• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları şubat 2009 bebeklerinin ilk resimleri

demircool galiba kızının arkası dönük hali değilmi bu. yüzü gözü görünmemişte. söyle ona yüzgörümlüğünü oğlum olursa takarız:)

demircool galiba kızının arkası dönük hali değilmi bu. yüzü gözü görünmemişte. söyle ona yüzgörümlüğünü oğlum olursa takarız:)

canım yüzü yukarda kalıyo burnu falan belli.o 3 aaylıkkenki resmi gecen günki yeni resminde yüzü gözü belli hayatımkaydirigubbakcemile4

arkadaşlar bende eklemek istiyorum ama nasıl ekleniyor tarif edermisiniz

bu adrese giriyorsun gözatla bilgisayarından eklemek istediğin resmi seçiyorsun
altta yazan host it kısmına tıklıyorsun
sonra çıkan linklerden forum için olanı buraya kopyalayıp yapıştırıyorsun

spa0778re3.th.jpg

bu resimler çok ilginç görünüyor yaa
biraz çözmekte zorlanıyorum ben sadece 2 boyutlu halini biraz tanımlıyor gibiydim

allah allah çok ilginç yaa
demircool senin resime bakıp sonra yazıyı yazdım ama benim yazı senin mesajın üstünde görünüyor :S

allah allah çok ilginç yaa
demircool senin resime bakıp sonra yazıyı yazdım ama benim yazı senin mesajın üstünde görünüyor :S

canım sanırım 4 boyutluda daha iyi görebilicez bebeklerimizi.ama bunlarda fena diiğil.suyun içinden görünümleri nasıl olsa:roflol:

nisan bebeğin bir harika görünüyor:nazar: sanırım 3 boyutlu bir ultrason bu, benim doktorda da var bu aletten ama, hala 2 boyutlu resmini veriyor:kızgın:

nisan bebeğin bir harika görünüyor:nazar: sanırım 3 boyutlu bir ultrason bu, benim doktorda da var bu aletten ama, hala 2 boyutlu resmini veriyor:kızgın:

çok sağol canım ilk zamanlar banada 2 boyutlu veriyodu ama 3 seferdir hep böyle veriyo bi önceki dahada küçük ve çok değişik ben bile şaşırmıştım şimdi bu benim karnımdamı diye:1shok:

ben senin bebişinin resminin benzeri şeklinde ultrasonda renklisini gördüm bebeiğimin, 10 sn falan gösterdi ama çok güzeldi,büyüleyiciydi gerçekten , renkli daha net oluyor, hatta abartıp kendime bile benzettim. 3boyutlu vermesi daha iyi, ilerde bebişin büyünce kendisini görüp, ne kadar mucizevi bir yaratık olduğunu daha net anlar, ve onu veren rabbimize şükretmeyi öğrenir...

hakkaten canım onların büyüdüklerini görünce insan gerçekten allahın mucizesi olduğunu anlıyor
resimlerin hepsi duruyor albüm yapmayı düşünüyorum :))

Bende albüm yapıyorum suan zaten 20 tane falan resmi var onları tarayıp pc ye attım . Allah kısmet ederse doğuma anını da fotoğraflatmak istiyorum ilk resmi resmini yanii .

Back