Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
benimde göbeğim baya çıktı 10.haftamızın sonlarına geldik 2.5 aylık oldu yani de erkenden büyüdü gibi geliyo bana :) şimdiden 2 kilo aldım ama dert etmiyorum ilk 3 ay bebeğim için çok önemli o yüzden yememe dikkat etmiyorum aşırısı yok tabi gayet normal şekilde de vücudum kilo almaya müsait galiba

benim de karnım bayağı büyüdü:) ilk üç ay kilo almamayı önerir genelde doktorlar çünkü sonrasında zaten alınıyor özellikle alcağın kiloları son aylarda almalısın dikkat et bebeğe yarayacak şeylerden çok sana kilo aldıracak kalorili yiyecekler yeme ve bol su iç sana tavsiyem :49:

günaydın şubat anneleri .... bende nasipse şubat annesi olucam. tahmini doğum : 24 şubat gibi. düne kadar diğer şubat anneleri topiğindeydim fakat ordaki tatsız olaylardan ,bayanların kavgalarından dolayı topikten soğudum ve araştırma yaparken topiğinizi gördüm. benide aranıza alırsanız sevinirim. ben topiği bilgi alışverişi amaçlı kullanıyorum. çok ta işime yarıyor. gergin ortamları sevmiyorum. neyse benim bebeğim tüp bebek arkadaşlar. bir hormon değerim yüksek çıktığı için norml yolla hamile kalamadım. olsun Allah'ım bana ilk denememde bebek verdi. bende onu elimden geldiğince koruyup,sağ salim kucağıma almak istiyorum. inş. hepimizin bebekleri vakti zamanı dolduğunda ,sağlıklı bir şekilde kucaklarımızı doldurur .:emir_bebek:

merhaba canım. ben de şubat anneleri topiğini takip ettim bir ara. ancak orda çok ilginç olaylar var gerginlikler gereksiz sahiplenmeler. sonra benim listeden adım falan silinince ben de takip etmeyi bıraktım. burası çok güzel herkes olumlu bir hava içinde bu da insanı daha da mutlu ediyor. bebişin de hayırlı olsun Allahım nasip etmiş çok bekletmeden. kucağımıza aldığımız zamanları da görelim inşallah.

hayırlı cumalar:3:

yiyorum hemen midem acayip oluyor:5: yiye yiye onu bunu kilo aldım canımın istediği herşeyi yedim valla:9::9:
birde zayıfsan minyon tipliyseniz fazla kilo alınmıyor hamilelikte ama ben baık etliydim saten yediklerime hep dikkat ederdim hamilelikten önce hatta diyetisyene gidiordum:)) şimdi hepsi alt üst oldu :)))))

Son düzenleme:
merhaba canım. ben de şubat anneleri topiğini takip ettim bir ara. ancak orda çok ilginç olaylar var gerginlikler gereksiz sahiplenmeler. sonra benim listeden adım falan silinince ben de takip etmeyi bıraktım. burası çok güzel herkes olumlu bir hava içinde bu da insanı daha da mutlu ediyor. bebişin de hayırlı olsun Allahım nasip etmiş çok bekletmeden. kucağımıza aldığımız zamanları da görelim inşallah.

bende ordan geliorum:9::9: bilmişlik taslayan bir konu sahibi herşeye mualefet olan biri gına gelmişti:9::9: hadi dedim uç bakalım berrak:10::10::10::10::9::9::9::9:
bizim huzura ihtiyacımız var en olumsuz kelime bebeği etkiler o yuzden iyi yaptık bence:9: sahibinin ismini başlıkta gördükce huzursuz oluyordum :60::60:

merhabalar herkese 2 hafta sonra 2li test yaptıracağım tek dileğim herşeyin yolunda gitmesi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.. benim kasık ağrılarım ve gaz problemim var çok ciddi değil ama hamilelik boyunca hep vardı devam ediyor. Sabah bulantısı ve istifarda hala geçmedi onun dışında herşey yolunda dar hiç bir şey giyemiyorum. göbeğim yemeklerden sonra çok şişiyor sonra iniyor:)

