Su faturanız ne kadar geliyor?

bizimde genelde 20-30 arası geliyor
2 kişiyiz
günlük duş alırız ikimizde kışın
yazın ise günde sabah akşam duş alırız
bulaşık makınası haftada ortalama 3 kere çalışıyordur
çamaşır makınasıda haftada ortalama 3-4 kez
onun dışında mutfak ve banyo temizliği için çok su harcıyorum devamlı çamaşır suyunlan sildiğim için suyu çok harcıyorum farkındayım ama diğer türlü içim rahat etmiyor
yazın birde balkonları yıkama işi eklenince biraz daha fazla gelebiliyor

merak ediyorum su faturasının fiyatlarımı düşürüldü bana normalde 30 35 gelirdi 2 aydır 15 yada 12 ytl geliyor merak ettim dogrusu..

ya arkadaşlar merak ediyorum. bizim sayaçlar kartlıya geçiyomuş. daha çok geliyo diyolar .d ogrumu. valla 17-20 gelir hep 50 gelir diyolar. yandık valla.......

22 geldi normalde 35_40 arası gelirdi indirimmi yapıldı suda indirim doğalgazda bindirim oldu demekki

dimek en çok bana gelmiş 39 gelmiş bana:delphin:

ayhh bu 3 aylıkmış beaaa kocişe sordumda....

evde iki kişiyiz haftada en az 3 defa çamaşır makinası açılıyor
bulaşık makinam olmadığı için elimde yıkıyorum bulaşıklarımı 2 defa büyük temizlik hergünde yer silme toz alma yaparım
haftada en az eşimde bende ayrı ayrı 4 defa banyo yaparız ben banyo yapmadığım günler saçlarımı yıkarım ama bu ay 18 tl geldi :nazar:a.s.

arkadaşlar galiba istanbul da yaşamanın nimetlerinden faydalanıyoruz geneee :oklava:
biz 2 kişiyiz ve çalışıyoruz
haftada 1 kere çamaşır, 1 kerede bulaşık makinesi çalışıyor
pek su harcamayız..
ama yine de 20 den aşşağı geldiğini pek hatırlamıyorum 20-30 arası hep :sm_confused:

Sular kesik izmir :a015: (Buca, Karabağlar, Bozyaka, Yeşilyurt, Cennetçeşme, Eskiizmir, Uzundere, Limontepe, Hatay, Bahçelievler, Esendere, Basınsitesi, Çimentepe, Eşrefpaşa bölgeleri ve İkiçeşmelik caddesi ile R. Erkutlu caddesi arasında kalan bölgede ) bugün 3. gün hala su yok :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Biz evde 4 kişiyiz..45 ten aşağı fatura gelmez.İdareli de kullandığım halde böyle geliyor.Arkadaşlardan biri söylemiş,bu fiyatlar galiba belediyeden belediyeye değişiklik gösteriyor,ben biraz İstanbulun dışında oturuyorum da...Allah hepimize kolaylık versin...

biz iki kişilik bir aileyiz ama su aturamız malesef 25 ytl nin altına hiç bir zaman düşmedi.

2 kişiyiz 40 ytl geldi:1shok: bu ay
normalde de 30 tan asagı düştügünü hiç görmedim
hele yazın söylemeyim artık ayıpyanidelikafadulden

Back
Yukarı