Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kesinlikle yanlış anlaşılacak bişi yok cnm...sende bilgini benim bilmediğmi bişiyi paylaşmış, bende öğrenmiş oldum...ben down sendromu bi takım zeka sorunları için bakılıyo diye biliyordun bir arkadaşım o şekilde söyledi. Allah korusun tabiki bi takım tedavi edilecek şeyler öğrenilebiliyosa yaptırırım tabiki. ama onun dışındaki şeylere çaresi yok malesef biliyorsunuz.benim bi arkadaşım ve kuzenim bu testler yüzünden zor durumda kaldı..hamileliklerini sıkıntı içinde geçirdiler...testte down sendromlu çıktılar aldırmaları konusunda çok üstlerine gelen oldu.gitmedikleri dr kalmadı acaba tedavi olabilirmi diye. ama onlar bunun bir sınav olduğunu düşünerek aldırmadılar, 6 ayları üzüntü sıkıntıyla geçti...sonuç: çok şükür ikiside sağlıklı doğdu.ben hamileliğim güzel geçirmek istediğim ve aldırmayı düşünmediğim için baktırmıcaktım ama söylediğin şeyi araştırıp gerekiyorsa yaptırcam..teşekkürler bilgin içinde...
ayyy canım aynen benimde öyle seninle aynı gidiyoruz..İki hafta sonra kontrolüm..Baksana yaklaşık doğum tarihi de aynı..Senin nasıl gidiyo?Benim bu aralar göbeğimde ağrı oluyor..Bide böbreklerime doğru vuran ve ara ara gelen batma gibi ağrılar.. Netten bakıyorum rahim büyümesi filan diyolar..
selam kızlar
doktor konusunda bişekilde bi karara vardım artık
izmir özel egepol hastanesinden randevu aldım 25 temmuza
bebeğimi görücem inş o gün bakalım
inş hastane ve doktordanda memnun kalırım![]()
selam cnm hangi doktordan randevu aldın ben de gitmeyi düşünüyorum da ondan sordum. deneyimlerini yine buradan paylaşırsan sevinirim. gidenler genelde memnun gerçi.
Kızlar iki gün yoktum döktürmüşsünüz maşallah :) Aramıza yeni yeni arkadaşlarımızkatılmış, hoşgeldiniz. Neye cevap yazacağımı şaşırdım :)) Çok sağolun birçoğunuz kabızlıkla ilgili sorunuma yardımcı olmuşsunuz, çok teşekkürler. O bir gece önce aldığın Magnesie Calcinee ertesi gün akşama doğru ancak fayda etti, ben de her gece yatmadan birazcık içiyorum, çok şükür şimdi rahatım.
Şu ikili testte cinsiyet öğrenilebildiğini ben de duymuştum, şimdi merakla bekliyorum teste girmeyi. İnşallah bebiklerimiz sağlıklıdır ve cinsiyetini gösterir bir an önce kızlar :)) Artık ona ciciler almak istiyorum cinsiyeti belli olsun da. Ben Çin takvimine baktım kız çıkmıştı bakalım doğru çıkacak mı? Böyle çevreme cinsiyetini çok merak ettiğimi söylediğim zaman ilk aldığım cevap kız oğlan ne farkeder yeter ki sağlıklı olsun oluyor. Ay sanki herkes birlik olmuş da hamileleri nasıl sinir ederiz derdinde. Sanki biz sağlıklı olsun istemiyoruz tövbe tövbe. Zaten ekstra alıngan, ekstra hassasız bir de sinir bozucu yorumlar yapmıyorlar mı deli oluyorum. Rahat bıraksınlar hamileleri ya!
Ne güzel dert yanmışsın ben de aynen öleyim ama daha çok "içine ne doğuyor kız mı erkek mi" diye soranlara sinir oluyorum. Ya kardeşim doğmuyor içime işte:) onlar tahmin yapıyor erkek olacakmış diye:) Ben de kızıyorum Allah korusun sakat olur kötü bişe olur. Zamana bırakmak en güzeli. Sağlık problemi vs yoktur inş. izin durumları mı oldu cnm
13 ünde ikili test var hadi bakalım hayırlısı.. kızlar kiloyla ilgili ne alemdesiniz ? doktor ayda 1 kilodan fazla almamaya gayret et sağlıklı bir doğum için dedi.kilolu değilim zaten ama doktor rahat bir hamilelik için sen yine de yeme içmene dikkat et dedi.. sürekli tetikteyim lokmalarımı sayıyorum ve bu çooookk sinir bozucuu !! annem kızım canın ne istiyorsa heerşeyi yiyeceksin tabiiki diyor ama üzerimden atamıyorum şu şeyi.. siz napıyorsunuz ?
kızlar bu 2li test ne zaman yapılıyo ? :26:
Canım 2li test 11 ve 14. haftlarda yapılıyor geçirmemeye çalış. Ben şimdi randevu aldım 11 Ağustosta gidicem,13 haftalıkken . Kan değerlerine ve detaylı ultrasonla bakılıyor sanırsam.
teşekkür ederim canım
bugün 10+2 yiz biz
25 temmuzda kontrolüm var
sanırım tam zamanında gitmiş olucam
evet aynen öyle:) 12 haftalık oluyorsun ozaman sanırım:) Önceden ücretleri sor ama istersen, ben 100lerde sanıyordum ama telde sordum 230TL çıkardı benim gittiğim hastaneDevlete de gitmeyecem çünkü milimlik bir hata bile bebeğin aldırılmasına sebep olabiliyor ki Allah korusun. Güvenilir dr.a gitmek en iyisi.
merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim karınlarınızda bi değişim var mı benimki nerdeyse belli çok mu şişicem diye sııntı yapıyorum kendime..
valla ben 10. haftadayım ve var azıcık belirti şişiyo göbeğim
ama öle aman aman bi şişme değil
pantolonlarım hep dar ve düşük bel oldğndan giyemiyorum
tam göbeğime denk geliyo sıkıyo oturunca,rahatsız oluyorum bu defa
giyebildiğim bi tek eteğim var
cmrtsi kocamla çıkıp alıcaz bişiler bana
hemide evlilik yıldönümümüz 14 temmuz![]()
sende dert etme öle şişcem etcem diye
yediklermize dikkat edip şişmemeye çalışıcaz
olmadı koyver gitsin bebeklerimiz sağlıklı olsunda![]()
![]()