Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar ben,cumartesiyi pazara bağlayan gece sancılandim ve pazar sabah kahvaltılarının,sabah sinema keyiflerinin kurbanı oldum.:(
3 hafta erken ve 3,410 kg, 48 cm oldu kızım.
aslında normal doğumdan başka hiç konusmadık ama benim doktor ,uludağa kayağa gitmiş:( ve Cerrahpaşadaki prof.gaddar,çok bilmiş ablasindan beni doğurtmasını rica etmis!!!
ablada meşgül tabi kitap yazıyor,yırtdişindaki seminerlere katılıyor yani çok meşgul!!!
napalım aaaaaaaaaa çocuk yukarıda gibi hemen sezeryana alalım beklemiyelim!!!!
Şu an 4. günüm ve yürüyemiyorum,oturup kalkamıyorum,77 ile doğuma girdim hala 77 kiloyum ama görüntüm 2 katı,
epidural anestezeye alarjim varmış,o alarji gitsin diye bir iğne ve serum veriyorlar ama oda ne o verilen ilaç beni dahada dahada alarji yaptı,1 gün boyonca kızımı ikili görerek yada görmeyerek ve bilmediğim abuk sabuk yan etkilerle geçirdim,3 g3c3 hastanede kaldım,ve sonra kaçtım.
Ve cok dahasi var arkadaşlar!!!!!!
umarım korkutmadim ama gerçekler bunlar ,inşallah sizlerin bir avazda dedikleri gibi geçer!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlar ben yalanci sanci diye gittim hastaneye doğuracağımı tahmin bile etmiyordum,ama nts ye baglıyorlar,ben yatıyorum bisi göremiyorum herşeyi oldu bittiye bi getiriyorlarki şaşarsiniz yenin ederim,Bi kere beni kimse dinlemiyo zaten sancilisin ve muhtacsin,herkez bi yere sürükleyiveriyo:( ben bişeyleri simdi anladim malesef!!!!

Merhabaa facegrubunda olmayan hanımkıslarımmmm

Burayı ihmal ettim evet,hemen azcık bahsedeyim olanları ;
25.01 deki kontrolümde tosbi oğlumun kesin kes normal doğumu unutmam salık verilerek sezaryenle alınmasına karar verildi..28.01 sabahına gün verildi ama başta eşim çok ciddi tepki gösterdi sezeryana. ben de ''amaaan , nasip neyse o olsun '' a vurdum kendimi, suyumun geleceği ana kadar doktor hastane yüzü görmemeye karar verdim.o akşam belkide stresten bel ağrılarım çok artmıştı ,ani gelen sancılar yerini düzenli sancılara da bırakmaya başladığında tırıs tırıs olmuştum . sürekli elimde kağıt kalem sancı dakikalarını not almaya başladım ,cumartesi akşamı da sürdü bu olay.iç çamaşırımı sürekli ıslak bulup değiştirdiğimi de ekleyeyim hemen( ki idrar kaçırmadığıma eminim hiç yormayın kendinizi ben altıma işemem nayır nasla nevır nevır nevır )..
26.01 gece 12 ye doğru sancı aralıklarının 5 dk ya sabitlendiğini gördüğümüz an fırladık evden, ben çok mutluydum normal doğum oluyor diye, hastahaneye gelip , 2 cm lik açılmam olduğunu da öğrenince çok rahatladım. amaaaa ,beni hemen sezaryene aldılar :S
01:40 oğluşum 4320 gr olarak dünyaya geldi. ben spinal sezaryen oldum.
oğluş çok iyi maşşallah. benim biraz gaz sıkıntım vs. oldu. devamını sonra yazayım ,
diğer doğum yapan arkadaşlarıma da selam olsuunn , hadi şu 40 günü atlatalım hayırlısıyla ♥

