Benim de rahim yetmezliğim var abdominal serklajim var ölçümü vajinadan yapıyordu doktorum ama senin kesinde denmemiş rahim yetmezliği sık sık muane oluyorsanız sorun olmaz canimKarından yaptı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de rahim yetmezliğim var abdominal serklajim var ölçümü vajinadan yapıyordu doktorum ama senin kesinde denmemiş rahim yetmezliği sık sık muane oluyorsanız sorun olmaz canimKarından yaptı canım
Sık şık gidiyorum canımBenim de rahim yetmezliğim var abdominal serklajim var ölçümü vajinadan yapıyordu doktorum ama senin kesinde denmemiş rahim yetmezliği sık sık muane oluyorsanız sorun olmaz canim
Evet su gibiydiSu gibimiydi sizinde maşallah![]()
İnşallah bende alırım kucağıma Allah’ın izniyle![]()
Benimde öyleEvet su gibiydi
Şuan klinikteyim bakalım ne diyecek sizinde başınız sağolsun .Kasım ayında bu sebeple bende bebeğimi 20 haftalık kaybettim.Kaybettiğiniz bebeğiniz için sabırlar diyorum. Şimdiki hamileliğiniz için endişe ve korkularınIzda da haklısınız ama bu süreci daha önce yaşamışsını ve aşamaları biliyorsunuzdur bence amnisure testi yaptırablrsiniz. Başka doktorlara da danışablrsiniz emin olmak için. İçiniz rahatlasın ve bu korkulu düşünceleri bir kenara bırakıp hamileliğinizin tadını çıkarın. İnşallah düşündüğünüz gibi bir risk yoktur. sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
İyi düşün canım stres yapmamaya çalış kayıplar olunca insan her kontrolde korku içinde oluyor çok iyi anlıyorum seni güzel haberler olsun senin için canımŞuan klinikteyim bakalım ne diyecek sizinde başınız sağolsun .
Bakalım ne diyecek doktor inşallah hayırlı haberler alırım .
Şimdi doktordan çıktım suyu gayet iyi dedi .İyi düşün canım stres yapmamaya çalış kayıplar olunca insan her kontrolde korku içinde oluyor çok iyi anlıyorum seni güzel haberler olsun senin için canım
Maşallah canım sağlıkla gelsinŞimdi doktordan çıktım suyu gayet iyi dedi .
Rahim ağzı 35 mm ölçtü .
22 haftalık olmuşuz 6 hafta sonrasına randevu vardı .
İnşallah canım ama doğuma kadar sürer benim tedirginlikMaşallah canım sağlıkla gelsin
Evet 6 hafta biraz çokmuş sen biraz daha erken gidersinİnşallah canım ama doğuma kadar sürer benim tedirginlik
Birazda randevu tarihini çok ileriye verdi 6 hafta sonrası
Öyle yaparım herhaldeEvet 6 hafta biraz çokmuş sen biraz daha erken gidersin![]()