Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin cidden çok zor ama fazla da üzme kendini hakkında hayırlısı olur inş. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah'ım hepimize amin...

Canım ya çok ama çok üzüldüm, Allah sabır versin başka da diyecek bir şey bulamıyorum :'((

Allah yardımcın olsun inş. en kısa zamanda bu acını unutturacak bir yavru versin Rabbim sana....

canım çok üzüldümmm. çok geçmiş olsun..allah sabır versin. en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin...

ne kadar heyecan verici bi an dimi
inş kanama hiç olmaz canım, bol bol dinlen sen

kesinlikle çok heyecan verici. allah herkese nasip etsin. en kısa zamanda biter inşallah kanamam. ve kimse böle bi şey yaşamaz. hepimiz hep birlikte bebeklerimizi kucaklarımıza alır sonra buluşur onlar oynarken biz de sohbet ederiz. benim arkadaşım öle oldu. topik arkadaşlarıyla görüşüyor çocukları beraber oynuyor. inşallah biz de onu yakalarız...

Selamlar şubatın güzel anneleriiiiii:) Nasılsınız bugün bakalım bebişleriniz nasıl:) Ben niyeyse çok neşeliyim cuma diye galiba.

Dün eşime çok güldüm,genelde rahat olayım diye tiril tiril elbise giyerim evde.Dün de dar tişört giydim, eşim gelip gidip "ya göbeğin çıkmış,inanmıyorum" diyip durdu:) nasıl seviniyo ama görseniz. Sizin de büyüdü mü karnınız. Benm hem göbüş çıktı hem de kilom hala aynı ne güzel:)

günaydın şubat anneleri .... bende nasipse şubat annesi olucam. tahmini doğum : 24 şubat gibi. düne kadar diğer şubat anneleri topiğindeydim fakat ordaki tatsız olaylardan ,bayanların kavgalarından dolayı topikten soğudum ve araştırma yaparken topiğinizi gördüm. benide aranıza alırsanız sevinirim. ben topiği bilgi alışverişi amaçlı kullanıyorum. çok ta işime yarıyor. gergin ortamları sevmiyorum. neyse benim bebeğim tüp bebek arkadaşlar. bir hormon değerim yüksek çıktığı için norml yolla hamile kalamadım. olsun Allah'ım bana ilk denememde bebek verdi. bende onu elimden geldiğince koruyup,sağ salim kucağıma almak istiyorum. inş. hepimizin bebekleri vakti zamanı dolduğunda ,sağlıklı bir şekilde kucaklarımızı doldurur .

merhaba, bende şubat annesiyim, kalp atışlarını duyduk hatta ayaklarını hareket bile ettiriyordu. Bambaşka bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin. Bebeğini kaybeden arkadaşlara da Allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırlar. Herşey bizim için bi sınav, elden bişey gelmiyor maalesef.

Benimde hamile olduğumu öğrenmeden öncesinden itibaren az az kanamam, kahverengi akıntım oluyordu. progestan kullanıyorum düşük tehlikesi için ve beni gerçekten mahvediyo. Baş dönmesi halsizlik uyku buna mide bulantısı ve tiksinmede eklenince gerçekten çok zor geçiyor. Tabi çektiğim her sıkıntıya değiyor, annelik hissiyatı bambaşka bişey.

Temmuz sonunda 2 li test için gel dedi ama benim isteğime bıraktı doktorum. Bende yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası. Çünkü aksi olsa nasıl kıyarımda aldırırım, kalbi atıyo canlı. yinede yaptırsam da içim rahatmı etse diyorum. Siz bu 2 li test hakkında ne düşünüyorsunuz?

hayırlısı olsun canım şükürler olsun rabbim seni aratmamış fazla ve nasip etmiş.benim halam 14 sene uğraştı tüp bebekte denediler bir iki kere tutmadı en son yaptıkları tuttu allah bağışlasın ikiz kızları oldu.senin tek mi ikiz mi canım

benimde göbeğim baya çıktı 10.haftamızın sonlarına geldik 2.5 aylık oldu yani de erkenden büyüdü gibi geliyo bana :) şimdiden 2 kilo aldım ama dert etmiyorum ilk 3 ay bebeğim için çok önemli o yüzden yememe dikkat etmiyorum aşırısı yok tabi gayet normal şekilde de vücudum kilo almaya müsait galiba

sağolasın canım. ben tedaviyi ege üniversitesinde yaptırdım. devlet hast.lerinde yaş 35 in altıysa ilkinde tek embriyo transferi yapıyorlar. ben 31 yaşında old.için tek oldu. bana kalsa ikiz isterdim ama tek olsun benim olsun :))))

ben henüz 7+5 haftalık hamileyim. ama sanki benimde karnımda büyüme var. pantolanlarım kapanmıyor. ben hamile pant.aldım 2 tane. onlarla idare ediyorum. belini kıvırıyorum şimdilik ama rahat oluyor :)

günaydın kızlar bugün doktorumuza gittik ikizlerimin çok şükür maşşallahı var kocaman olmuşlar kalpleri gümbür gümbür atıyodu ayrıca 4 kilo vermişim bunada çok sevindim ödem falan ne varsa herhalde atmışım Allah ım sonunuda hayırlı eylesin yüzlerini görmeyi nasip etsin

sağlıklı sıhatli doğsun da tek ikiz farketmez gerçekten annesin bitanesi olsun yeter :) ben 17 ay hiç korunmadım evlendim evleneli tam doktora gitmeye başlamıştım niye olmuyo diye nasip işte oldu kendiliğinden rabbim büyük ona çok şükürler olsun bizi çaresiz bırakmadı.minicik yavrum ama benim en tatlım şimdiden :)

ben henüz 7+5 haftalık hamileyim. ama sanki benimde karnımda büyüme var. pantolanlarım kapanmıyor. ben hamile pant.aldım 2 tane. onlarla idare ediyorum. belini kıvırıyorum şimdilik ama rahat oluyor :)

Canım benm de pantolalonlarım rahatsız ediyor. En yakın zamanda hamilelik pantolonu almam lazım.Tabi nerden alındığını da bilmiyorum hiç denk gelmedim ya da bebiş olmadığı için dikkatimi çekmedi:) araştırmalara başliyim mağazaları:)

Ben de 3lü testi yaptırmayı düşünmüyorum canım. 2li testi de bir sorun varsa erken bir müdahale yapılır ilaç vs verilir diye yaptırmak istiyorum.Herşey bizim için Allaha sığınmaktan başka yapacak bişe yok. Bebeklerimiz sana emanet Allahım bize verdiği bu mucizeyi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı da nasip etsin inş., amin.

Amin inşallah, ama benim bildiğim ilaç tedavisi falan olmuyor. Ya alıcaksın diyolar ya da hamileliğine devam edeceksin. Ben muayene için girmişken bi kadında 2 li test sonuçlarını gösteriyordu, kan testi yüksek çıkmış, 3 lü teste yonlendiriyordu o da olmazsa bebekten su alınacak dedi. Kadının yerine kendimi koydum neredeyse 1 ay boyunca o stresle beklicek, belki hiçbir problemi yoktur ama o bekleme olayı cok zor olmalı.

reklam yasağı yoksa lcw kiden aldım :))) 2 tanede yumurtadan çıkan bebek figürlü t-shirt aldım. orda çok güzel şeyler var hamileler için. hem fiyatlarıda çok uygun.

hayırlı olsun canım,ikiz bebekler ne güzeldir kim bilir. allah kucağınada almayı nasip etsin. tüp bebekmi canım senin,yoksa kendiliğindenmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…