Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar bende 6+5 günlük hamileyim. kısmet olursa 18/02/2013 tarihinde bebeğime kavuşacağıım. herzaman olumlu ve güzel düşünmeye çalışıyorum. herşey çok güzel olacak biliyorum. kalp atışlarını keseyi 6 haftalıkken gördük. çok şükür halimize

aynı evhamlar bndede var şua an salı günü kalp atışlarını dinliycez o gün nasıl gelir bilemiyorum bel ve sırt ağrım var bulantım biraz azaldı göğüslerim acımıyo allah yardımcımız olsun 3 kayıptan sonra 4. hamileliğim bu kadar stres fazla galiba..

Kızlaar miniğimi gördüm, kalbini duydum bugün çok şükür. İnanılmaz güzeldi ultrasonda saatlerce dinleyebilrdim o sesi ♥ Hepiniz de yaşarsınız bu duyguyu inşallah

lütfen stres yapıpta minik meleklerinizi üzmeyin dua edin iyi geçecek herşey ve inana o evhamlar kalp atışını duysan bile devam ediyo telaş içnde oluyoruz ben şimdi keşke hareketlerini hissetmeye başlasamda bir an önce rahatlasam diyorum ve eminim hissedincede başka evhamlar çıkar bu doğurana kadar gider böyle :) inşallah en iyi sonuçlarla dönersiniz doktordan.rabbim korusun tüm melekleri ve annelerini.amin

Kızlaar miniğimi gördüm, kalbini duydum bugün çok şükür. İnanılmaz güzeldi ultrasonda saatlerce dinleyebilrdim o sesi ♥ Hepiniz de yaşarsınız bu duyguyu inşallah

canım hayırlısı olsun tebrik ederim inşallah sağ salim doğurmayı nasip eder allahım.gerçekten mucizevi birşey o minicik kalp atışlarını dinlemek.babası da bende çok heyecanlandım ve bende diyorum sürekli dinleyebilirim diye :) rabbim herkese nasip etsin mükemmel bir duygu

keşke yapmasam ama elimde değil bnde isterim mutlu bi hamilelik gecirmek ama kokru çıkmıyo içimden hayırlısı olsun diyelim artık yapcak başka bişey yok bekliycez

Gozunuz aydin olsun canim Allah saglikli ve sihhatli kucaklarimiza almamizi nadip eder insallah minik kelebeklerimizi aminnnnn

hanımlar merhaba,
tebrik ederim tüm topiği,allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş kuzucuklarımızı.
bende allah nasip ederse şubat annesi olacağım.kimi hesaplayıcılar 27 kimisi 28 şubat yazıyor.bilemiyorum marta da kalırmıyım :)

6.haftadayım ve 6.haftada kalp atışını duyanlar el kaldırabilir mi lütfeeeennn ?
birde bursa hamişleri var mı aramızda?

Çok teşekkür ederim canım, sana da inşallah. Bizim minikin babasının eğitimi vardı dinleyemedi bugün yoksa çok güzel olurdu beraber duymak o sesi. Ama olsun onun minik kalbi atıyor ya bir sonraki ziyaretimizde dinleriz beraber :)

bugün ilk defa mı duydun yoksa?maşaallah ya darısı başımıza inş.acaba diyorum o ilk anları kameraya felan mı alsak.izle izle doyamam ben ya :)

Merhaba

Canim insallah bebegin bu sefer tutunur ve saglikla kucagina alirsin. Ben ilk 6 haftalikken gittim dr a ve cok sikayetim yoktu, oh bu sefer hamilleligim daha kolay gececek derken erkenmis, cunku 7. haftadan itibaren agirlastim,karin agrisi gazdan dolayi öldürdü beni ve istahim kesildi, ac gezip kendimi yemeye zorluyorum ama yedikce karin agrim cogaliyor, su icemiyorum. su an 9; hafta icindeyim,sabirla gecmesini bekliyorum. Ama herkeste boyle olmaz merak etme , hicbir rahatsizlik cekmeden hamileleiklerini bitirenler var, insallah sen de o sanslilardan olursun

6+1 de duydum kalp atislarini ve sadece kesecik gorunuyordu. benim de muhtemel dogum tarihi 6 subat. sonraki dr randevum 3 temmuzda, insallah bebisimi gorecegim bu sefer :))

Allah hepimize saglikli bebeklerimizi kucaklamayi nasip etsin

ben 6 haftalık hamileyim ama bulantım yok uyku hali çok fazla acaba kaç haftalık başlıyo bulantı

bugün ilk defa mı duydun yoksa?maşaallah ya darısı başımıza inş.acaba diyorum o ilk anları kameraya felan mı alsak.izle izle doyamam ben ya :)

Evet ilk kez duydum dün. Cd veriyorlarmış aslında, çıkınca hemşire söyledi, isteseydin ya dedi. Ben de bilmiyordum ama bir dahaki sefere isterim, sonra da eve gelince sürekli takar takar dinlerim herhalde :))

şu anda 6+2 günlük hamileyim ama dr düşük tehdidi var dedi 1 haftadır yatak istirahati önerdi. kahverengi lekelenmem olmuştu beklenen adetten önce ve sonra. şimdi de 6 saatlik otobüs yolculuk yapmayı düşünüyorum. dr ilk 3 ay yasak dedi ama ne yapacam bilmiyorum fikri olan var mı????

Ben de varım arkadaşlar, bebeğimin aramıza katılacağı tarih şimdilik 6 şubat 8+4deyim ve iki gün önce kalp atışlarını dinledimm

Aynı anda sizlerle aynı duyguları paylaşmak çok keyifli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…