Su Kaplumbağaları Bakımı Hakkındaki Tecrübelerimizi Paylaşalım mı?

marul verebilirsiniz benimkiler çok seviyodu 2 tane vardı 5 yıl baktım bi süreliğine teyzeme verdiğimde minik kuzenim bunlar kötü kokuyor deyip gizlice parfüm dökmüş sularına kireçe dönüp öldü zavallılar:KK43:

abim askere giderken bana emanet etmişti kaplumbağasını..internetten gösteriyodum abime..sonra bigün yine gösterdim kafasını çıkarmadı bakmadı abime küsmüştü.1 hafta bişey yemedi tepki vermedi depresyona girdi resmen:44: öldü ondan sonra:KK50:

Geçmiş olsun baya kötü ölmüş seninki yalnız parfümle :KK52: ölüm kabı denen kapta besliyorum malesef bir de ısıtıcım yok hiç bişey yok. Kaloriferin üstünde ama ısının tam 27 olup olmadığını da bilmiyorum. Ateş ölçerle ölçmeye çalıştım demin ama ölçmedi..

Geçmiş olsun baya kötü ölmüş seninki yalnız parfümle :KK52: ölüm kabı denen kapta besliyorum malesef bir de ısıtıcım yok hiç bişey yok. Kaloriferin üstünde ama ısının tam 27 olup olmadığını da bilmiyorum. Ateş ölçerle ölçmeye çalıştım demin ama ölçmedi..

Normal termometreyle ölçemezsin, akvaryum termometreleri var yapışkanlı, onlardan edinebilirsin

X