- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
Dünkü bunalımli günümden sonra ölçümlerden ve kızımın durumundan emin olmadığım için yeni bir doktora gitmek istedim.aklimda sadece muayene olmak vardı.eve yakın olması açısından şifa atasehir aklıma geldi meğer özel sigortaya da indirim varmış salaklığıma doymayayım :) indirimle 110 liraya geldi.randevu alırken hemen gidebileceğim doktorları sordum ve erkek olması açısından Emrah bey i seçtim.adam bizi koridorda karşıladı :) inanılmaz sıcak ve herseyi detaylida paylaştı , açıklıkla dün yaşadığım doktor olayını anlattım ve kafamın karışık olduğunu söyledim.neyse biz seni rahatlatalım muayenemizi yapalım dedi tüm ölçümleri alırken tek tek anlattı kızım 3600 çıktı +-200 oynar sadece dedi.yuzu artık görünmüyor iyice yerleşmiş kafası elips seklini almış kuzumun:) normale cok elverişli guzel yerleşmiş kafası heran olabilir dedi.bu arada hastalıklarımı sordu meğer migren hastalarına epidural uygulanamazmış , uygulanması halinde 3 hafta kafanı kaldıramazsın dedi. Kesinlikle hersey de bir hayır vardır diyorum :) sonuc olarak bu adamı inanılmaz sevdim.ne olursa olsun gereksiz diye düşünme beni ara bırak ben karar vereyim dedi, araba filan yoksa gelir alırım dedi :) doktorumu buldum. Epiduralsiz çatır çatır doğuracak beni. Ne cok konuştum ama cok iyi geldi bu adam hepiniz iyi ki varsınız :))
maşalah canım yaa ne kadar cesaretlisin

Allah kolay doğum nasip etsin