Günydin kizlar,
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Bende normal dogumu bekliyorum, smdilik herhangi bir sikayetle hic kontrol ve muayne randevularim disinda doktora gitmedim, insallah bu sekilde devam eder.
Yalniz hamileligimden öncede simdide, sürekli asiri derecede yürüyüs yapiyorum, acaba onun sayesinde mi bu kadar iyi gidiyor, merak etmiyor degilim.
Dün 36 haftalik birisi olarak 3 km yürüdüm ( aman nazar degmesin

) doktor bundan sonra dinlen ve kendini doguma hazirla demisti ama evde oturmak beni cok sIkIo.
Hic bi yere gitmesem bile cikip apartmanin etrafinda tur atiyorum, simdilik ne sancim ne agrim olmadi sadece artik yavas yavas asaga dogru baskilar olmaya basladi.
DÜn oturup dogum hikayelerini okudum, normal dogumdan cok korktugum icin motivasyon alirim belki dedim ama, hayrina hic kimsede o kadar da cok abartildigi gibi degil yaw felan yazmamis. Cogu epiduralsiz normal dogumun nerdeyse imkansiz oldugunu, son anda hemen hemen hepsinin epidural oldugunu okudum.
Ya böyle bi secenek oldugu icin kimse zorlamio, ki sonucta eskilerimiz hepsi normal yapmis, o zaman epidural mi varmis, yada gercekten dayanilmicak acilar mi acaba, bilmiyorum.
Agri esigi cok düsük olan birisi olarak, ki biri koluma sakayla vursa oturur aglarim, napicam bilmiyorum ama inat ettim, istege bagli sezeryan olmucam.