Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim karınlarınızda bi değişim var mı benimki nerdeyse belli çok mu şişicem diye sııntı yapıyorum kendime..
Selammmm hoşgeldinn :)
merhabalar kızlar![]()
benim kıyafetlerim oluyor ama bazen karım bi anda balon gibi şişiyor anlam veremiyorum:)
benimde evlilik yıldönümüm 17 temmuz :) bebeklerde aynı ben çok üzülmüştüm erken diye
merhabalar kızlar![]()
nisancım bebşin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
ben senden hızlı davrandım,bebeğimi doğurdum 2 aylık şimdi kuzum![]()
teşekkür ederim canım benim
kaç aylık evliyken hamile kaldığnda
ne kadarlık bebeğin,kız mı erkekmi
ay çok soru sordum kusura bakma
tanıdık isim görünce sevindirik oldumda
evliliğimin 3.ayında hamile kaldım
isteyerek oldu bebeğimiz
şimdi 2 aylık olduk
oğlum oldu benim,ne demek canım istediğin zaman
istediğin kadar sorabilirsin:)
bende yeniden karşılaştığımıza sevindim:13:
evliliğimin 3.ayında hamile kaldım
isteyerek oldu bebeğimiz
şimdi 2 aylık olduk
oğlum oldu benim,ne demek canım istediğin zaman
istediğin kadar sorabilirsin:)
bende yeniden karşılaştığımıza sevindim:13:
merhaba canım![]()
evet aynen öyle:) 12 haftalık oluyorsun ozaman sanırım:) Önceden ücretleri sor ama istersen, ben 100lerde sanıyordum ama telde sordum 230TL çıkardı benim gittiğim hastaneDevlete de gitmeyecem çünkü milimlik bir hata bile bebeğin aldırılmasına sebep olabiliyor ki Allah korusun. Güvenilir dr.a gitmek en iyisi.
ayyy canım aynen benimde öyle seninle aynı gidiyoruz..İki hafta sonra kontrolüm..Baksana yaklaşık doğum tarihi de aynı..Senin nasıl gidiyo?Benim bu aralar göbeğimde ağrı oluyor..Bide böbreklerime doğru vuran ve ara ara gelen batma gibi ağrılar.. Netten bakıyorum rahim büyümesi filan diyolar..
merhaba kızlarr.. bugün 8 haftalığız. ve bebişimin kalp atışlarını daha güçlü duyduk. rahim içi kanamam vardı o da devam ediyormuş ama azalmış şükür. yine istirahat verdi doktor. allah hepimize yardım etsin...
Nasil yaniii, ikili testin nasil bir tehlikesi olabilirmis ki yanlis yapilirsa?? ben simdi cok endiselendim bak, ben yurtdisindayim turkiyeye tatil icin gelmeyi dusunuyoruz ve en son gecen hafta gitmistim kontrole ve doktorum o zaman ikili testi tr de yaptirirsin dedi. Istanbula gidiyoruz ama ne doktor ne hastane konusunda hicbir fikrim yok ayrica tr de sigortam yok her hastanede fiyatlar farkli mi? Ve bu dedigin milimlik hata konusu falan beni cok endiselendirdi, arkadaslar yardim bekliyorum lutfen
canlarım, hepinizden allah ayrı ayrı razı olsun..
bebeğim gitti malesef, o artık cennette ve rüyalarımda benimle beraber..9 haftalık kesede 6 hafta 3 günlük kalmış..büyüyememiş minik kalbi.. anası kurban olurdu ona ama Allah böylesini uygun gördü, o kadar özen göstermeme rağmen olmadı.. tevekkül etmekten başka çaremiz yok..
dikkat edin yavrularınıza.. bişeyi öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim.. kürtaj yada doğum için o ameliyathaneye girmeyen kadın 80 yaşında da olsa ben kadınım diye gezmeyecekmiş.. o duygu varya o çaresizlik.. mevlam kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.. içinize düştüğü andan itibaren öyle bir duygu sarıyor ki insanı tarif edilemez..
uzun bi süre yanınızda olamayacağım.. cennetteki yavruma armağan ettiğim şarkı ile hepinize hoşçakalın diyorum.. allahıma emanet olun..[video=youtube;6yJ0Ck9XJ_I]http://www.youtube.com/watch?v=6yJ0Ck9XJ_I[/video]