Su haznelimi?Toz filtrelimi?

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
358
41
Ankara
Arkadaşlar kullanmadığım için bilmiyorum önerilerinize ihtiyacım var.Elektrik süpürgesi alacağım ama karar veremedim suz haznelimi alayım yoksa,toz filtrelimi?

benim su haznelim var ve çekim gücü yok yüksek ama çalışan bir insan için çok zor kullanımı eğer durumun iyi ise ikisinide al derim

2sinidemi????napım canım 2 makinayı koyacak yerimde yokki zaten?

benimde su hazneli makinam, arnica nın ben çok memnunum evin kiri tozu çöpü süpürgenin içinde ve evde kalmıyor suyunu boşaltıp yıkıyorsun,bazen hemen o an boşaltamasam bile ertesi gün boşaltıyorum tavsiye ederim diğerine göre daha sağlıklı...

Anladım canım.Bazıları koku yapıyor falan diyorlarr...

Anladım canım.Bazıları koku yapıyor falan diyorlarr...

evet canım maalesef koku yapıyo
bende arçeliğinkini kullanıyorum süpürge iyi kötü demiyorum daha da sağlıklı diğerine göre ama kovasını temizlemek zaman alıyo :bbo:birde koku oluyo
demek bu sorun birtek bende değilmişfisfisfis

neden oluo acaba koko ya?ii kurulanmadığı içinmi acaba?

benim de su hazneli memnunum pafümleri oluyor süpürürken koku yayıyor
halı yıkaması da var

Hangi marka canım parfümlü fln duymadım ben?Memnunmusun sen?koku yapıyormu?

arnica son zamanlar da reklamı baya çıkıyor kırmızı dışarıya toz vermiyor
yeni aldım memnunum 2 çeşit ağzı var biri halıyı döverek süpürüyor
içinde hediye çıktı parfümü bitince servisinden alabilirsiniz dedi 1-2 damla damlatıyorum güzel koku yayıyor

sanırım benimkiyle aynı

anladım canım saol bi araştırayım fiyatı ne kadar acaba?

Bende arnicanın yeni aldım arkadaşlar su hazneli ama parfümü falan yok birde ben 180 TL ye aldım acaba farkı ne 400 TL ile olandan biliyormusunuz. Şimdi okuyunca merak ettim.

Bende arnicanın yeni aldım arkadaşlar su hazneli ama parfümü falan yok birde ben 180 TL ye aldım acaba farkı ne 400 TL ile olandan biliyormusunuz. Şimdi okuyunca merak ettim.

hayırlı olsun güle güle kullan.

bu arada süpürgemiz bile aynı :roflol:

kullanan kişiler pek bir farkı olmadığını söylüyorlar.

ben de arnicanın su haznelisini aldım.çok memnunum.2 yıldan fazla bir süredir kullanıyorum.

önceden halı yıkma ile halılarımı yıkadığımda su haznesi bölümünde bayağı bir toz çıkardı.
ama arnica su filtreli süpürge kullandığımdan beridir,halı yıkama ile yıkadığımda halıları o kadar az kir,toz vb.çıkıyor ki anlatmam.:lepi:

bu şekilde arnicanın ne kadar etkili olduğunu daha iyi anladım.

evi süpürdükten sonra su haznesini temizlemek gerekiyor.eger kalırsa haznenin temizliği daha zor oluyor.hemde çok az da olsa koku oluşuyor.

ayrıca arnicayı kuru olarak da kullanabiliyormuşsnuz ,ama ben daha o şekilde kullanmadım.
içine bez veya kağıt torba yerleştiriyormuşsnuz.

bu şekilde kullanan oldu mu?

bizde de cleanmax diye bi markanın var su hazneli
koku falan yapmadı hiç
yataklar ve perdeler gibi bi çok yeri temizleme başlığı var ben özellikle yatakları tem,zl,yorum için kiri görseniz hayret edersiniz. biz de yok ama astımı olanlar için çok öneriliyor bu yüzden
toz filtreli olanlar tozun çoğunu arkadan geri veriyolarmış suda böyle bişi olmuyo

Arnicayı çok övdünüz arkadaşlar hemen araştırmaya giriyorum teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…