Kızlar artık foruma kımse bakmıyor mu???
Sanırım son zamanlar gergin canım , dogum yapanlar gelemiyor zaten şu sıralar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar artık foruma kımse bakmıyor mu???
haydi gözün aydın annesi ♥ nasıl da sevişeceksiniz artıkk ♥ çk çok çok çok çok mutlu oldum , Rabbim bir daha böyle zor ayrılıklar vermesin artık size, oldu olacak hepsi bu olmuş olsun daha da yeterarkadaşlar doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.kızım yarın küvezden çıkacak inş.sizinkilerin yanında kilosu çooooook düşük.ama çok mutluyum.şükürler olsun tutunabildi hayata...erken doğmasaydı o da bugünlerde doğacaktı.
kızlar adet tarihim 10 mayıs yani bugün 38+1 deyim sezeryan günümü aldım 8 subat ama bu benim 2.ci sezeryanım daha erken alınmasımı gerek yoksa normalmi haftaya cuma sabah girecem insalah ama 39+2 oluyorum bana sanki gec gibi geldi 2. ci bebek olunca sizce nasıl sezeryan olanlar kacıncı haftada oluo ya nette 38+0 39+0 arası dio kafam karıstı
hmmm ozaman şöyle yapalım rumuz ekleyelim mutlaka yazarken.Bende hem forumu hem face'i ikisini birden takip edemiyorum, bide facede artik herkes kendi isimini kullaniyor, hala isimleri ezberliyemedim kim kimdir,
dogum yaptim diyenler var ama forumdan o kisi kimdi bilemiyorum, cok karisik geliyor, keske face'i hic acmasamiydik ne?:26:
Bende hem forumu hem face'i ikisini birden takip edemiyorum, bide facede artik herkes kendi isimini kullaniyor, hala isimleri ezberliyemedim kim kimdir,
dogum yaptim diyenler var ama forumdan o kisi kimdi bilemiyorum, cok karisik geliyor, keske face'i hic acmasamiydik ne?:26:
face bizi de alın ya ben o ara giremedim şimdi grup kapalı galiba
kızlar adet tarihim 10 mayıs yani bugün 38+1 deyim sezeryan günümü aldım 8 subat ama bu benim 2.ci sezeryanım daha erken alınmasımı gerek yoksa normalmi haftaya cuma sabah girecem insalah ama 39+2 oluyorum bana sanki gec gibi geldi 2. ci bebek olunca sizce nasıl sezeryan olanlar kacıncı haftada oluo ya nette 38+0 39+0 arası dio kafam karıstı
Kızlar hastaneye yatirildim,idrar yolu enfeksiyonu yüzünden, cok kotuydu.şuan sequm war biraz iyiyim, aman dikkat edin bol su icin2 cm aciklik warms brde.acaba ne zaman olur
arkadaşlar doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.kızım yarın küvezden çıkacak inş.sizinkilerin yanında kilosu çooooook düşük.ama çok mutluyum.şükürler olsun tutunabildi hayata...erken doğmasaydı o da bugünlerde doğacaktı.
Bende hem forumu hem face'i ikisini birden takip edemiyorum, bide facede artik herkes kendi isimini kullaniyor, hala isimleri ezberliyemedim kim kimdir,
kungfu pandamı salcam üstüne, rumuzlarımızı tersten ezberletcek sana, dur sen
tekmeleriyle donunu sıyırdı çocoooommbeniimmmm ♥ öliimmi ben bu çocuğaa ha öliimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bütüüünn dualarımız sizinle kuzumm ♥ getirin yavrularımızı bize hadi ♥Canlar yarın sabah 8:00 de sezeryan ile doğum yapacağım.
tabi Işılayıda unutmayalım benden yarım saat sonrada o girecek aynı hastanede olucaz onunla.
Bizim için dua edin.
yarın 8:30 da seni de çatlatacaklar şekerim =)sana çatlak karı demek istiyorummmmmmm![]()
Canlar yarın sabah 8:00 de sezeryan ile doğum yapacağım.
tabi Işılayıda unutmayalım benden yarım saat sonrada o girecek aynı hastanede olucaz onunla.
Bizim için dua edin.
Ne güzel aynı gün doğum yapıcaz :) ilk bebekler genelde gününü beklermiş. İnş bizimkilerde bekler. Birde benimkî erkek umarım erken gelmez yavrum.seninkinin cînsiyeti ne ?
Bu çok güzel bir haber ne güzel yaaa bebişine kavuştu o da . :)) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı başımıza ..
Hakket hayırlısı olmuş bak senin için. Allah gönlüne göre versin cnm. Senin normal doğum tarihin ne zamandı ? Az kaldı sanırım
Bu öğlen biraz oturayım dedim, aldım kucağıma bilgisayarı, doğum hikayeleri forumuna girdim..Allahım yaa, burda yazılanları okusam çocuk yapmazdım korkudan sanırım :) kızlar, ben 3 kz genel, 1 kez de lokal ameliyat geçirdim..üstelik lokal olanda burun ameliyatı oldum ( yani takır tukur duydum her şeyi)..lavman da yapıldı, gaz çıkarma, wc işleri de yaşadım..gözünüzde büyütmeyin noolur, anestezinin etki etmemesi falan diye bi şey yokmuş, üstelik sezaryende genel uyutulsak bile yüzeysel yapıldığı için çabuk ayılıp çabuk kendimize geliyormuşuz..ki ben kadın doğum ameliyetımdan pıt diye bilinçli uyandım gerçekten de..lavman yapılmadan önce ağladığımı hatırlıyorum ama iyi ki yapmışlar, sonrasında gaz çıkarırken rahat etmiştim..korkmayın, akışına bırakalım ve doğum hikayeleri okumayalım :)
iste bizim boyle arkadaslara ihtiyacimiz var :)) nasil moral verdin bana bir sezeryan gonullusu olarak sagolasin :) insallah bende dogumdan sonra herkeze boyle guzel seyler soyleyecegim etrafimdaki herkez sezeryani istiyorum diye uzerime geliyor beni normale ikna etmeye calisiyor sallamamaya calisiyorum ama aklimi karistirmiyor degiller bazen :) ustellikte hepsi saglik sebepleriyle yok bebek donmemis kordon dolanmis vs gibi zorunlu nedenler yuzunden sezeryan yapmislar. zaten su aralar oyle agrasif ve alinganim ki mumkunse doguma kadar kimseyle gorusmeyecegim fazla evimde dogumumu bekleyecegim bi bu 4-5 gundur evde takiliyorum