Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Ben de forumları son 1 yıldır okuyorum ama daha önce hiç yazmamıştım: bu ilk mesajım. Gecen yıl Temmuz ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalp atışlarını alamadık. Sonra hiç moralimi bozmadan devam ettim hayatıma ve bu ay hamile olduğumu öğrendim. SAT 27 Mayıs. Sanırım şu anda 5-6 haftalık olmalı. 26 Haziran'da jinekoloğa gittiğimde vajinal ultrasonla baktı fakat keseyi göremedi. Bir sonraki randevum 5 Temmuz'da. İnşallah o zaman görürüm.
Benim sorum şu olacaktı: hiç bulantım yok (geçen sefer de olmamıştı). Ayrıca karın ağrıların gelip gidiyordu, bugün o da kesildi. Göğüslerim sızlıyordu, o da bugün itibariyle azaldı. Acaba bunlar size de oluyor mu / oldu mu?
Teşekkürler
aynı evhamlar bndede var şua an salı günü kalp atışlarını dinliycez o gün nasıl gelir bilemiyorum bel ve sırt ağrım var bulantım biraz azaldı göğüslerim acımıyo allah yardımcımız olsun 3 kayıptan sonra 4. hamileliğim bu kadar stres fazla galiba..
Kızlaar miniğimi gördüm, kalbini duydum bugün çok şükür.İnanılmaz güzeldi ultrasonda saatlerce dinleyebilrdim o sesi ♥ Hepiniz de yaşarsınız bu duyguyu inşallah
lütfen stres yapıpta minik meleklerinizi üzmeyindua edin iyi geçecek herşey ve inana o evhamlar kalp atışını duysan bile devam ediyo telaş içnde oluyoruz ben şimdi keşke hareketlerini hissetmeye başlasamda bir an önce rahatlasam diyorum ve eminim hissedincede başka evhamlar çıkar bu doğurana kadar gider böyle :) inşallah en iyi sonuçlarla dönersiniz doktordan.rabbim korusun tüm melekleri ve annelerini.amin
Kızlaar miniğimi gördüm, kalbini duydum bugün çok şükür.İnanılmaz güzeldi ultrasonda saatlerce dinleyebilrdim o sesi ♥ Hepiniz de yaşarsınız bu duyguyu inşallah
canım hayırlısı olsun tebrik ederim inşallah sağ salim doğurmayı nasip eder allahım.gerçekten mucizevi birşey o minicik kalp atışlarını dinlemek.babası da bende çok heyecanlandım ve bende diyorum sürekli dinleyebilirim diye :) rabbim herkese nasip etsin mükemmel bir duygu
Gozunuz aydin olsun canimAllah saglikli ve sihhatli kucaklarimiza almamizi nadip eder insallah minik kelebeklerimizi aminnnnn
![]()
Çok teşekkür ederim canım, sana da inşallah. Bizim minikin babasının eğitimi vardı dinleyemedi bugün yoksa çok güzel olurdu beraber duymak o sesi. Ama olsun onun minik kalbi atıyor ya bir sonraki ziyaretimizde dinleriz beraber :)
Merhaba,
Ben de forumları son 1 yıldır okuyorum ama daha önce hiç yazmamıştım: bu ilk mesajım. Gecen yıl Temmuz ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalp atışlarını alamadık. Sonra hiç moralimi bozmadan devam ettim hayatıma ve bu ay hamile olduğumu öğrendim. SAT 27 Mayıs. Sanırım şu anda 5-6 haftalık olmalı. 26 Haziran'da jinekoloğa gittiğimde vajinal ultrasonla baktı fakat keseyi göremedi. Bir sonraki randevum 5 Temmuz'da. İnşallah o zaman görürüm.
Benim sorum şu olacaktı: hiç bulantım yok (geçen sefer de olmamıştı). Ayrıca karın ağrıların gelip gidiyordu, bugün o da kesildi. Göğüslerim sızlıyordu, o da bugün itibariyle azaldı. Acaba bunlar size de oluyor mu / oldu mu?
Teşekkürler
hanımlar merhaba,
tebrik ederim tüm topiği,allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş kuzucuklarımızı.
bende allah nasip ederse şubat annesi olacağım.kimi hesaplayıcılar 27 kimisi 28 şubat yazıyor.bilemiyorum marta da kalırmıyım :)
6.haftadayım ve 6.haftada kalp atışını duyanlar el kaldırabilir mi lütfeeeennn ?
birde bursa hamişleri var mı aramızda?![]()
bugün ilk defa mı duydun yoksa?maşaallah ya darısı başımıza inş.acaba diyorum o ilk anları kameraya felan mı alsak.izle izle doyamam ben ya :)
ben 6 haftalık hamileyim ama bulantım yok uyku hali çok fazla acaba kaç haftalık başlıyo bulantı![]()