- 8 Ekim 2012
- 3.389
- 6.490
- 358
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin şifa olsunİlk denemem sayılır 24 saat olarak iftarla sonlandırdım oruçlu olunca kolay oldu![]()
Maşallah denp görünmüyordun bu ara en uzun tuttuğun bu mu oldu?21 gün ( 504 Saat) 4 subat saat 14.30 da niyey edip basladım.Büyük kısmını bitirdim elhamdulillah son 7 gün
Aidin Salih ekolünden mi yapıyorsunuz?21 gün ( 504 Saat) 4 subat saat 14.30 da niyet edip basladım.Büyük kısmını bitirdim elhamdulillah son 7 gün
Tesekkür ederim 4 5 sene oncede 21 gün tutmustum yineMaşallah denp görünmüyordun bu ara en uzun tuttuğun bu mu oldu?
Evet Aidin Salih sistemi ile yapıyorumAidin Salih ekolünden mi yapıyorsunuz?
Sadece su içerek?
Maşallah size şifa olsun ınşallah bende sabah güne başlarken izliyorum videoları motivede ediyor:)Benim 10 günlük su orucum yeni bitti elhamdülillah. Şimdi sonrası meyve suyu/ meyve aşamasındayım.
Yavaş yavaş katı gıdaya geçiş yapacağım. Acelem yok, acıkma yok
Aidin Salih ekolünden, Mahmut Dama'yı da dinleyerek yaptım.
Maddi manevi şifa niyetine![]()
Amin Allah razı olsunSiz de her ne niyetle tuttuysanız Rabbim kabul etsin.
Maddi ve manevi şifa nasip eylesin.
21 günlük için nasıl hazırlandınız? Özellikle mental olarak?
Rabbim kalıcı şifa versin hayırlısıylaAmin Allah razı olsun
Acıkcası ben vaskülit hastasıyım ve bundan kurtulmak için ( tamamen olmasada atakların kesilmesi için ) yapmam gerektigini bildigimden onu odak noktam yaptım
Kisiden kisiye farkeder tabi ama ben de uzun sureli hedeflerde dagiliyorum. O nedenle hedeflerimi cok kisa vadeli tutuyorum. Mesela bugun seker yemeyeyim diye basladim, ertesi gun hadi bugunde dursun dedim, oyle oyle tatli ataklari yasamiyorum artik hic. Su orucunda da; acikinca yerim diye basladim. Bu saatten sonra yemeyeyim diye devam ettim. Ertesi sabah tok uyandim yine acikirsam yerim kafasinda oldum. Ama ben hic 3 gunden uzun yapmadim. Cunku uzun sure aclikta ureme sistemine zarar veriyor, regl aksiyor diye tecrubeler okudum hep o nedenle daha durabilecegim halde 72 saatin uzerine cikmadim.Kızlar ben kan ve idrar tahlili verdim tsh yüksek çıktı ultrason randevusu verdi hemen ilaç başlamayalım dedi idrarda da kanama böbreklerdn ultrason verdi normalde kilo için yapmayı düşündüm ama 24 saatin üstüne çıkamadım şimdi ultrasonlardan önce sağlık için başlamak istiyorum ama çok iradesizim bu ara odaklanamıyorum umarım bu akşam sinema ki içer bende biraz daha uzun başlayabilirim![]()
Sanırım benimde kendimi bu şekilde psikolojik yönlendirmem gerekiyor yapamadıkça yiyorum herşey gözümde büyüyor kilo vercem diye 74 le çıktığım yolda doğum yaptığım kiloya 85-86 lara geldimKisiden kisiye farkeder tabi ama ben de uzun sureli hedeflerde dagiliyorum. O nedenle hedeflerimi cok kisa vadeli tutuyorum. Mesela bugun seker yemeyeyim diye basladim, ertesi gun hadi bugunde dursun dedim, oyle oyle tatli ataklari yasamiyorum artik hic. Su orucunda da; acikinca yerim diye basladim. Bu saatten sonra yemeyeyim diye devam ettim. Ertesi sabah tok uyandim yine acikirsam yerim kafasinda oldum. Ama ben hic 3 gunden uzun yapmadim. Cunku uzun sure aclikta ureme sistemine zarar veriyor, regl aksiyor diye tecrubeler okudum hep o nedenle daha durabilecegim halde 72 saatin uzerine cikmadim.