40-45 geliyor. Annemler farkli sehirde onlara 20lerde gelir en fazla. Şehirden şehire çok degisiyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Su faturanız ne kadar geliyor
- Konu Sahibi incitanemmmmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Temizlik banyo çamaşır bulaşık makinesi her şehirde aynı fiyattan su faturası gelecek diye birşey yok. Bizim kartlı sistem aylık 20-25 yetiyor. Hergün duş alınan bi ev.Ya yorumlari okudumda saskinlik icerisindeyim cidden. Evde 3 kisiyiz. Yanlis anlamayin beni lutfen 50 tl den asagi gelenler hic temizlik balkon yikama camasir makinesi banyo falan yapmiyorsunuz. Inanin okuyunca bendemi bi anormallik var diye dusunuyorum.
.Inan okudukca aynisini dusundum 3 kisiyiz evde. Suyu anormalde kullanmam.
Hergün duş..Haftada 3-4 kez çamaşır.Gün aşırı bulaşık makinesi.Abdest..wc.Tüllerdi derken geliyor valla.Anlam veremedim ben 30tl fatura diyenlere.Şehir farkediyor sanırım..
Doğu bati çok fark ediyor
Biz doğudayız iki ayda bir gelir fatura 30 tl geçmez.en az haftada 2 kere çamaşır 3 kere bulaşık makinesi çalışır sık banyoda yapıyoruz 2 çocuğum var.elektrikte genelde 60 gelir fırın çok çalıştırıyorum cocuklarim ve misafirlerim için az bile geliyor doğalgazda geçen ay 63 bu ay 118 geldi
Biz doğudayız iki ayda bir gelir fatura 30 tl geçmez.en az haftada 2 kere çamaşır 3 kere bulaşık makinesi çalışır sık banyoda yapıyoruz 2 çocuğum var.elektrikte genelde 60 gelir fırın çok çalıştırıyorum cocuklarim ve misafirlerim için az bile geliyor doğalgazda geçen ay 63 bu ay 118 geldi
Ya yorumlari okudumda saskinlik icerisindeyim cidden. Evde 3 kisiyiz. Yanlis anlamayin beni lutfen 50 tl den asagi gelenler hic temizlik balkon yikama camasir makinesi banyo falan yapmiyorsunuz. Inanin okuyunca bendemi bi anormallik var diye dusunuyorum.
Haftada 4 kere çamaşır
5 kere bulaşık makinesi çalışıyor
Eşim de ben de gün aşırı duş alıyoruz
Elde bulaşık yıkamıyorum
Balkona çıkmadığımız için sadece yazın yıkarım
Bir söz vardır ya doğru cevabı almak için doğru soruyu sormak lazım diye..
Burada soru eksik
Kaç metre küpe kaç tl fatura geliyor olmalı..
Ben 12-16 metreküp arası kullanıyorum , 100 civarı geliyor
Çalışıyorum
Çok sık çamaşır yıkarım
Daha doğrusu ayrı ayrı yıkıyorum o yüzden makine çok çalışıyor .
Renkliler
Beyazlar
Oğlumunkiler
Vileda bezi
Banyo paspası
Nevresimler
Yüzme malzemeleri ( havlu bone şort bikini vs )
Diğer spor kıyafetleri
Masa örtüsü
Dış kıyafetler paltolar montlar vs
Hiçbirini birbiriyle yıkamam ..
Burada soru eksik
Kaç metre küpe kaç tl fatura geliyor olmalı..
Ben 12-16 metreküp arası kullanıyorum , 100 civarı geliyor
Çalışıyorum
Çok sık çamaşır yıkarım
Daha doğrusu ayrı ayrı yıkıyorum o yüzden makine çok çalışıyor .
Renkliler
Beyazlar
Oğlumunkiler
Vileda bezi
Banyo paspası
Nevresimler
Yüzme malzemeleri ( havlu bone şort bikini vs )
Diğer spor kıyafetleri
Masa örtüsü
Dış kıyafetler paltolar montlar vs
Hiçbirini birbiriyle yıkamam ..
Yok yapıyoruz :) ama metreküp fiyatından kaynaklıdır.Metreküp fiyatına bakmadım ama ne kadar diye :)Ya yorumlari okudumda saskinlik icerisindeyim cidden. Evde 3 kisiyiz. Yanlis anlamayin beni lutfen 50 tl den asagi gelenler hic temizlik balkon yikama camasir makinesi banyo falan yapmiyorsunuz. Inanin okuyunca bendemi bi anormallik var diye dusunuyorum.
Bana 40 tl geldi haftada 3 kez çamaşır 2 kez bulaşık çalışır duş sık alırız ama iki kişiyiz
55 geldi ne yazikki
68 geldi bu ay diğer aylarda 50-70 arasında değişiyor.
İzmirde yaşıyorum su çok pahalı burda maalesef.
Son iki aydır evde 6 kişiyiz.
Normalde 4 kişi olduğumuzda da 50-70 arası değişiyor.
Haftada 4 çamaşır makinesi nerdeyse hergünde bulaşık makinası çalıştırıyorum.
İzmirde yaşıyorum su çok pahalı burda maalesef.
Son iki aydır evde 6 kişiyiz.
Normalde 4 kişi olduğumuzda da 50-70 arası değişiyor.
Haftada 4 çamaşır makinesi nerdeyse hergünde bulaşık makinası çalıştırıyorum.
nasıl nerede yaşıyorsunuz ya bende oraya taşıncam :)Bu ay 22 lira gelmiş. Haftada 2 kere çamaşır 2 kere bulaşık makinesi çalışır. Hergunde duş alırız evde 2 kişiyiz.
iki kişiyiz zaten bir pazar günü evdeyiz akşamları iki saat falan ayaktayız yemek bile fazla yapmam annem yapar buzluğa atarım... bulaşık haftada 2 bazen 3 çamaşır da 2 ve hep gece çalıştırırım 50 geliyor daha az göremedim.