Şuan aklınızdan neler geçiyor ?

Senin kafanda olsam hayat bana bal kaymak ben itinayla kendimi perişan ediyorum valla bazen kendimden sıkılıyorum ... sanki ağlayıp zırlayınca çekmeceden koca çıkıcak :) artık kendi kendime gülmeye başladım

herseyin farkinda olup bu kafaya devam etmek de ayri olay :)) kendini biseylerle mesgul etmeni öneririm cok klasik oldu ama :D

Bul
Anaaaaaaaaaaaaaaammm :KK70:
Bugün okuldan sonra direkt dereboyuna indim bi bakayım diye. Bir markada çok güzel bir bluz gördüm harikaydı ancaaaaaak bedeni yoktu. (Büyük bedeni varmış normalde küçük gelir) Girne Mağusa şubelerinde varmış. Hem belki yarın bulurum hem de gezmiş olurum :KK70:
bulursun dert etme maccaraya güzel şeyler geldimi ben şimdi memleketteyim maccarasız duramam :KK53: ban yemiyeyimde reklam mı oldu acaba

Kaç gündür canım suşi istiyor
Hayatım boyunca bir kaç sefer yememe rağmen :işsiz:
Ve burada asla bulamam .
Nasıl yapabilirim onu düşünüyordum :KK14:
Kalksam bir sigara yaksam
Offff ona da usendim:hasta:

zaten bu düsünceler agir issizlik belirtisi ( bende de oluyor ama gecmise bagli olaylari düsünüyorum ben daha cok )
Aynı ben :) bende öyle 6 yaşına kadar inebiliyorum bazen :) herşeyi herşeyi gözden geçiriyorum bütün ilişkilerimi ayrılışlarımı yıkılışlarımı ama ilk defa bu sefer çok feci yıkıldım galiba beni üzende bu sefer içimde bir umut kalmaması

Aynı ben :) bende öyle 6 yaşına kadar inebiliyorum bazen :) herşeyi herşeyi gözden geçiriyorum bütün ilişkilerimi ayrılışlarımı yıkılışlarımı ama ilk defa bu sefer çok feci yıkıldım galiba beni üzende bu sefer içimde bir umut kalmaması

ah canim ya umut olmadan yasanmaz sen umudunu diri tut, ben de neler yasadim eski iliskimde, bazen cok umutsuz hissetsem de silkelenip kendime gelmeye calisiyorum

Şehit olan askerlerimiz , cenazelerine ulaşamadıklarımız. Her gelen acı haberde kendimi onların eşlerinin yerine koyuşum. Eşimi uçağa bindiği anlar yeniden yeniden beynimde dönüyor. Evimizde geçirdiğimiz güzel günlerimiz. Operasyon ne zaman son bulur acabaları , bu acı günler nasıl geçerler, daha bir hafta oldu sanki bana yıllar geçmiş gibi. Eşim neden aramadı acaba iyi mi düşünceleri allahım sen yardım et :KK14:

Şehit olan askerlerimiz , cenazelerine ulaşamadıklarımız. Her gelen acı haberde kendimi onların eşlerinin yerine koyuşum. Eşimi uçağa bindiği anlar yeniden yeniden beynimde dönüyor. Evimizde geçirdiğimiz güzel günlerimiz. Operasyon ne zaman son bulur acabaları , bu acı günler nasıl geçerler, daha bir hafta oldu sanki bana yıllar geçmiş gibi. Eşim neden aramadı acaba iyi mi düşünceleri allahım sen yardım et :KK14:
Allah tum askerlerimiz korusun.....onlar olmasa biz olmayiz...hepsinden razi olsun Rabbim yar ve yardimcilari olsun

Amin amin amin

Acaba ne yapiyordur kimle dir kiminle dir beni dusunuyor mi... Pff en iyisi disari cikmak :)

Hayatımdan çıkarmam gereken bana manevi zarar veren insanlar ..!! Liste hazır uygulama sıfır malasef :duduk::eek:

Back
X