Günaydın canım. Bana 2 haftaya gel dedi. Yeni bi tedavi için gerçekten çok erken. Şu an kafamız allak bullak yine olumsuz olursa nasıl yaşarız aynı şeyleri katlanabilir miyiz diye düşünüyoruz. Bi gün tam anlamıyla hazır olunca başlarız inşallah. Ama doktor neden olmadı diye araştırmak için testler isterse onları yaptırırım. Şu an sebebini bulmak için gideceğim sadece doktora çıkarsa bi şey onun tedavisini görürüm.Canım sen doktorla görüştün mü? Ben yarın görüşmeye gidicem. Çağırdı. Ne konuşcaz bilmiyorum ama hiç gitmek istemiyorum. Tekrar aynı sürece girmek düşüncesi beni yoruyor. Uzun yol istemiyorum. Belki şu an bu psikolojiyle böyle düşünüyorumdur bilmiyorum ama bi süre ara vermek iyi gelecek sanırım.
Günaydın canım. İnşallah benimkini de araştırır. Bişey olmayınca araştırcak ne var bilmiyorum. Bugün konuşcaz bakalım. Konuşunca yine yazarım.Günaydın canım. Bana 2 haftaya gel dedi. Yeni bi tedavi için gerçekten çok erken. Şu an kafamız allak bullak yine olumsuz olursa nasıl yaşarız aynı şeyleri katlanabilir miyiz diye düşünüyoruz. Bi gün tam anlamıyla hazır olunca başlarız inşallah. Ama doktor neden olmadı diye araştırmak için testler isterse onları yaptırırım. Şu an sebebini bulmak için gideceğim sadece doktora çıkarsa bi şey onun tedavisini görürüm.
Evet canım bizden de isteyecektir. İnşallah olmama sebebi bulunur. 3 hafta uzunmuş ama kendimizi toparlarız biraz. Allah kucağımızı boş bırakmasın o zor günleri yaşatmasın bidaha inşallah. Biz emek verelim isteyelim yeterki. Nerede yaptırın dedi testleri. Meram tıp yapıyor mu yoksa başka bi yer mi.Kızlar doktorla görüştüm. Ben bişey sormadan direk bütün testleri isticez dedi. Eğer sizde isterseniz dedi. Histereskopi genetik testler falan bütün testler. Hatta bugün anestezi için kan falan verdik. Yarın sonuçları alıp pazartesi gününe yapcak. Genetik testler de pazartesi alınacak tabi onun sonuçları 3 haftayı buluyormuş. Bu şekilde konuşması iyi geldi doktorun. Biz yaştan dolayı bekleyemiyoruz çünkü. Ama tabi bu testlerle bir ayı falan geçirmiş oluruz o arada da toparlanırım inşallah. Yeniden bir yola girdik ya bakalım hayırlısı. İnşallah test sonuçlarında bişey çıkmaz da bi de onunla uğraşmayız. Ama tabi inşallah tutunamama sebebi de bulunur. Aranızda bu testleri yaptıran var mı? I Irmak-986 arkadaşım sen yaptırmamı önermiştin ama? Sen nasılsın naptın bu arada?maksal canım senin yapılmamıştı dimi testlerin. Bunları belki senden de isteyebilir. Tabi gerek varsa. Bilmiyorum canım.
Meram tıp canım. Yalnız bu genetik testler için önce 29 mayısa gün verdi. Sonra dedik biz bu kadar bekleyemeyiz napcaz yapcak bişey yok dedi bi özel olabilir dedi. Kişi başı 88 tl verip 11 nisana aldık. Daha vermedik gerçi gidince vercekmişiz. Aslında hoca selçuk tıpa da sorun gün için dedi ama biz uğraşamadık. Geç gittik zaten. Belki orada daha erkene verebilir canım. Diğer histereskopiyi hoca kendisi meram tıpta yapcak. O da pazartesi olcak. Pazartesiden sonra 3 hafta bide. Yani 1 ay geçer heralde. Şu an adetin 3. Günü çünkü benim. Hayırlısı olur inşallah.Evet canım bizden de isteyecektir. İnşallah olmama sebebi bulunur. 3 hafta uzunmuş ama kendimizi toparlarız biraz. Allah kucağımızı boş bırakmasın o zor günleri yaşatmasın bidaha inşallah. Biz emek verelim isteyelim yeterki. Nerede yaptırın dedi testleri. Meram tıp yapıyor mu yoksa başka bi yer mi.
