• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuan hangi parfümü kullanıyorsunuz ?

Benim bildiğim Tous tek başka bir çeşiti yok ama KRdi daha iyi bilir tabi. Parfüm uzmanı kendisi:ecrin_bebek:

burda cesitlerini gordugum ıcın sordum yanlıs olmasın dıye

Tous Bayan Parfümleri[/QUOTE]

Tous edp (Gold), Tous EDT(Silver) Tous touch ve tous baby var.
Tous gold ve silver birbirinin aynısı gold biraz daha yağlı. Onun edp olduğu için daha kalıcı olduğu söylenir ama ben bi fark göremiyorum. Kışın tercih edin bence onu.
Edt silver edp ile aynı koku formunda ama edpsinden daha çok tercih ediliyor.
Tous touch bana biraz limonsu bi koku gibi geliyor 1 adet almıştım hala duruyor öyle çok bayıla bayıla kullanmadım.
Tous baby alkolsüz minik bebeklere ve bebeği ile aynı kokmak isteyen annelere göre :emir_bebek:

Estee Lauder - Pleasures çok memnunum uzun yıllardır kullanıyorum tenim gibi oldu artık.hem kalıcı hem temız bir kokusu var.

kış gecelerı lou lou kullanırım eger bir davete düğün dernege gideceksem o da. çunku biraz agır ama cok seksi bir koku.

ben far away kullandım beğenmedim hatta iğrenç ötesi

uzun bir süre ındancanse kullandım sonra ondanda vazgeçtim

şimdi eşimin bana aldığı çiçek kokulasu var onu kullanıyorum saydıklarım
avon ürünleridir..

ben far away kullandım beğenmedim hatta iğrenç ötesi

uzun bir süre ındancanse kullandım sonra ondanda vazgeçtim

şimdi eşimin bana aldığı çiçek kokulasu var onu kullanıyorum saydıklarım
avon ürünleridir..

bende for awayı beğenmiyorum fazla.eşim doğum günüme almıştı mecbur kullanıyorum..

Ben edp'sini de edtsini de kullanıyorum. Kalıcılıkları aynı hatta şimdi hamile olduğumdan mıdır nedir sabah sıktığım koku geceyarısı bile burnuma fazlası ile geliyor.

Bu arada hazır satılıyorken alın biriktirin çünkü duyduğum kadarı ile onu temin eden ithalaçı firma kapanmış. Bi süre sonra piyasada bulamazsanız şaşırmayın

Çok sağol canım.Ben de bayıldım kokusuna hafif olmasına rağmen diğerleri kadar hemencecik uçmuyor.Hamile olduğundan dolayı da olabilir tabii ki;ama muhteşem.Hemen acele etmeliyim o zmnkaydirigubbakcemile5

EDt mi EDP mi bilmiyorum valla, KRDi'den almıştım. Çok da uygundu fiyatı.:sm_confused:

Benim bildiğim Tous tek başka bir çeşiti yok ama KRdi daha iyi bilir tabi. Parfüm uzmanı kendisi:ecrin_bebek:

Teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

parfümler mevsimine göre mi kullanılıyor..?
yaz ya da kış olarak nasıl ayırt edecez?
hafif çiçeksi yada meyve aromalı kokuları severim.. bu tarz kullanıdğınz parfüm markası önerebilir miisnz..?ağır kokulu olunca başım dönüyor sanki...ama hafif kokularda kalıcılık özelliği olmuyor sanırım...
bir de her tene göre değişiyormuş beyaz tenli esmer vs. her tende aynı kokmuyor....

erdek2009.jpg

burbery clasik, hipnotic poison, cahnel coco,wish, hugo boss deep red, dior addict, miss dior cheryy,aqua de gio, hot couture, euphoria, venezia, ve bu resimde olmayan yeni aldığım davidoff cool water ve de bulgari omnia kırmızı şişeli olan
kimilerini yazın kimilerini de kışın kullanıyorum

Son düzenleme:
burbery clasik, hipnotic poison, cahnel coco,wish, hugo boss deep red, dior addict, miss dior cheryy,aqua de gio, hot couture, euphoria, venezia, ve bu resimde olmayan yeni aldığım davidoff cool water ve de bulgari omnia kırmızı şişeli olan

aqua de gio bende de var tatlım ve verdıgım paraya yazık dıye bakıyorum sureklı onu görunce. ınanılmaz hafif en fazla 10 dk duruyor uzerınızde.

maşallah kendimi parfümcüde sandım bir an.güle güle kullan hepsinikaydirigubbakcemile3

5 gün öncesine kadar pinti kocemden büyük uğraşlar sonucu para alarak gucci envy me almıştım ve onu kullanıyordum.
Fakat cadı kızım şişesini ele geçirip kırdığı için artık hiç bir şey kullanamıyorum.
Yatak odasına girip kokusunu içime çekip çıkıyorum daha 5 ay da parfüm alamam herhalde:1no2:
Beni tütün kolonyası paklar.
,Amma gucci hakikaten güzeldi.

bende cok begeniyorum gucci envy yazik olmus :sinifsinif: ayni senin durumunada ben dustum kizim doktora gitmistik cantasindaki koca bir sise guerlain insolence dusurum kirinca bekleme salonunda ay ne cok uzulmustum ayol bir servet ustelik bu meretler laelaelaelaelae

Back