canım cicilerinize bakıyordum mesajını okuyunca yazmadan geçemedim. bezi çok iyi almışsın öncelikle ama 1 numaraysa başka alma onlar baya küçük oluyor çünkü. genelde yenidoğana bile 2 numara kullanılıyor (yeni bebek)
huggiesi kesinlikle tavsiye etmem. elimi bile silmem ben ona bir kere aldım pişman oldum. çok köpüklü bir kere. bebeğinpoposu ıslak ve köpüklü kalıyor. sana naçizane önerim ilk zamanlar için uni veya fresh'n soft un yenidoğan ıslak mendillerini kullanman ve doğum telaşın bitince de ıslak pamukla silmen. ben hala ıslak pamuk kullanıyorum. bakıcımıza da saf su ve pamukla yapıldığı için bu söylediğim mendillerden bırakıyorum veya nivea pure kullanıyorum. paketi 5 ytl ama sürekli kullanmadığım için sorun değil.
özellikle kızlarda mendil çok önemli. içerdikleri bazı maddeler günümüzün en önemli sorunlarından erken ergnliği vs. beraberinde getiriyor.
ohooo vidi sizin zıpır doğuştan fanatik desene,
sorma hayatım ya ama annesi bu durumdan pek memnun değilbenneyaptımki ben fenerliiym çünkü:)) bide bunlara dünyanın parasını verdi aynı paraya bi valiz eşya alırdım be oğluşuma ama napiim çok özenio diye bişiyde diyemedim.
Vidi güle güle kullansın bebeğin ama bende fenerbahçeliyim eşim galatasaraylı . Parasına kıyabilirsen bir iki kullanımdan sonra çamaşır suyu dök yanlışlıkla üzerlerine psikopata bağladım galiba -tatlicadiarzu-Çok üzgünüm çoook
of vidicim yaaaa
burada aile faciasına sebep oluyodu senin resimler
hesap ver bakalım şimdi eşin nerden aldı bunları
bizde de durum aynı da
eşim gs fanı ben fbliyim
tam sayfayı açtığımda yanımdaydı tutturdu sor diye
ben de misilleme yaptım hemen sen öyle takım alırsan fbli takım da alırız diye
fbli alırsan atarım diye tutturdu
offff offf işimiz var bu takım konusunda
operasyon geçirdiğimde bi kucağımıza alalım da isterse fenerli olsun dediydi
28. haftayı atlatınca caydı galibaP
Vidi güle güle kullansın bebeğin ama bende fenerbahçeliyim eşim galatasaraylı . Parasına kıyabilirsen bir iki kullanımdan sonra çamaşır suyu dök yanlışlıkla üzerlerine psikopata bağladım galiba -tatlicadiarzu-Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?