merhabalar herkese 2 hafta sonra 2li test yaptıracağım tek dileğim herşeyin yolunda gitmesi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.. benim kasık ağrılarım ve gaz problemim var çok ciddi değil ama hamilelik boyunca hep vardı devam ediyor. Sabah bulantısı ve istifarda hala geçmedi onun dışında herşey yolunda dar hiç bir şey giyemiyorum. göbeğim yemeklerden sonra çok şişiyor sonra iniyor:)

bende haftaya gidiorum 2li teste Allah yardımcımız olsun:nazar::nazar::nazar: benim göbekte şiş:9::9:pantolonlarımı hep kaldırdım hiç biri olmuyor jile yada etekle idare ediorum bu aralar:1:

günaydın şubat anneleri .... bende nasipse şubat annesi olucam. tahmini doğum : 24 şubat gibi. düne kadar diğer şubat anneleri topiğindeydim fakat ordaki tatsız olaylardan ,bayanların kavgalarından dolayı topikten soğudum ve araştırma yaparken topiğinizi gördüm. benide aranıza alırsanız sevinirim. ben topiği bilgi alışverişi amaçlı kullanıyorum. çok ta işime yarıyor. gergin ortamları sevmiyorum. neyse benim bebeğim tüp bebek arkadaşlar. bir hormon değerim yüksek çıktığı için norml yolla hamile kalamadım. olsun Allah'ım bana ilk denememde bebek verdi. bende onu elimden geldiğince koruyup,sağ salim kucağıma almak istiyorum. inş. hepimizin bebekleri vakti zamanı dolduğunda ,sağlıklı bir şekilde kucaklarımızı doldurur .:emir_bebek:

Selamlarrrrrrr bende suvat annesiyim.Allah nasip ederse 14 subat
Cok heycanliyim garip duygular yasiyorum
Bugun 9+0

bende haftaya gidiorum 2li teste Allah yardımcımız olsun:nazar::nazar::nazar: benim göbekte şiş:9::9:pantolonlarımı hep kaldırdım hiç biri olmuyor jile yada etekle idare ediorum bu aralar:1:

Berrak test sonuçlarını dört gözle bekliyoruz canım, inş. bebiş nazlanmaz cinsiyeti de öğrenirsin:) ben 13.haftada gitcm daha çok var:(

şimdilik çıkıorum kullandığım progestan bende tansiyon düşülküğü yapıor yatmam lazım görüşürz kızlar:5:

hanımlar merhaba,
yazdıklarınızı hep takip ediyorum.nasıl keyifleniyorum bir bilseniz güzel haberler okuyunca.
darısı başımıza diyorum haftaca büyük olan abilerimizden ablalarımızdan :)
ikiz bekleyen arkadaşlar ikiz olduğunu kaçıncı haftada anladınız?ultrason görüntünüz nasıldı?
ikize hep sempatiyle bakmışımdır.adı bile çok hoşuma gidiyor :)
biz 7+0daki muayenemizde kalp atışımızı gördük.sanki kelebek kanat çırpıyordu :)
ama sesini duyamadık drum çok ufak bi dahakine inş dedi.darısı heyecanla bekleyen anne adaylarının başına inş.

hanımlar merhaba,
yazdıklarınızı hep takip ediyorum.nasıl keyifleniyorum bir bilseniz güzel haberler okuyunca.
darısı başımıza diyorum haftaca büyük olan abilerimizden ablalarımızdan :)
ikiz bekleyen arkadaşlar ikiz olduğunu kaçıncı haftada anladınız?ultrason görüntünüz nasıldı?
ikize hep sempatiyle bakmışımdır.adı bile çok hoşuma gidiyor :)
biz 7+0daki muayenemizde kalp atışımızı gördük.sanki kelebek kanat çırpıyordu :)
ama sesini duyamadık drum çok ufak bi dahakine inş dedi.darısı heyecanla bekleyen anne adaylarının başına inş.

ikiz olduğunu zaten kanda gebelik testinde anlamıştım normal değer 50-150 falan olması gerekiyo sanırım benimki 470 çıkmıştı testi tekrarlayınca 880 gibi çıktı ordan biraz anladık yani şöyle diyim tüpbebek benimki transferden 12 gün sonra kanda gebelik sonucum çıktı 1 hafta sonra keseler gözüktü

ikiz olduğunu zaten kanda gebelik testinde anlamıştım normal değer 50-150 falan olması gerekiyo sanırım benimki 470 çıkmıştı testi tekrarlayınca 880 gibi çıktı ordan biraz anladık yani şöyle diyim tüpbebek benimki transferden 12 gün sonra kanda gebelik sonucum çıktı 1 hafta sonra keseler gözüktü

:nazar::nazar::nazar::nazar: maaşallah diyelim Allah tamamına erdirsin inş.