Anladım canım teşekkürler. Düşük ten sonra doktorlar 3 ay korunma süresi veriyorlarmış. Bizim doktor ne kadar der bilmiyorum. O sürede testler sonuçlanır sanırım. Hayırlısı olsun ne yapalım.Meram tıp canım. Yalnız bu genetik testler için önce 29 mayısa gün verdi. Sonra dedik biz bu kadar bekleyemeyiz napcaz yapcak bişey yok dedi bi özel olabilir dedi. Kişi başı 88 tl verip 11 nisana aldık. Daha vermedik gerçi gidince vercekmişiz. Aslında hoca selçuk tıpa da sorun gün için dedi ama biz uğraşamadık. Geç gittik zaten. Belki orada daha erkene verebilir canım. Diğer histereskopiyi hoca kendisi meram tıpta yapcak. O da pazartesi olcak. Pazartesiden sonra 3 hafta bide. Yani 1 ay geçer heralde. Şu an adetin 3. Günü çünkü benim. Hayırlısı olur inşallah.
Mrb cnm mehmet hocanin butun testleri yapip olmama sebebini arastirmasina senin adina cok sevindim benim cuma gunu histeroskopi yapilali iki hafta olcak hala lekelenmem devam ediyor bakalim ins hayirlisi olurKızlar doktorla görüştüm. Ben bişey sormadan direk bütün testleri isticez dedi. Eğer sizde isterseniz dedi. Histereskopi genetik testler falan bütün testler. Hatta bugün anestezi için kan falan verdik. Yarın sonuçları alıp pazartesi gününe yapcak. Genetik testler de pazartesi alınacak tabi onun sonuçları 3 haftayı buluyormuş. Bu şekilde konuşması iyi geldi doktorun. Biz yaştan dolayı bekleyemiyoruz çünkü. Ama tabi bu testlerle bir ayı falan geçirmiş oluruz o arada da toparlanırım inşallah. Yeniden bir yola girdik ya bakalım hayırlısı. İnşallah test sonuçlarında bişey çıkmaz da bi de onunla uğraşmayız. Ama tabi inşallah tutunamama sebebi de bulunur. Aranızda bu testleri yaptıran var mı? I Irmak-986 arkadaşım sen yaptırmamı önermiştin ama? Sen nasılsın naptın bu arada?maksal canım senin yapılmamıştı dimi testlerin. Bunları belki senden de isteyebilir. Tabi gerek varsa. Bilmiyorum canım.
Ayy inşallah olumlu olur.bnde şubatta yaptırdım ama maalesef benimki negatif sonuçlandıİnşallah canım sen olumlu düşün olmuştur yani neden olmasın ki bebeğin sana tutunur da kucağına almak için gün sayarsın inşallah :)
Evet çok güzel gün beklemek ama sonucu alana kadar kalbin duracakmış gibi hissediyorsunNe güzel bir günün kalmış. Bunlar çok güzel heyecanlar. Allahım güzel sonucu almayı nasip etsin. Sevincine şükretmeyi nasip etsin inşallah. Bizi de bilgilendir. Biz de çok merak ediyoruz. Hepimiz hamiş kalırız da inşallah burda bebişlerimizi konuşuruz Allahın izniyle.Senin tedavin nerdeydi?
