Şuan aklınızdan neler geçiyor ?

Çizimlere yarin aksam başlasam kac haftada bitiririm diye düşünüyorum:/ yarin sabah neden is olduğunu sorguluyorum bide. Canım da amma kokoreç istiyo. Puff.

Suluman bitse de gidip yatsam bide artık evlensem diom dertsiz sıkıntısız geçse o sürecte. Hem uyku hemde bunu aynı anda nasıl dusunuorm sasrdm smdi

Çizimlere yarin aksam başlasam kac haftada bitiririm diye düşünüyorum:/ yarin sabah neden is olduğunu sorguluyorum bide. Canım da amma kokoreç istiyo. Puff.
nasıl aynı şeyleri düşünmüşüz, şaşırdım :eğlence:

Nerde gördün bende Lefkoşa’da yaşıyorum :kahve:
Anaaaaaaaaaaaaaaammm :D
Bugün okuldan sonra direkt dereboyuna indim bi bakayım diye. Bir markada çok güzel bir bluz gördüm harikaydı ancaaaaaak bedeni yoktu. (Büyük bedeni varmış normalde küçük gelir) Girne Mağusa şubelerinde varmış. Hem belki yarın bulurum hem de gezmiş olurum :D

Benim şu an aklımdan geçen ben ne zaman evlencem yhaaaa diyip anıra anıra ağlamak geçiyor :KK61::mad:

gecen de evlilikle ilgili bi konu acmistin, bazen cok da düsünmemek lazim, oluruna birak bence, ben de bekarim ve senden büyügüm bu kadar düsünmüyorum, olacagi varsa olur skma canini...

gecen de evlilikle ilgili bi konu acmistin, bazen cok da düsünmemek lazim, oluruna birak bence, ben de bekarim ve senden büyügüm bu kadar düsünmüyorum, olacagi varsa olur skma canini...
Senin kafanda olsam hayat bana bal kaymak ben itinayla kendimi perişan ediyorum valla bazen kendimden sıkılıyorum ... sanki ağlayıp zırlayınca çekmeceden koca çıkıcak :) artık kendi kendime gülmeye başladım

Back
X