Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar ne kadar yüksek fiyatlar öyle 2li testin felan.
ben Adanada yaşıyorum..doktor 50 TL dedi test için 30 TLde muayene ücreti..
doğum ücreti ne kadar peki sizin oralarda merak ettim....
benim gittiğim hastane sezeryan 400 TL

:))) canım ben Yeditepe Üniv. Hastanesine gidiyorum, normal doğum 5.500 TL sezaryen 6.500 TL :)
diyecek birşey bulamıyorum bu fark için :)

Evet canım haklısın 8 hafta bitiyor,benim açımdan güzel haber zira dört gözle büyümeyi bekliyoruz
Dr. pzt bana 7 haftalık dedi,ondan kafam karıştı sanırım.Sizin doktorunuz kese ve bebeğin boyutlarıyla ilgili bigilendirme yapıyor mu canım?benim gittiklerimin hiçbiri yorum yapmadı da...

Canım ben 5 haftalıkken keseyi görmeye gittiğimde,doktor son adet tarihime göre tahmini doğum tarihi söyledi ve 10 şubat dedi. Kalp atışı duymak ve bebeğimizi görmek için gittiğimiz doktor da boyutuna gelişimine göre 19 şubatı tahmini doğum tarihi olarak söyledi. Her gittiğimizde değişebilir bence bu tarihler öyle duymuştum.

offffffff bu ne böyle ya inanmıyorum.....

:):):) Malesef çok uçuk kaçık hastaneler var hatta 12000TL ler de normal doğum fiyatı olan hastaneler var,sezeryan vs hiç bilmiyorum bile. acaba pamuklar için de hiç acı çekmeden mi doğum yaptırıyorlar merak ediyorum:) Doktorları çok iyi heralde ama yine de pahalı

herhalde öyle oluyor :)))
gerçekten çok şaşırdım.
burada özel hastane.en iyisi hastane bile 1000TL yoktur...

günaydın kızlar :) 10.haftamızın içindeyiz şükürler olsun rabbime.12.haftanın bitimine doğru doktor kontrolüm var o zaman cinsiyeti görünür mü ki acaba

günaydın kızlar :) 10.haftamızın içindeyiz şükürler olsun rabbime.12.haftanın bitimine doğru doktor kontrolüm var o zaman cinsiyeti görünür mü ki acaba

Yaa ben onu bilmiyordum, önceki konuşmalarda okudum kızlar paylaşmışlar. Ve kalbim pır pır atıyor:) salak gibi oldum resmen.Acaba bebişlerimiz nazlanmazsa cinsiyetlerini görebilirmiyiz ki. benm de 3 hafta sonra 12.haftam oluyor,nasıl geçecek bilmiyorum:) Mantıklı da geldi, sonuçta organları gelişmiş olacak Allahın izniyle görürüz bakarsınız:)

inşallah canım hayırlısı olsun :) aslında ben öğrenmek istemiyordum da eşim istiyo görümcemlerde diyo öğren de ona birşeyler almaya başlayalım diye :) o zaman çok heyecan duydum minicik kıyafetleri olacak bebeğimin :) rabbim korusun meleklerimizi hayırlısıyla sağ salim doğurmayı kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin amin.

Evet canım biten haftayı söylüyoruz ya genelde ondan 7 demiştir doktorun, 8 daha bitmediği için.
Kese ve bebiş için benimki de hiç ekstra bilgi vermedi. Sadece rahim içinde yerleşimi güzel dedi. En son geçen Pztesi gitmiştik, kalp atışını dinlemeye. Ben de merak içindeyim, haftaya Pzartesi yine randevum var. Ay inşallah artık bir nokta değiil de gerçek bebiş görebiliriz kocişle :)

