Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
esimi cagirip kiyafetleri gösteriyim dedim ilk dedigi sey yuuuhh oldu kaydirigubbakcemile3 kizlar yaa saka maka ben cok almiyim dedikce almisiz baya bisey yaklasik 170 parca kiyafeti var ama daha hayla eksiklerimiz cok bu ay daha alamicam artik kalanlarida yavas yavas tamamlariz dedik kilotlu coraplar, kalin eldiven, kalin sapka, kremleri, bezleri,alt alma dolabi vs......a.s.
saol tatlim sorma yaa cok cabuk büyüyor cok almayalim dedim bi kac tane alalim büyüdükce aliriz dedim ... ama aldigim herseyi ortaliga dökünce bir sürü sey cikti :1shok: bide annemin arkadasi biseyler gönderdi onlar var daha kafamçokkarıştı
Kız cimcime nasıl dizmişin öyle yatağa maşallah ya az sanıyo insanda ortaya bi çıkarınca amma şey oluyo dimi güle güle giydirirsin inşallah sağlıcakla canım