- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
slm kızlar en son 691. ci sayfada görüşmüşüz sizlerle ve anca şimdi giriş yapabildim nete...umarım herkes iyidir o kadar çok merak ettim ki sizleri doğum yapanlar vardır muhakkak içinizde umarım rahat güzel ve sorunsuz bir doğum geçirmişsinizdir. benim gibi bekleyenlerde inş rahat ve sağlıkla kurtulur.ben hala beklemedeyim geçen hafta perşembe kontrolüm vardı gittim ama akşama kadar hastaneden çıkamadım...bebeğimin kalp atışları sürekli yüksek çıkıyordu ve anormal derecede hareketleri vardı.serum falan verdiler düzene girmedi en son bu anormal durumlardan ötürü başka bir doğum hastanesine sevk edeceklerdi ama çok şükür normale döndü eşim yanımda değildi apar topar yola çıktı geldi o da şimdi yanımda çok şükür onsuz doğuma gitmek istemiyordum açıkçası.şimdi bekliyorum normal doğum için ama dr bebeğin başının biraz ters olduğunu söyledi eğer doğuma kadar düzeltmez ise sezeryan olacağım.içime sinen bir dr ve hastanede karar kıldım umarım sonuna kadar böyle gider...bizden haberler bu kadar öpüyorum hepinizi...