Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım cicilerinize bakıyordum mesajını okuyunca yazmadan geçemedim. bezi çok iyi almışsın öncelikle ama 1 numaraysa başka alma onlar baya küçük oluyor çünkü. genelde yenidoğana bile 2 numara kullanılıyor (yeni bebek)ay kızlar ben de bugün ilk kez kızıma yeni doğan bebek bezi ile yeni doğan bebek ıslak mendili aldım, ee artık doğum çantası hazırlamaya başladım nihayet, doğum çantamızın ilk eşyaları da bu oldu, bebek bezini primadan 88 + 88 adet olmak üzere 2 paket aldım, yanında 12 tane de hediyesi var, bebek ıslak medilini de, huggies ten aldım,3 tane aldım, naturelmiş , yenidoğana uygun, johanses baby alacaktım paketin tanesi 4,5 YTL idi vazgeçtim,
huggisesi 3 tanesini 7 YTL ye aldım
bebek bezini de prima yeni doğan 13 YTL sizce nasıl fiyatı?( Bir pakette 88 tane var)
pembepantet yorganın fiyatı ne kadar ki canım?aldınmı sen
canım cicilerinize bakıyordum mesajını okuyunca yazmadan geçemedim. bezi çok iyi almışsın öncelikle ama 1 numaraysa başka alma onlar baya küçük oluyor çünkü. genelde yenidoğana bile 2 numara kullanılıyor (yeni bebek)
huggiesi kesinlikle tavsiye etmem. elimi bile silmem ben ona bir kere aldım pişman oldum. çok köpüklü bir kere. bebeğinpoposu ıslak ve köpüklü kalıyor. sana naçizane önerim ilk zamanlar için uni veya fresh'n soft un yenidoğan ıslak mendillerini kullanman ve doğum telaşın bitince de ıslak pamukla silmen. ben hala ıslak pamuk kullanıyorum. bakıcımıza da saf su ve pamukla yapıldığı için bu söylediğim mendillerden bırakıyorum veya nivea pure kullanıyorum. paketi 5 ytl ama sürekli kullanmadığım için sorun değil.
özellikle kızlarda mendil çok önemli. içerdikleri bazı maddeler günümüzün en önemli sorunlarından erken ergnliği vs. beraberinde getiriyor.
canım hastaneye giderken kendin için de ped alman gerekiyormuş
orkid yeterli mi acaba? yoksa hasta bezi mi alsam? fikri olan var mı kızlar? bu arada sezaryen olacak benim ki...
sepetler bence de çok şeker duruyor, hele bambu olanına bayılıyorum, beyaz beyaz tüllerle süslemişer süper ama, o geçici rahatlık yaa, 7. aydan sonra ne yapacaksın sepeti, yani nereye kaldıracaksın, atsan atılmaz, satsan satılmaz, kalabalık oluşturacak evde, kilerimiz falan da yok ki koyarım desem,offfff yaaa:uhm:
kızlarrrr fotoğraf nasıl koyabilirim bana yardımcı olurmusunuz???