- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- Konu Sahibi incitanemmmmm
40-45 geliyor. Annemler farkli sehirde onlara 20lerde gelir en fazla. Şehirden şehire çok degisiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temizlik banyo çamaşır bulaşık makinesi her şehirde aynı fiyattan su faturası gelecek diye birşey yok. Bizim kartlı sistem aylık 20-25 yetiyor. Hergün duş alınan bi ev.Ya yorumlari okudumda saskinlik icerisindeyim cidden. Evde 3 kisiyiz. Yanlis anlamayin beni lutfen 50 tl den asagi gelenler hic temizlik balkon yikama camasir makinesi banyo falan yapmiyorsunuz. Inanin okuyunca bendemi bi anormallik var diye dusunuyorum.
.Inan okudukca aynisini dusundum 3 kisiyiz evde. Suyu anormalde kullanmam.
Ya yorumlari okudumda saskinlik icerisindeyim cidden. Evde 3 kisiyiz. Yanlis anlamayin beni lutfen 50 tl den asagi gelenler hic temizlik balkon yikama camasir makinesi banyo falan yapmiyorsunuz. Inanin okuyunca bendemi bi anormallik var diye dusunuyorum.
Yok yapıyoruz :) ama metreküp fiyatından kaynaklıdır.Metreküp fiyatına bakmadım ama ne kadar diye :)Ya yorumlari okudumda saskinlik icerisindeyim cidden. Evde 3 kisiyiz. Yanlis anlamayin beni lutfen 50 tl den asagi gelenler hic temizlik balkon yikama camasir makinesi banyo falan yapmiyorsunuz. Inanin okuyunca bendemi bi anormallik var diye dusunuyorum.
nasıl nerede yaşıyorsunuz ya bende oraya taşıncam :)Bu ay 22 lira gelmiş. Haftada 2 kere çamaşır 2 kere bulaşık makinesi çalışır. Hergunde duş alırız evde 2 kişiyiz.