Selamlar şubatın güzel anneleriiiiii:) Nasılsınız bugün bakalım bebişleriniz nasıl:) Ben niyeyse çok neşeliyim cuma diye galiba.

Dün eşime çok güldüm,genelde rahat olayım diye tiril tiril elbise giyerim evde.Dün de dar tişört giydim, eşim gelip gidip "ya göbeğin çıkmış,inanmıyorum" diyip durdu:) nasıl seviniyo ama görseniz. Sizin de büyüdü mü karnınız. Benm hem göbüş çıktı hem de kilom hala aynı ne güzel:)

benimde öle:) hele şişkinlik olduğunda daha da çok çıkıyor. valla kocalar bizden heyecanlı:)

Selamlar şubatın güzel anneleriiiiii:) Nasılsınız bugün bakalım bebişleriniz nasıl:) Ben niyeyse çok neşeliyim cuma diye galiba.

Dün eşime çok güldüm,genelde rahat olayım diye tiril tiril elbise giyerim evde.Dün de dar tişört giydim, eşim gelip gidip "ya göbeğin çıkmış,inanmıyorum" diyip durdu:) nasıl seviniyo ama görseniz. Sizin de büyüdü mü karnınız. Benm hem göbüş çıktı hem de kilom hala aynı ne güzel:)

Allah neşeni daim etsin canım :) Benim kilom artmadı hatta ilk haftalarda 2 k,lo vermiştim bile ama göbeğim vardı. Tüp bebek yaptırdığımdan doktorum yumurta toplama sonrasında su toplamışsındır, ee bebek de su dolu kesesinde normaldir dedi. Ben de 7. haftadan beri hamile pantolonu, bol elbiseler ve kilo vermeden önceki dönemimden kalan bir beden büyük pantolonlarımı giyiyorum. Bebişim sıkışmasın içerde :)

Aramıza hoşgeldin Sevdalinka, ben de tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım :nazar: Allah hepimiz bebişlerini korusun sağ salim kucağımıza alalım ♥

merhaba, bende şubat annesiyim, kalp atışlarını duyduk hatta ayaklarını hareket bile ettiriyordu. Bambaşka bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin. Bebeğini kaybeden arkadaşlara da Allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırlar. Herşey bizim için bi sınav, elden bişey gelmiyor maalesef.

Benimde hamile olduğumu öğrenmeden öncesinden itibaren az az kanamam, kahverengi akıntım oluyordu. progestan kullanıyorum düşük tehlikesi için ve beni gerçekten mahvediyo. Baş dönmesi halsizlik uyku buna mide bulantısı ve tiksinmede eklenince gerçekten çok zor geçiyor. Tabi çektiğim her sıkıntıya değiyor, annelik hissiyatı bambaşka bişey.

Temmuz sonunda 2 li test için gel dedi ama benim isteğime bıraktı doktorum. Bende yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası. Çünkü aksi olsa nasıl kıyarımda aldırırım, kalbi atıyo canlı. yinede yaptırsam da içim rahatmı etse diyorum. Siz bu 2 li test hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hoşgeldin aramıza Tutkuntu Ben de ikili testi prosedür için yaptıracağım, içim rahat etsin, yoksa Allah korusun ona nasıl kıyarım :(

reklam yasağı yoksa lcw kiden aldım :))) 2 tanede yumurtadan çıkan bebek figürlü t-shirt aldım. orda çok güzel şeyler var hamileler için. hem fiyatlarıda çok uygun.

Aynen ben de oradan aldım bir pantolonla bir etek. O bebişli t-shirtleri çok sevdim ama daha almadım karnım iyice belli olsun da :) Çünkü şimdilik konu komşuya duyurmadım :))

Back
X