Lekelenme histereskopiden mi kaynaklı? Bu işlemden sonra yapmamız gereken bişey var mı? Yani mesela ben yola çıkmak zorundayım. Bir sorun oluyor mu dinlenmek zorunda kalıyormuyuz canım? Sonucunu aldın mı canım sen? Bir sorun yoktur umarım. Ben de bişey çıkmaz umarım.Mrb cnm mehmet hocanin butun testleri yapip olmama sebebini arastirmasina senin adina cok sevindim benim cuma gunu histeroskopi yapilali iki hafta olcak hala lekelenmem devam ediyor bakalim ins hayirlisi olur
Canım ben de sonucu aldım malesef negatif. Olmadı. Nasip değilmiş. İnşallah yeni güzel sonuçlar alırız. Sen hangi aşamadasın şimdi? Tekrar başladın mı? İnşallah hepimiz için hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.Evet çok güzel gün beklemek ama sonucu alana kadar kalbin duracakmış gibi hissediyorsun
Cnm bende ankarada yaptirdim sabah 3 4 saat kadar dinlendikten sonra yola ciktik bana biyopside yapildi parca aldilar onun sonucu cikmadi iki uc gun daha lekelenmem dewam ederse gel dedi dr histeroskopide pozitif cikti cok sukurLekelenme histereskopiden mi kaynaklı? Bu işlemden sonra yapmamız gereken bişey var mı? Yani mesela ben yola çıkmak zorundayım. Bir sorun oluyor mu dinlenmek zorunda kalıyormuyuz canım? Sonucunu aldın mı canım sen? Bir sorun yoktur umarım. Ben de bişey çıkmaz umarım.
Yok canım tekrar başlamadım.ama psikolojik olarak çok yiprandim daha yeni toparlanmaya başladimCanım ben de sonucu aldım malesef negatif. Olmadı. Nasip değilmiş. İnşallah yeni güzel sonuçlar alırız. Sen hangi aşamadasın şimdi? Tekrar başladın mı? İnşallah hepimiz için hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.
Benden de parça alıcaklar sanırım. Doktor net konuşmadı ama alabiliriz dedi. İyi o zaman ertesi gün falan çıkarız. Sorun olmaz. Lekelenme az ama dimi. Neden uzun sürdü acaba. Çok sevindim pozitif olmasına.Cnm bende ankarada yaptirdim sabah 3 4 saat kadar dinlendikten sonra yola ciktik bana biyopside yapildi parca aldilar onun sonucu cikmadi iki uc gun daha lekelenmem dewam ederse gel dedi dr histeroskopide pozitif cikti cok sukur
Evet canım psikolojik olarak çöküyo insan. Ama en kötüsünü düşünüyorum çok şükür diyorum hep. İnşallah bi an önce toplarsın kendini. Ben de öyle. Şu testler bi olsun. Yaştan dolayı bi an önce başlamam lazım.Yok canım tekrar başlamadım.ama psikolojik olarak çok yiprandim daha yeni toparlanmaya başladim
Cnm yaninda bol ped ve camasir al valla benim cok geldiBenden de parça alıcaklar sanırım. Doktor net konuşmadı ama alabiliriz dedi. İyi o zaman ertesi gün falan çıkarız. Sorun olmaz. Lekelenme az ama dimi. Neden uzun sürdü acaba. Çok sevindim pozitif olmasına.
Ayy çok teşekkür ederim canım. Hiç bilmiyorum nasıl bişey olduğunu. Sonrasında ağrı oluyo mu peki. Bide bu işlem ne kadar sürüyo.Cnm yaninda bol ped ve camasir al valla benim cok geldi
Canm oluyor tabi sonucta. Islem goruyorsun igne vurdular gecti ben odadan cikip odaya gelmem 1 saat surmus biraz bas donmesi bel ve kasik agrisi goguslerde sislik oldu normalmis dr da soylemisti esime bunlar olacak korkmayin diye sende korkma ins hayirlisiyla atlatirsinAyy çok teşekkür ederim canım. Hiç bilmiyorum nasıl bişey olduğunu. Sonrasında ağrı oluyo mu peki. Bide bu işlem ne kadar sürüyo.
Çok sağol canım. İnşallah bi an önce olup biter hayırlısıyla.Canm oluyor tabi sonucta. Islem goruyorsun igne vurdular gecti ben odadan cikip odaya gelmem 1 saat surmus biraz bas donmesi bel ve kasik agrisi goguslerde sislik oldu normalmis dr da soylemisti esime bunlar olacak korkmayin diye sende korkma ins hayirlisiyla atlatirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?