su filtreli mi yoksa normal mi elektrik süpürgesi?

beyaz_gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
98
0
36
- Yurtdışı
arkadaslar su filtreli kullananlar varsa memnunlarmi?
artilari eksileri ne?
arceligin su filtreli süpürgeleri nasil kullanananiniz varmi?

ve siz hangisini tercih ederdiniz bu tür süpürgemi normal süpürge mi ?

su filtrasyonlu. biraz zahmetli kullanımı her seferinde suyu boşaltman gerekiyor ama toz açısından daha iyi.

aynnen arkadasın aLon un dediği gibi toz açısından süper. astımı olanlar için birebir. ama her defasında yıkaman gerekli. koku yapar yoksa.

aynı dert bendede war hangisini alsam die arcelik ( kesın arcelik olcak baska markaya bakmıcam buarada) su filtreli nasıl acaba?dieri su kanguru modeli gusel biliorum ama su filtreliyi bilmıorum netten begenmeyenler olmus o kafamı karstrdı bide su filtrelilerın cekım gucu digerlerine gore daha az onu zamanla sorun yaparmıyım bilmıorum we her supurme sonrasında yıkamaya usenırmıyım onuda bilmıorum bilmiyorumkismile

toza karşı alerjiniz varsa su filtreli çok iyi.ama benim süpürgem su filtreli değil ama tozda kaldırmıyo ben çok memnunum.ablam kullanıyo su filtreli onun alerjisi var toza karşı oda diyo memnunum diye

Ben 10 aylık evliyim Fakir Prestige Duo alektrik süpürgesi aldım çeyiz için.Çok memnunum hem sulu hem kuru kullanılabiliyor.iki tane kovası var.ayrıca suyla beraber içine oda parfümü koyabiliyorsun harika kokuyor temizlik yaparken.Suluyu tavsiye ederim toz derdi kesinlikle olmuyor kullanımıda çok zahmetli deil bence.2dk kovayı yıka filreyi yıka.ben çalışan bir bayan olarak acaba zor mu olur diyordum kullanmı ama kesinlikle değil.Tavsiye ederim...

su filtreli süpürgeler tozu hapsetme açısından gayet güzel olsada kullanımı zordur ve her süpürme işleminden sonra iyice durulayıp kurulamazsanız koku yapmaktadır arçelikte su filtreli süpürgeyi önermiyorum fakir prestige duo su filtreli süpürge güzeldir tavsiye ederim isterseniz sulu süpürme yaparsınız isterseniz sulu süpürmeden bıktığınız an kağıt filtresini takıp öyle de kullanabilirsiniz, elektrik süpürgesinde çekinmeden alabileceğiniz markalar philips ve fakirdir,kaliteli yapan başka markalarda var ancak servis ve yedek parça bakımından sorun yaşarsınız, geçen sene aldığımız bosch marka ekmek kızartma makinesi istanbul anadolu yakası gibi bir yerde evimize yakın servis olmadığından çok ters bir yerde olduğundan ya da avrupa yakasında bir servise gitmesi gerektiğinden çöpü boyladı

sakin almayın çok zahmetlı zaten iş yapıyorsun yoruluyorsun bıde supurgeyı temızle arçelik benımki çok kotu pişmanım

bende karar veremedim şimdilik idareten sinbonun 60 TL lik küçük toz torbalısını aldık, iyi bir şey bulana kadar

sinboda iyimiş ama

Torbalı süpürgeler koku yapıyor ve cihazdaki filtreleri düzenli aralıklarla değiştirip temizlemezseniz de toz kaçırıyor.En iyisi su filtreli süpürgeler.Arnica Hydra Plus kullanıyoruz.Çok memnunuz.Döverek süpürüyor.Fakat sesi biraz fazla ve teleskobik borusu boyu 175 cmden uzunlar için kısa gelebiliyor.Sulu süpürgelerin tek zahmetli yanı iş bitince makineyi güzelce temizlemek.Almışken su filtreli ve halı yıkama özellikli süpürge almak gerekir.Arnica Hydra Rain Plus ve Thomas Twin T2 güzel cihazlar.

.

Dyson elektrikli süpürgelerini tavsiye ediyorum, ne sulu ne de torbali, haznesi var

ne koku yapiyor nede bise, cekme gücü hic eksilmiyor

su fıltrelı olanlar ıcın cekım gubu az demıstı bıze satıcı. temizlik robotlarından bahsetmiyorum onlar ayrı. torbalı olanlarda cok sık doluyor degıstırmen lazım sureklı. bu haznelı olayı olabılır bak onu ıncelemem lazım :)

Yerli üretim su filtreli süpürgeler içinde emiş gücü en iyi olan Arnica'dır.300W ağız emiş gücü vardır.Alalı 1 yılı geçti ve hala ilk günkü gibi çekiyor.En iyi modeli Hydra Plus'tır.
Su filtreli süpürge karşılaştırmaları ve yorumlar için donanımhaber diğer ev elektroniği forumuna bakabilirsiniz.

eşya almak ne kadar zormuş yaa..burda her şey düşünülüp konuşulmuş hiç aklıma gelmeyen şeyler arasında kararsız durumdayım artık =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…