kızlar ne kadar yüksek fiyatlar öyle 2li testin felan.
ben Adanada yaşıyorum..doktor 50 TL dedi test için 30 TLde muayene ücreti..
doğum ücreti ne kadar peki sizin oralarda merak ettim....
benim gittiğim hastane sezeryan 400 TL
Scarlet82 hayatim yanlisin var olur mu, persembe 8. Hafta bitecek. Zaten hamilelik takvimimizde de icinde bulundgumuz hafta yaziyor (biten degil).
24 mayis 1. Hafta bitti
31 mayis 2. Hafta
7 haziran 3. Hafta
14 haziran 4. Hafta
21 haziran 5. Hafta
28 haziran 6. Hafta
5 temmuz 7. Hafta
12 temmuz 8. Hafta
:))) canım ben Yeditepe Üniv. Hastanesine gidiyorum, normal doğum 5.500 TL sezaryen 6.500 TL :)
diyecek birşey bulamıyorum bu fark için :)
Evet canım haklısın 8 hafta bitiyor,benim açımdan güzel haber zira dört gözle büyümeyi bekliyoruz
Dr. pzt bana 7 haftalık dedi,ondan kafam karıştı sanırım.Sizin doktorunuz kese ve bebeğin boyutlarıyla ilgili bigilendirme yapıyor mu canım?benim gittiklerimin hiçbiri yorum yapmadı da...
offffffff bu ne böyle ya inanmıyorum.....
:):):) Malesef çok uçuk kaçık hastaneler var hatta 12000TL ler de normal doğum fiyatı olan hastaneler var,sezeryan vs hiç bilmiyorum bile. acaba pamuklar için de hiç acı çekmeden mi doğum yaptırıyorlar merak ediyorum:) Doktorları çok iyi heralde ama yine de pahalı
:))) canım ben Yeditepe Üniv. Hastanesine gidiyorum, normal doğum 5.500 TL sezaryen 6.500 TL :)
diyecek birşey bulamıyorum bu fark için :)
günaydın kızlar :) 10.haftamızın içindeyiz şükürler olsun rabbime.12.haftanın bitimine doğru doktor kontrolüm var o zaman cinsiyeti görünür mü ki acaba
Yaa ben onu bilmiyordum, önceki konuşmalarda okudum kızlar paylaşmışlar. Ve kalbim pır pır atıyor:) salak gibi oldum resmen.Acaba bebişlerimiz nazlanmazsa cinsiyetlerini görebilirmiyiz ki. benm de 3 hafta sonra 12.haftam oluyor,nasıl geçecek bilmiyorum:) Mantıklı da geldi, sonuçta organları gelişmiş olacak Allahın izniyle görürüz bakarsınız:)
Evet canım haklısın 8 hafta bitiyor,benim açımdan güzel haber zira dört gözle büyümeyi bekliyoruz
Dr. pzt bana 7 haftalık dedi,ondan kafam karıştı sanırım.Sizin doktorunuz kese ve bebeğin boyutlarıyla ilgili bigilendirme yapıyor mu canım?benim gittiklerimin hiçbiri yorum yapmadı da...
kızlaaaaar ben de çok heyecanlıyım doktora gitmek için. bebişimi özledim ama daha 2 hafta var testlerimizi yaptırmaya. belkiiii cinsiyetlerini de öğreniriz sürpriz olur bize :)
kızlaaaaar ben de çok heyecanlıyım doktora gitmek için. bebişimi özledim ama daha 2 hafta var testlerimizi yaptırmaya. belkiiii cinsiyetlerini de öğreniriz sürpriz olur bize :)
senin gibi iki hafta sonra gidicem bende doktora şimdiden çok heyecanlıyım özellikle bu günlerde 2 kat daha fazla büyüyo doktorum demişti geldiğinde tam bir bebek görücez diye son derece heyecanlıyım yavrumu ilk kez bu kadar büyümüş görücez.belki cinsiyeti de belli olur aşağı yukarı ilk zamanlar kız hissediyodum son iki haftadır erkek gibi geliyo :) çin takvimindede erkek çıktı hayırlısı olsun inşallah şu yada bu olsun demiyorum hiç eşimde demiyo sağlıklı olsun diyoruz sadece.
Çin takvimine göre bizim ki de kız çıkıyo bakalım=)) hepimiz için hayırlısı olsun..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Ama ben rüyamda iki kez kızımın olduğunu gördüm=))
bende iki kere erkek bebek gördüm birinde emzirdim de mis gibi kokuyodu kuzum :) nasıl sarıldım anlatamam sabah kalkınca da dedim ki keşke şmdi doğsa sarılsam sıkı sıkı :)
Ayyy sevsinler sizi=))Bende ikincisinde kızımı emziriyodum..Ne tuhaf yaa annelik duygusu böyle biişey galiba..Önceden hiç emzirmekmiş çocukmuş hiç görmezdim..Hamile olmadan önce özlemini çektiğim için hamiş olduğumu görüyordum..o oldu rüyalarımı da ilerlettim=)))
Canim testlerle ilgili nacizane bir yorumum olacak. Ben de tecrubeli biri degilim ama cevremden duyduklarim burda okuduklarima gore bu testlerle ilgili soyle bir durum da var; test yalnizca down sendromunu degil vucuttaki diger anomalilere de bakiyor aslinda. Sonucta detayli bir ultrason yapiliyor. Bu noktada ornegin karacigerde tespit edilebilecek bir sorun dogumdan sonra ameliyatla duzeltilebiliyor, yani sen erken teshis ettirmis oluyorsun bebisinin bu durumunu. Ama dogumdan sonra bazi seyleri anlamak mumkun olmuyor.
Sana su noktada katiliyorum, benim hayatimda birsey degismeyecek sonuc ne olursa olsun ama eger tedavi edilebilecek birseyse ve onceden tespit edilme sansi varsa bebisin hayatini kurtarabilir.
Beni yanlis anlama lutfen, nacizane fikrim sadece dedigim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?