- 6 Ocak 2024
- 17
- 8
- 1
- Konu Sahibi defterimgibi
Merhaba hanımlar, eşim dün bir uygulamada hesap açmıştı. Bu sabah eşime bir kadın oradan “Nasılsın” diye mesaj atmış. Sabah eşimin telefonuna bakınca gördüm. Eşime güvenirim, yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum. Kendisine sürekli yazan bir kız varmış eskiden beri, bunu bana evlenmeden önce anlatmıştı. Sabahtan beri çok üzgünüm. Durumun eşimle alakası olmadığını biliyorum ama moralim o kadar bozuldu ki anlatamam. Kızı engelledik, ama benim kafam orada ya açıp açıp profiline baktım. Amacı ne bu kadının anlamıyorum bir insan neden evli bir insana bunu yazar ya. İyi olmasa ne olacak yani? Seneler geçmiş hala yazıyor. Neden moralim bu kadar bozuldu onu da anlamıyorum eşimin suçu yok, ama benim moralim bozuk.
Yazsa mıydım siz kimsiniz diye falan? Direkt engelledim ama içimde bir kurt amacı ne bu kızın yazsaydın öğrenseydin diyor ama muhattap olmamayı seçtim hem eşim hem kendim için doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum. Kimseye de bahsedemedim bu durumdan size geldim hanımlar.
Aklıma o kızın, eşimin numarasını eskiden kullanan birinin tanıdığı olabileceği de geldi yani o da olabilir. Numarasını bir iki senedir almıştı eşim.
Yazsa mıydım siz kimsiniz diye falan? Direkt engelledim ama içimde bir kurt amacı ne bu kızın yazsaydın öğrenseydin diyor ama muhattap olmamayı seçtim hem eşim hem kendim için doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum. Kimseye de bahsedemedim bu durumdan size geldim hanımlar.
Aklıma o kızın, eşimin numarasını eskiden kullanan birinin tanıdığı olabileceği de geldi yani o da olabilir. Numarasını bir iki senedir almıştı eşim.
Son düzenleme: