Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
slm kızlar en son 691. ci sayfada görüşmüşüz sizlerle ve anca şimdi giriş yapabildim nete...umarım herkes iyidir o kadar çok merak ettim ki sizleri doğum yapanlar vardır muhakkak içinizde umarım rahat güzel ve sorunsuz bir doğum geçirmişsinizdir. benim gibi bekleyenlerde inş rahat ve sağlıkla kurtulur.ben hala beklemedeyim geçen hafta perşembe kontrolüm vardı gittim ama akşama kadar hastaneden çıkamadım...bebeğimin kalp atışları sürekli yüksek çıkıyordu ve anormal derecede hareketleri vardı.serum falan verdiler düzene girmedi en son bu anormal durumlardan ötürü başka bir doğum hastanesine sevk edeceklerdi ama çok şükür normale döndü eşim yanımda değildi apar topar yola çıktı geldi o da şimdi yanımda çok şükür onsuz doğuma gitmek istemiyordum açıkçası.şimdi bekliyorum normal doğum için ama dr bebeğin başının biraz ters olduğunu söyledi eğer doğuma kadar düzeltmez ise sezeryan olacağım.içime sinen bir dr ve hastanede karar kıldım umarım sonuna kadar böyle gider...bizden haberler bu kadar öpüyorum hepinizi...

Kızlar az önce wc ye kalktım yürürken kasıklarıma öyle bir sancı girdikî anlatamam bıçaklar saplandı sankî yürüyemedim:( 3-4 dk duvara tutunup kaldım. Sonra ayağımı sürükleyerek yatağa. Ulaştım. Kızlar bu nedir şîmdi sabah doktorumu arasam acaba yada normalmidir ? Hiç böyle olmamıştı. Yarın evde asla yalnız kalamam. Korktum çünkü :(

bu da normal canım. ben çok sık yaşıyordum bunları,4-5 gündür azaldı. dinlenmen lazım.benim abarttı son zamanlarda otururkende oluyordu. dinlenirsen kesin geçer diyemem ama yorulunca kesin artıyor.

kızlar adet tarihim 10 mayıs yani bugün 38+1 deyim sezeryan günümü aldım 8 subat ama bu benim 2.ci sezeryanım daha erken alınmasımı gerek yoksa normalmi haftaya cuma sabah girecem insalah ama 39+2 oluyorum bana sanki gec gibi geldi 2. ci bebek olunca sizce nasıl sezeryan olanlar kacıncı haftada oluo ya nette 38+0 39+0 arası dio kafam karıstı

38,5 bekleniyor diye biliyorum. bana dr. 38+3 ile 39+0 arası olur dedi. bizde son tarihi beklemeye karar verdik. benimde 2. sezeryan. sıkıntılarımda çok ama benim şeker var. akciğğergelişimi bebeğin geç oluyor diye beklemek istedik biz.dr. da bize erken olan tarihi söylemişti ama konuşunca beklesek mi diye olur tabi, bebeğe faydası var ddedi. dr. la konuşsan için rahatlar belki. ben konuşana kadar 10 gündür kafa karışıklığı yaşıyordum. şimdi çok rahatladım, dün konuştık dr.umla.

merhabalar....
doğum yapan anneleri tebrik ediyorum..
:1:
benim sizlere bir sorum olacak.. şu an 38+3 teyim şimdiye kadar normal gözüküyordu doğum dün kontrolüm vardı doktor bebeğin doğum kanalına girmediğini o yüzden sezaryan olmam gerektiğini söyledi...bana çatı muayenesi,nst ye girme ya da açılma varmı diye hiç bakmadı(nst ye şimdiye kadar hiç girmedim bu arada)..ben bir hafta daha beklemek istedim.benim gibi olan var mı aranızda yardımcı olun lütfen...:5:

Kızlar, benim oglan iyice hareketlendi dunden beri:))) Karnım tamamen yamuk yumuk oluyor, sankı gobek delıgınden cıkacak paşa:D

arkadaşlar dün gece bende de ilk defa kasıklarımda sancı oldu feci bişiydi sanki çok afedersiniz gaz sancısı gibi bişeydi çok canımı acıttı solda yatıyorken sırt üstü dönmeye çalıştım çok sancı girdi kasıklarıma rabbim hepimize sabırlar versin inşallah

Selamm kızlar,şimdi de haberler benden.bugün gittik kontrole,bebişimiz 3.200 gr olmuş,çook sevindim ama doktor iri bebek,daha 3 haftan var 3.800 civarı olur ve normal doğuramazsın dedi.ben normal istediğim için yine de git ebenle tanış hem de çatı muayenesi ol dedi.Ebe muayene yaptı sen 4 kiloyu bile çok rahat doğurursun,çatın ve pelvik yapın müsait,sakinsin dedi.Çok iyiydi,melek gibiydi,canım ebem benim:))Bu arada çatı muayenesi hiç de korkulacak bişe deilmiş,kesinlikle korkmayın kızlar.Hayırlısı bakalım,öptüm hepinizi:))

gözün aydın cnm.merak ediyordum çok. bayğı zorlandın ama maşallah kızın sana döndü.cnm bende 8 aylığım.küçücük doğmuşum. zaten ablamla kardeşim gününde doğmuşlar ama onlarda çok küçüklermiş. benim için boşuna yaşamaz bu uğraşmayın demişler ama maşallah ablamdandda erkek kardeşimdende uzun boylu poslu biri oldum.inşallah hayırlısıyla kızın da öyle olur cnm

sağol canım.özel mesaj yazamıyorum .iyi dileklerin için teşekkür ederim.inş kızım da senin gibi gelişir.senin doğum ne zaman? rabbim yardımcın olsun

Selamm kızlar,şimdi de haberler benden.bugün gittik kontrole,bebişimiz 3.200 gr olmuş,çook sevindim ama doktor iri bebek,daha 3 haftan var 3.800 civarı olur ve normal doğuramazsın dedi.ben normal istediğim için yine de git ebenle tanış hem de çatı muayenesi ol dedi.Ebe muayene yaptı sen 4 kiloyu bile çok rahat doğurursun,çatın ve pelvik yapın müsait,sakinsin dedi.Çok iyiydi,melek gibiydi,canım ebem benim:))Bu arada çatı muayenesi hiç de korkulacak bişe deilmiş,kesinlikle korkmayın kızlar.Hayırlısı bakalım,öptüm hepinizi:))

bebeğinin kilosu çok güzel maşallah bende ayın 12 sinde çatı muayenesi olucam doktorum erkek inşallah benide ebe ye sevkeder doktorumun bakmasından utanırım çünkü:(

günaydın anneler devlet hastaneleri acil gelen doğumları kabul etmiyor arkadaşa -15 şubata randevu vermişler oda mesai saatinde gelirse yoksa gelme demişler kanaman olsada sancın olsada antalyaya git demişler ilçedeyiz ve antalya bize üç saat uzaklıkta ben anlamıyorum doğacak bi çocuğu bu kadın nasıl bekletsin

günaydın anneler devlet hastaneleri acil gelen doğumları kabul etmiyor arkadaşa -15 şubata randevu vermişler oda mesai saatinde gelirse yoksa gelme demişler kanaman olsada sancın olsada antalyaya git demişler ilçedeyiz ve antalya bize üç saat uzaklıkta ben anlamıyorum doğacak bi çocuğu bu kadın nasıl bekletsin
ne saçma bişey ya kendi hastaları olmadığı için mi böyle bişey yapıyorlar kaldı ki öyle bile olsa bir devlet hastanesi nasıl hastayı geri çevirir mutlaka nöbetçi bir dr vardır bence il sağlık müdürlüğüne veya ilçe sağlık müdürlüğüyle görüşün şikayet edin nasıl hasta geri çevriliyor üç saat ne demek ya az bi zaman değil

