• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuan hangi parfümü kullanıyorsunuz ?

ben şu an givency hot couture kullanıyorum. aslında burberrys classic kullanıyodum ama annecim doğum günümde burberrys weekend almış alışamadım o kokuya ama arada sırada sıkıyorum.
hot couture kazaklarda kalıcı oluyor ama tende çok değil. meyveli odunsu bi kokusu var güzel.
burberrys weekend hiçbişeyimde kalıcı olmuyor ve ağır bi koku keskin. ben beğenmiyorum hiç.

ben şuanda chopard wishi kullanıyorum bu kokuyu sıkın sonra güzel bir dilek tutun derim.

şu an magnetizm kullanıyorum.aslında pek tarzım olan bi koku değildi tereddütle aldım başta.şekerli gibi geldi bana.ben çiçek ve meyve kokularını severim.ama sonra ısındım eşimde seviyor eeee benimde hiç itirazım yok bu durumakaydirigubbakcemile3

öyle bir parfüm manyaklığım var ki, heralde 15-20 şişe parfümüm vardır.. Bu aralar promesse, allure, sensi, mademoiselle ye takmış durumdayım.. Sensi yi her bayana öneriyorum, mutlaka bulunması gereken bir parfüm.. heralde 5-6 şişe bitirmişimdir :))

Back