- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Günaydın kızlar herkes güle güle giydirsin aldıklarını ben taşınacağım için aldıklarımızın hiçbirini ewe getirmedik, hepsi anane de duruyo dün de kendime 2 takım pijama 2 gecelik sabahlık falan aldık yeterlidir heralde oğluşumun eksikleri bitti gibi bişi artık taşınma telaşı yaşarız.
http://www.hepsiburada.com/kristal-...px?categoryid=304012&productid=oyunchnduckype
birde bu var ikisi çok hoşuma gitti ama almakta tereddütlüyüm birde kargosu nekadar tutar acaba
kızlar ben doğum çantası hazırlamayı düşünüyorum, ama nasıl hazırlanır bilmiyorum. sizce bebeğe ve kendime neler almalıyım, o çantanın içinde neler bulunmalı..
özlemcim bizde tasincaz
siz nezaman tasiniyosunuz ? biz bebis 4 aylik olunca tasinmayi düsünüyoruz :dance:
cünki bebis 2 aylikken sinavlarim var sonrada türkiyeye gelmek istiyoruz döndügümdede tasinma planimiz var hihoyyyt
ben 3 tekerli bebek arabası aldımm.bana tavsiye ettiler de ondan aldım
güle güle kullanın canım.ama her mağazanın her satıcının kendine göre bir satış ve kandırma yöntemi var.ben kandırıldım 4 tekerlekli aldım sende kandırılmış 3 tekerlekli almışsın :) allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah....
kandırlımıs derken:uhm::uhm::uhm::uhm:
bitanem ben sana demistim yaa bu arabayi kullanirken bebegi kendine dogru ceviremiyorsun ....
dört tekerlekli arabalari istedigin tarafa cevirebiliyorsun bebegi görebiliyor yada rüzgarin yönüne karsi degistiriyorsun ..... arkadasta bunu kastetti sanirim tatlim :teselli:
senin arabanda cok güzel icine tek sepet lazim iste:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?