CeYz, canım evet bu haftalarda genital organlar oluştuğu için 2li testte ya da ulstrasonda görülebilirmiş cinsiyetttt, çok heyecanlı dimiiiii :) ben kız hissediyorum, ne olursa olsun sağlıklı hayırlı olsun o ayrı ama içime sanki kızmış gibi doğuyor. Beklemek ne zor :))))

kızlaaaaar ben de çok heyecanlıyım doktora gitmek için. bebişimi özledim ama daha 2 hafta var testlerimizi yaptırmaya. belkiiii cinsiyetlerini de öğreniriz sürpriz olur bize :)

kızlaaaaar ben de çok heyecanlıyım doktora gitmek için. bebişimi özledim ama daha 2 hafta var testlerimizi yaptırmaya. belkiiii cinsiyetlerini de öğreniriz sürpriz olur bize :)

senin gibi iki hafta sonra gidicem bende doktora şimdiden çok heyecanlıyım özellikle bu günlerde 2 kat daha fazla büyüyo doktorum demişti geldiğinde tam bir bebek görücez diye son derece heyecanlıyım yavrumu ilk kez bu kadar büyümüş görücez.belki cinsiyeti de belli olur aşağı yukarı ilk zamanlar kız hissediyodum son iki haftadır erkek gibi geliyo :) çin takvimindede erkek çıktı hayırlısı olsun inşallah şu yada bu olsun demiyorum hiç eşimde demiyo sağlıklı olsun diyoruz sadece.

ayyy canım aynen benimde öyle seninle aynı gidiyoruz..İki hafta sonra kontrolüm..Baksana yaklaşık doğum tarihi de aynı..Senin nasıl gidiyo?Benim bu aralar göbeğimde ağrı oluyor..Bide böbreklerime doğru vuran ve ara ara gelen batma gibi ağrılar.. Netten bakıyorum rahim büyümesi filan diyolar..

Çin takvimine göre bizim ki de kız çıkıyo bakalım=)) hepimiz için hayırlısı olsun..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Ama ben rüyamda iki kez kızımın olduğunu gördüm=))

bende iki kere erkek bebek gördüm birinde emzirdim de mis gibi kokuyodu kuzum :) nasıl sarıldım anlatamam sabah kalkınca da dedim ki keşke şmdi doğsa sarılsam sıkı sıkı :)

bende iki kere erkek bebek gördüm birinde emzirdim de mis gibi kokuyodu kuzum :) nasıl sarıldım anlatamam sabah kalkınca da dedim ki keşke şmdi doğsa sarılsam sıkı sıkı :)

Ayyy sevsinler sizi=))Bende ikincisinde kızımı emziriyodum..Ne tuhaf yaa annelik duygusu böyle biişey galiba..Önceden hiç emzirmekmiş çocukmuş hiç görmezdim..Hamile olmadan önce özlemini çektiğim için hamiş olduğumu görüyordum..o oldu rüyalarımı da ilerlettim=)))

daha ne rüyalar görürüz ultrasonda gördükçe rüyalarımız gelişir :) nasıl geçer 2 hafta ben yavrumu özledim :)

yok kesinlikle yanlış anlaşılacak bişi yok cnm...sende bilgini benim bilmediğmi bişiyi paylaşmış, bende öğrenmiş oldum...ben down sendromu bi takım zeka sorunları için bakılıyo diye biliyordun bir arkadaşım o şekilde söyledi. Allah korusun tabiki bi takım tedavi edilecek şeyler öğrenilebiliyosa yaptırırım tabiki. ama onun dışındaki şeylere çaresi yok malesef biliyorsunuz.benim bi arkadaşım ve kuzenim bu testler yüzünden zor durumda kaldı..hamileliklerini sıkıntı içinde geçirdiler...testte down sendromlu çıktılar aldırmaları konusunda çok üstlerine gelen oldu.gitmedikleri dr kalmadı acaba tedavi olabilirmi diye. ama onlar bunun bir sınav olduğunu düşünerek aldırmadılar, 6 ayları üzüntü sıkıntıyla geçti...sonuç: çok şükür ikiside sağlıklı doğdu.ben hamileliğim güzel geçirmek istediğim ve aldırmayı düşünmediğim için baktırmıcaktım ama söylediğin şeyi araştırıp gerekiyorsa yaptırcam..teşekkürler bilgin içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…