2 kişiyiz 20-30 tl arası geliyor bu ay 26 tl geldi. Suyu elektriği dikkatli kullanmaya çalışıyorum sadece doğal gazda tasarruf yapmakta zorlanıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Su faturanız ne kadar geliyor
- Konu Sahibi incitanemmmmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim bu ay 28 tl geldi ama geçen ay banyomun taharet musluğu bozulmuştu o sıra cok su akıttı bakalım önümüzdeki ay kaç gelicek benim için asıl gösterge önümüzdeki ayın faturası olacak
75 civarı. Bizim çok geliyo neden bilmiyorumki her gün bulasik mak . 2 güne bir çamaşır mak. Her gün 2miz duş alıyoruz . Galiba makianlar çok calisiyo
Dün geldi 50 lira. Eşim, ben ve 3 yaşında çocuğumuz var.
Aylardır 70 liranın altına düşmeyen su faturamız
Geçen ay 56
bu ay 47 lira
Nedenini bilmiyorum
Kullanım alışkanlığımızı da değiştirmedik gibi sadece daha uzun aralıklarla çamaşır yıkadım , vaktim olmadı, bir önceki yıkadığım kuramadı diye
Sadece bundan bu kadar farkedeceğini düşünmedim hiç
Geçen ay 56
bu ay 47 lira
Nedenini bilmiyorum
Kullanım alışkanlığımızı da değiştirmedik gibi sadece daha uzun aralıklarla çamaşır yıkadım , vaktim olmadı, bir önceki yıkadığım kuramadı diye
Sadece bundan bu kadar farkedeceğini düşünmedim hiç
50 gelir ortalama 4 kişiyiz
50 civari geliyor
Bi
Bize gelmiyor. Kartlı sistem aylık 20 25 yetiyor sanırım. Su faturaları şehirlere göre de farklılık gösterebiliyorMerhaba arkadaşlar merak ettiğim aylık su faturanız ne kadar geliyor bana bu ay 80 tl geldi
genelde 35-37 arası geliyor
2 kişiyiz ve dikkat ediyorum baya israf etmemeye etmesem 45den aşağı gelmez
şehirden şehire değişiyor fiyatlar
2 kişiyiz ve dikkat ediyorum baya israf etmemeye etmesem 45den aşağı gelmez
şehirden şehire değişiyor fiyatlar
Neeey biz evde 4 kişiyiz ve gelen fatura 100civarı Yuh diyorum kendimeeeee
Bize 30 civari geliyor
Ve suyu bol bol kullanirim hergun dus aliriz ama az geliyor
Sehirden sehire degisiyor sanirim
Ve suyu bol bol kullanirim hergun dus aliriz ama az geliyor
Sehirden sehire degisiyor sanirim
Masallah diyimde nazar degmesin
Her zaman 60 tl gelirdi. Bu ay hamam islettik 90 tl geldi :)))Merhaba arkadaşlar merak ettiğim aylık su faturanız ne kadar geliyor bana bu ay 80 tl geldi
Ya yorumlari okudumda saskinlik icerisindeyim cidden. Evde 3 kisiyiz. Yanlis anlamayin beni lutfen 50 tl den asagi gelenler hic temizlik balkon yikama camasir makinesi banyo falan yapmiyorsunuz. Inanin okuyunca bendemi bi anormallik var diye dusunuyorum.
Inan okudukca aynisini dusundum 3 kisiyiz evde. Suyu anormalde kullanmam.Neeey biz evde 4 kişiyiz ve gelen fatura 100civarı Yuh diyorum kendimeeeee
Biz hergun dus alirizYa yorumlari okudumda saskinlik icerisindeyim cidden. Evde 3 kisiyiz. Yanlis anlamayin beni lutfen 50 tl den asagi gelenler hic temizlik balkon yikama camasir makinesi banyo falan yapmiyorsunuz. Inanin okuyunca bendemi bi anormallik var diye dusunuyorum.
2 gune 1 bulasik makinasi haftada 4 kez falan camasir makinasi calisir .haftda 1 balkon kesin yikanir.tuvalet banyoyu surekli yikarim.hatta gecen aylarda ev tasidik surekli suyla ugrastik.temizlik sirketi evi temizledi.ona ragmen o ay bile 45 gelmisti.bnce sehirden sehire cok fark var.annemgilde baska sehirde onlara bayagi fazla geliyor