- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
Ben ettim sen etme bacım, ellerim kırılaydı da yemeyeydim o cipislerBir de bir paket hiç açılmamış cips var acaba onu yesem mi diye düşünüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ettim sen etme bacım, ellerim kırılaydı da yemeyeydim o cipislerBir de bir paket hiç açılmamış cips var acaba onu yesem mi diye düşünüyorum![]()
Nerde gördün bende Lefkoşa’da yaşıyorumYarın başka şehre geçerim buradan kaçmam lazım
Bugün Lefkoşa’da gördüğüm bluz acaba Girne’de var mıdır sorularrrrr soruuulaaaarrr
Acıktım, aklımdan yemek geçiyor :)
Acıktım yaYemek. Şöyle bi mantı olsada yesem diyorum,yada çiğ börek yada bişeyler işte.
Çok severim ama midemden rahatsız olduğum için her şeyi yiyemiyorumAcıktım ya. Soslu makarna yapıcam istiyonuz mu
![]()
nasıl aynı şeyleri düşünmüşüz, şaşırdımÇizimlere yarin aksam başlasam kac haftada bitiririm diye düşünüyorum:/ yarin sabah neden is olduğunu sorguluyorum bide. Canım da amma kokoreç istiyo. Puff.
Belkide ruh ikiziyizdir:)nasıl aynı şeyleri düşünmüşüz, şaşırdım![]()
Aaaaaaaa. Domatesin kabuklarını soyarım senin için yine mi yiyemezsinÇok severim ama midemden rahatsız olduğum için her şeyi yiyemiyorumsize afiyet olsun :)
Domates dokunuyor maalesef :/ çok teşekkürler bu arada :)Aaaaaaaa. Domatesin kabuklarını soyarım senin için yine mi yiyemezsin![]()
Migren varsa geliyorum diyordurMidem bulaniyo : ( ohff neden uyku yok : (
AnaaaaaaaaaaaaaaammmNerde gördün bende Lefkoşa’da yaşıyorum![]()
Offff deme bak gelirim :) çok fena açım galiba ama iradeli olup yemiycem :) yemiycem,yemiycem,yemiycem.. :))Acıktım ya. Soslu makarna yapıcam istiyonuz mu
![]()
Progestanı ne için vermişlerdi ??2 tane Progestan hapı içtim ve şu an kafamı yaşıyorum![]()
Benim şu an aklımdan geçen ben ne zaman evlencem yhaaaa diyip anıra anıra ağlamak geçiyor![]()
Senin kafanda olsam hayat bana bal kaymak ben itinayla kendimi perişan ediyorum valla bazen kendimden sıkılıyorum ... sanki ağlayıp zırlayınca çekmeceden koca çıkıcak :) artık kendi kendime gülmeye başladımgecen de evlilikle ilgili bi konu acmistin, bazen cok da düsünmemek lazim, oluruna birak bence, ben de bekarim ve senden büyügüm bu kadar düsünmüyorum, olacagi varsa olur skma canini...