Kızlar ben,cumartesiyi pazara bağlayan gece sancılandim ve pazar sabah kahvaltılarının,sabah sinema keyiflerinin kurbanı oldum.:(
3 hafta erken ve 3,410 kg, 48 cm oldu kızım.
aslında normal doğumdan başka hiç konusmadık ama benim doktor ,uludağa kayağa gitmiş:( ve Cerrahpaşadaki prof.gaddar,çok bilmiş ablasindan beni doğurtmasını rica etmis!!!
ablada meşgül tabi kitap yazıyor,yırtdişindaki seminerlere katılıyor yani çok meşgul!!!
napalım aaaaaaaaaa çocuk yukarıda gibi hemen sezeryana alalım beklemiyelim!!!!
Şu an 4. günüm ve yürüyemiyorum,oturup kalkamıyorum,77 ile doğuma girdim hala 77 kiloyum ama görüntüm 2 katı,
epidural anestezeye alarjim varmış,o alarji gitsin diye bir iğne ve serum veriyorlar ama oda ne o verilen ilaç beni dahada dahada alarji yaptı,1 gün boyonca kızımı ikili görerek yada görmeyerek ve bilmediğim abuk sabuk yan etkilerle geçirdim,3 g3c3 hastanede kaldım,ve sonra kaçtım.
Ve cok dahasi var arkadaşlar!!!!!!
umarım korkutmadim ama gerçekler bunlar ,inşallah sizlerin bir avazda dedikleri gibi geçer!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlar ben yalanci sanci diye gittim hastaneye doğuracağımı tahmin bile etmiyordum,ama nts ye baglıyorlar,ben yatıyorum bisi göremiyorum herşeyi oldu bittiye bi getiriyorlarki şaşarsiniz yenin ederim,Bi kere beni kimse dinlemiyo zaten sancilisin ve muhtacsin,herkez bi yere sürükleyiveriyo:( ben bişeyleri simdi anladim malesef!!!!

Gecmis olsun kizlar bebeklerinizle hep mutlu olun
Termesos masallah tombik ogluna

arkadaşlar doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.kızım yarın küvezden çıkacak inş.sizinkilerin yanında kilosu çooooook düşük.ama çok mutluyum.şükürler olsun tutunabildi hayata...erken doğmasaydı o da bugünlerde doğacaktı.

arkadaşlar doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.kızım yarın küvezden çıkacak inş.sizinkilerin yanında kilosu çooooook düşük.ama çok mutluyum.şükürler olsun tutunabildi hayata...erken doğmasaydı o da bugünlerde doğacaktı.

Canım gözün aydın çok sevNdim bu iyi habere :))
Merak etme kısa sürede toparlar yakalar diğerlerii annesiiiii :)

Kizlar Seminere giecegimi söylemistim,
ve geldim, inanin bilmedigimiz seyler degildi, zaten kendimi o kadar profesyönel hissediyorum ki :1:
Birbirimizden cok sey ögrendik, cok komik soru soranlar vardi, zaten cok kalabalik olmadigi icinde cok uzatilmadi.
DOgum yapacagim hastaneyi gezdim odalarini felan hepsi iyi, normal dogum 660 + 250 tl epidural, oda süsü, lohusa serbeti vs dahil

gözün aydın cnm.merak ediyordum çok. bayğı zorlandın ama maşallah kızın sana döndü.cnm bende 8 aylığım.küçücük doğmuşum. zaten ablamla kardeşim gününde doğmuşlar ama onlarda çok küçüklermiş. benim için boşuna yaşamaz bu uğraşmayın demişler ama maşallah ablamdandda erkek kardeşimdende uzun boylu poslu biri oldum.inşallah hayırlısıyla kızın da öyle olur cnm

