canım anestezi olduğu için hiç bişey hissetmiyorsun. Ama anesteziyi biraz fazla veriyorlar sanırım. Bütün gün hastanedeydim. Baş dönmesi oluyo. Kalkamıyosun ayağa. En son akşam çıkcam diye direttim. Çıktım asansöre bindim direk acile gittim :KK70: istifra ettim. Çıkış yaptığım için bişey de yapmadılar gönderdiler. Kalsam daha iyiydi sabaha. Ama ben eşimle gittiğim için yanımda da kalamıcaktı. Yalnız kalcam diye çıktım. İşlem sonrası çok hafif kanamam oldu. O gün bitti. Ama iki gecedir bacaklarım ağrıyo. Anlayamadım neden olduğunu. Zor uyuyorum. Doktoru da arayamadım. Belki başka bişeydir. Bi sürü ilaç kullanıyorum. Ama bu gece de olursa ararım doktoru. Ya da bi doktora giderim. Onun dışında bi acı ağrı olmadı. Gerekli bi işlem diye düşünüyorum. Katlanılır yani.
gecmis olsun ablam peki sonucunda ne dediler?hemen belli oldumu? kist miyom fln varsa alindimi?

gecmis olsun ablam peki sonucunda ne dediler?hemen belli oldumu? kist miyom fln varsa alindimi?
Yok canım bi tane kistim vardı zaten ama doktor almaya gerek olmadığını söylemişti önceden. Bu histeroskopi sonucunu daha konuşmadık bütün testlerin sonucunu aldıktan sonra gidicez inşallah. Sonucu burdan yazarım yine.

Yok canım bi tane kistim vardı zaten ama doktor almaya gerek olmadığını söylemişti önceden. Bu histeroskopi sonucunu daha konuşmadık bütün testlerin sonucunu aldıktan sonra gidicez inşallah. Sonucu burdan yazarım yine.
bende laparoskopi ve histereskopi arasinda kararsizim.baktirmak istiyorum.
doktor hangisini onerirse yapicam hemen.tup oncesi iyi olur.laparoskopi daha kesin cozummus.
herhangi bisey varsa hemen aliniyormus.hem inceleme hem temizlik superrr:KK66::KK66: ins vesile olur bebislere:KK46:

Selam kızlar nasıl gidiyor tedavileriniz? Ben de sonuç bekliyorum. Eşimin sonuçları çıktı. Bir iki güne benimki de çıkarmış dediler ama bi hafta oldu. Ben de aramadım. Bi arayıp sorcam. Adet olmadım henüz. Normalde 28 inde olmam gerekiyodu ama gecikti sanırım. Düzenim de bozuldu bu transferden sonra :( inşallah düzene girer. Böyle olunca ne kadar gecikir acaba? Hiç olcakmışım gibi de hissetmiyorum. İnşallah düzelir. Sonuçlar çıkınca da yazarım. Siz de test histeroskopi laporoskopi falan yaptırdınız mı? Ben sonuçları çok merak ediyorum.

ben hic bisey yapmadan bekliyorum.adetime 3-5 gun var.bakalim hayirlisi...
İnşallah kendiliğinden olmuştur canım. Doktora gitmedin mi hiç? Sen de test yaptırmayı düşünüyordun. Doktorun önerisine göre laporoskopi falan? Ben yarın arıcam bakalım sonuçlar ne oldu diye. İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirim.

İnşallah kendiliğinden olmuştur canım. Doktora gitmedin mi hiç? Sen de test yaptırmayı düşünüyordun. Doktorun önerisine göre laporoskopi falan? Ben yarın arıcam bakalım sonuçlar ne oldu diye. İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirim.
mrb abla doktorum tatile cikmis.araya ramazanda giriyor.
o sebeple bayramdan sonra gitmeyi dusunuyorum nasip artik.

mrb abla doktorum tatile cikmis.araya ramazanda giriyor.
o sebeple bayramdan sonra gitmeyi dusunuyorum nasip artik.
Anladım canım. Ben de bugün hastaneyi aradım. Sonuçlar çıkmış ama henüz rapor yazmamışlar arıcaz sizi dediler. Adette olamadım hala beklemedeyim yani anlayacağınız kızlar :)

Back