Eveeeeet, sonunda ben de yazıyorum iştee :) 4 Şubat pazartesi 11'de ameliyata alınacağız. epidural sezaryen olacak..umarım her şey yolunda gider..4 ameliyat geçirmiş profesyonel hasta olsam da yine de heyecan yaptım ben :) bu kez vücudumdan parça alıp biyopsiye oraya buraya göndermeyecekler, odamda minik kızımı göreceğim :) en azından bunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum ama sezaryenin sonrası çok zor, ağrısı çok, ameliyatta dokunuşları hissediyorsun diyenler ve emzirme kısmı beni korkutmuyor değil hani

kızlar benim bebeğim hep uyuyor yaa sizinde öylemii, yani normal miiii

canım hayırlı uğurlu olsun meleğin
benim oğlum gündüz devamlı uyuyor,birtek altını açınca uyanıyor
kıyamıyorum uyandırmaya
ama geceleri uyut uyutabilirsen
biraz da gaz problemimiz var
hastaneden sonraki 3 gece felaketti
sıkıntıdan stresten onunla ağlamaktan bütün dudaklarım uçuk oldu şişti
bu ara daha fazla uyurlarmış yanlış bilmiyorsam panik yapma:nazar:

merhabalar....
benim sizlere bir sorum olacak.. şu an 38+3 teyim şimdiye kadar normal gözüküyordu doğum dün kontrolüm vardı doktor bebeğin doğum kanalına girmediğini o yüzden sezaryan olmam gerektiğini söyledi...bana çatı muayenesi,nst ye girme ya da açılma varmı diye hiç bakmadı(nst ye şimdiye kadar hiç girmedim bu arada)..ben bir hafta daha beklemek istedim.benim gibi olan var mı aranızda yardımcı olun lütfen...:5:

benim ilk bebeği dr. 4 kilo olabilir,iri bebek, zorlamayalım normale ama doğum sancısı ile gelirsen tekrar bakarız demişti. sezeryan için verilen günde doğum sancım vardı. o zaman mua. etti. açılma yok, kanala girmemiş, bekleriz istersen ama sonra muhtemelen sezeryana döner dedi ve sezeryan oldum. yani eğer sen istiyorsan bence son ana kadar bekleyip değerlendirmesini isteyebilirsin. ama tabi çatı darlığı ya da bebeğin iriliği gibi bir durum varsa baştan kesin sezeryan denilebilir. dr.na normal istediğini,beklemek istediğini bir söyle istersen.

Kızlar hepinizi çook özledim,bikaç gün kayınvalidemde kaldık. Canım belfüm haber vermiş sağolsun,salı günü 39.haftamda mecburi sezeryan yapıldı.Bebiş yukardaydı,sıkışıp durduğu için kalp atışları yavaşlıyordu ve nst de hep sancı çıkıyordu.Üzüle üzüle sezeryana girdim,korktum spinale cesaret edemedim.Kendime gelince çok ağlamışım,ilk anlar çok kötüydü.Ziyaretçilerimizin çoğu da kendi süslü odamız yerine geçici bir odada,o kötü halimle karşılamış oldum:(

Meleğim 3740 kilo,51 santim doğdu,ona ölürüm ben.Hiç böyle güzel bir duygu olduğunu hayal etmemiştim, gece kalksa da emzirsem diye bekliyorum,kalkmazsa bişeler yapıp kaldırıyorum:) İnş. bekleyenlerde en yakın zamanda kavuşsunlar:) Bu arada normal doğum olmazsa üzülmeyin,çok kısa sürüyor ağrısı.Korktuğuma değmezmiş şimdi düşününce gülüyorum; hastaneden çıkmadan önce eskisi gibi oluyorsunuz çünkü.

Resimlerimiz baya var ama burası açık olduğu için eklemiyim dedim kızlar,görmek isteyenler olursa face grubunda aktif olan birine gönderebilirim paylaşması için:D

Çok öpüyorum hepinizi.

evet artık çoğu anne oldu. daha önceki dertleşmeleri muhabbetleri özledim be yaaa. mesela benim kv geldi sağolsun.ama mübarek hamur yapayım tatlı yapayım diyor.bende diyorum bekle 1 hafta sonra doya doya yap bende şeker var yememem gerek diye ama dinlediği yok.dün öğlen yemeğinde hamur.akşam yemeğine kalan hamurlarlayoğurt.yarın sabaha gene hamur hazırlamış.bana inat yapıyo desem torununa zarar verecek yapmaz diyorum ama nolursa olsun kızıyorum.kaç defa konusu geçiyo yapma etme diye

yokk abi bole bişey olamaz
:26:

merhabalar....

zaten bebek dogum kanalına inmemişse çatı müainesine gerek yok esas olan bebegin inmesi cnm allah yardimcin olsun :16:

Back
X