Merhaba Arkadaşlar,
Benim gibi ilk bebeğine hamile olan anneler buradalar mı? Bizleri neler bekliyor, kontrollerimiz herşeyi beraber yaşayalım,sorunlar yaşarsak birlikte aşalım . İlk aydan doğuma kadar birbirimize destek olalım.
Ben 6 haftalık hamileyim,ilk bebişim olacak Allah kısmet ederse. Hem heyecanlıyım hem de tecrübesizim. Herşey çok şükür iyi gibiyor, kalp atışları için 30 Hazirana randevu alabildim. Kan ilacı içmem gerektğini söyledi doktor ve folik asit içiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Ve dört gözle ayın 30unu bekliyorum:)
Siz de durumlar nasıl :)[
Merhaba Arkadaşlar,
Benim gibi ilk bebeğine hamile olan anneler buradalar mı? Bizleri neler bekliyor, kontrollerimiz herşeyi beraber yaşayalım,sorunlar yaşarsak birlikte aşalım . İlk aydan doğuma kadar birbirimize destek olalım.
Ben 6 haftalık hamileyim,ilk bebişim olacak Allah kısmet ederse. Hem heyecanlıyım hem de tecrübesizim. Herşey çok şükür iyi gibiyor, kalp atışları için 30 Hazirana randevu alabildim. Kan ilacı içmem gerektğini söyledi doktor ve folik asit içiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Ve dört gözle ayın 30unu bekliyorum:)
Siz de durumlar nasıl :)[
meraba bende ilk bebeğime hamileyim bende 6 haftalığım ama malesef kanamam var ve de kalp atımı yavaş:dualarınızı bekliyorum
canım mantı istediii:):) aşermek güzel bir şeymiş...tadını çıkarmak lazımmm:):):) tabi bulantıları ve ağrıları bir kenara bırakabilirsekkk:):):) gidip yiyim hemen...
meraba bende ilk bebeğime hamileyim bende 6 haftalığım ama malesef kanamam var ve de kalp atımı yavaş:dualarınızı bekliyorum
kızlar pazartesi günü doktora gidiyorum.inşallah herşey yolunda dır.hayırlı haberlerle gerı gelırım.doktor fobim başladı sanırım ilkinden dolayı.rabbime bol bol dua edıyorum.bebeğimi sağ sağlım sağlıkla sıhatle kucagıma alayım ve diğer annelerde alsın dıe.
ınternett hesapladım 6hafta 2 günlük cıktı.çarşamba günü değerim 803 tü.bakalım dua edinn..
Selam kızlaaar
Uzun zamandır giremiyordum maşallah sayımız artmışbenim rahat günlerim geçen hafta itibariyle sona erdi vee mide bulantılarım başladı canım hiçbir şey yemek istemiyor hatta zaman zaman yemek görüntüsüne düşüncesine bile tahammül edemiyorum,sütten tiksindim,yoğurtla telafi etmeye çalışıyorum,sürekli elimde limon,soda...bebişim gelişsin diye zorluyorum biraz kendimi,var mıdır benim gibi olan??ilk gebeliklerde bulantı daha çok olurmuş duyduğuma göre ama umarım uzun sürmez bu süreç,iştahla yemek yemeyi özledim
Yarın randevu aldım dr.dan hem kalp atışlarını duymak hem de bulantı için,bakalım inşallah her şey yolundadır.
Ton balığından falan bahsetmişsiniz,çok fazla önerilmiyor konserve balık,dikkatli tüketin bence kızlar,her balığı yememek gerekiyormuş bazılarında çinko oranı fazla olduğu için zararlı olabiliyor diye okumuştum.
Bir deee sabahları karnımın sağ tarafında böyle bir seğrime oluyordamar atması gibi,garip bir durum,var mı böyle bir şey yaşayan?=)
arkadaşlar merhaba. benim de ara sıra kasık ağrılarım oluyordu ancak dün gece sağ tarafımda bir ağrıyla uyandım kramp şeklinde tam kasığımda ama yani bebişin daha da altına denk geliyor sabaha kadar geçmedi acile gittik tabi doktor bişey yapamadaı hamile olduğumu söyleyince. ağrı kesici yapalım dedi yaptırmadım ne olur ne olmaz diye. gebelik kesesi büyüdüğü için olabilir dedi. szce bu kadar uzun süreli ve şiddetli olması normal midir var mı bilginiz? yoksa bir tehlike var mıdır? kanama akıntı hiçbişey yok.
merhaba şubat anneleri
bende kısmetse şubatta sizler gibi bebeğimi kucağıma alacağım inşallah
mide bulantılarınız ne durumda benim had safhada... sabahtan beri ağzıma bişey koyamadım. sadece lebelebiyle bastırabiliyorum midemi
merhaba hanımlar Allah nasip ederse ben de şubat annesi olucam sizden ultrasona giren var mı benim ultrasonda görünmedi alttan bakmamız lazım dedi ama başka doktora gitmeye karar verdim burayı keşfetmem iyi oldu aynı dönemde hamile kalanlar neler yaşıyo bu çok önemli
günaydın arkadaşlar ocak sonu şubat başı gibi doğum yapacağım kısmetse
şimdilik bir sorunum yok gibi haftasonu doktora gittik bebişimizi gördük gayet iyiydi
fakat ben dün çok ama çok stresli kötü bir gün geçirdim,saatlerce ağladım,sinirlendim,iştahım iyice kapandı nerdeyse su bile içmedim akşama kadar bir lokma yemedim
sonra bir ara karnıma kramp girer gibi birşey oldu çok korktum
bebeğime birşey olmamıştır değil mi?
sonradan okudum uzun süre aç kalmak bebeğin kalp atışlarının durmasına bile neden olabiliyormuş diye...
bende ancak öyle şeyler yiyebiliyorum.... ben folik asiti sabah aç karnına alıyordum demek o etkili doktoruma sorup hemen değiştireyim bende çünkü sabah bulantılarım daha ağırlıkta.Canım açlık mide bulantısını tetikliyor,bir şeyler yemeye çalış,benim de canım çoğu zaman bir şey yemek istemiyor ama acıkınca çubuk krakerle bastırıyorum iyi geliyor.Bir de folik asit kullanıyorsan akşam yemeğinden sonra kullan,o da bulantı yapıyor.
canım bende 5. haftada karından ultrasonla keseyi görmüştük. 6+1 de de bebeği gördük. ama bi arkadaşım senin gibi 7. haftasında görünmemişti onada alttan ulrasonla bakmışlardı. başka bi doktora tabi git bencede.merhaba hanımlar Allah nasip ederse ben de şubat annesi olucam sizden ultrasona giren var mı benim ultrasonda görünmedi alttan bakmamız lazım dedi ama başka doktora gitmeye karar verdim burayı keşfetmem iyi oldu aynı dönemde hamile kalanlar neler yaşıyo bu çok önemli
günaydın arkadaşlar ocak sonu şubat başı gibi doğum yapacağım kısmetse
şimdilik bir sorunum yok gibi haftasonu doktora gittik bebişimizi gördük gayet iyiydi
fakat ben dün çok ama çok stresli kötü bir gün geçirdim,saatlerce ağladım,sinirlendim,iştahım iyice kapandı nerdeyse su bile içmedim akşama kadar bir lokma yemedim
sonra bir ara karnıma kramp girer gibi birşey oldu çok korktum
bebeğime birşey olmamıştır değil mi?
sonradan okudum uzun süre aç kalmak bebeğin kalp atışlarının durmasına bile neden olabiliyormuş diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?