Gözün aydın canım :) Çok sevindimm canım benim , sağlıkla büyüsün kuzun

Kizlar Seminere giecegimi söylemistim,
ve geldim, inanin bilmedigimiz seyler degildi, zaten kendimi o kadar profesyönel hissediyorum ki :1:
Birbirimizden cok sey ögrendik, cok komik soru soranlar vardi, zaten cok kalabalik olmadigi icinde cok uzatilmadi.
DOgum yapacagim hastaneyi gezdim odalarini felan hepsi iyi, normal dogum 660 + 250 tl epidural, oda süsü, lohusa serbeti vs dahil

Tatlım hayırlı doğumlar dilerim sana :) Rakam çok uygun, herşey gönlünce olsun inşallah

Oh masallah doguran dogurana.
Dogum yapmis anneleri tebrik ediyorum. Darisi basimizaa..
Bizim bebis donmezse 3 haftamiz var bizimde ve bu iki hafta misafirim var. Kayinvaldem geldi turkiyeden iki hafta kalcak burda tabi hep bende kalmicak ama burdaki evindede kalsa eltimdede kalsa butun gun birlikteyiz. Herseyi boslamak zorunda kaldim hizmet.etmekten seker olcumleri ilaclari unutuyorum valla. Butun gun ayakta oraya buraya. Hadi bakalim.hayirlisi.
Bi kac gundur takip.edemiodum masallah dogum haberleri alinca cok mutlu oldum :)

Dogum haberleri aldikca seviniyorum.ama senin bebeginin yeri ayri..bu habere o kadar sevindim ki...insallah evinize mutluluk getirecek ve tum bu zor gunleri unutturacak size..benim.kuzenim de 2200 gr bi bebek dunyaya getirdi ama o minik oyle bi buyudu ki yasitlarini gecti simdi hiiiic dert etme..onemli olan akciger gelisimi, kilolu dogan bebegin kilo koruma garantisi mi var sanki..opuyorum guzel kuzuyu

ben de bir aksilik olmazsa 4 subatta alacagim kucagima kizimi...suyumuz azaldigi icin her an bekliyoruz aslinda ama umarim gununu bekler melegim..heyecanli geri sayim basladi..umarim burdan iyi bir dogum hikayesi paylasir bekleyenlere moral veririm

Kızlar az önce wc ye kalktım yürürken kasıklarıma öyle bir sancı girdikî anlatamam bıçaklar saplandı sankî yürüyemedim:( 3-4 dk duvara tutunup kaldım. Sonra ayağımı sürükleyerek yatağa. Ulaştım. Kızlar bu nedir şîmdi sabah doktorumu arasam acaba yada normalmidir ? Hiç böyle olmamıştı. Yarın evde asla yalnız kalamam. Korktum çünkü :(

günaydın anneler ne güzel herkes bebeğini kcağına aldı darısı bizim başımıza sağlıcakla doğum yapalım inşallah

Gunaydın kızlar,

Artık dogum ıznındeyım sabah 8 de eşimi işe ugurladım, evi toparlamaya baslayacagım, bugunku hedef yatak odasındakı dolaplar ve utu:))

Cumartesi kayınvalidem yardıma gelecek balkon kapanacak, pazartesi de temızlıkcı alacagız bakalım:)) Temızlık te bitsin de ınsallah rahat rahat bekleyeyım bebısımı dıyorum 38. olacagız haftaya:)))

Bu arada dogum yapan arkadasları tebrik ediyorum, ve çok imreniyorum:)) Ben de oglusumu cok ozluyorum artık;)

Kızlar az önce wc ye kalktım yürürken kasıklarıma öyle bir sancı girdikî anlatamam bıçaklar saplandı sankî yürüyemedim:( 3-4 dk duvara tutunup kaldım. Sonra ayağımı sürükleyerek yatağa. Ulaştım. Kızlar bu nedir şîmdi sabah doktorumu arasam acaba yada normalmidir ? Hiç böyle olmamıştı. Yarın evde asla yalnız kalamam. Korktum çünkü :(

Sevdam olabiliyor ne yazık ki , vücut hazırlıyor kendini.Çok yorma kendini ve ani hızlı hareket etmemeye çalış.

Back
X