Su faturanız ne kadar geliyor?

9 TL geldi ama maşallah elektrik ve doğalgaz sayesinde su faturamın az gelmesine sevinemiyorum bile...

20 milyon geldi .demekki sizinkilere göre yine fazla gelmiş .bende sevnmiştm az geldi die

kızlar kaç kişilik ailesiniz bilmiyorum ama faturalarınız çok az değmesin bizimki çok fazla az kullanmak farkettırır ıdarelıyızdır aslında ama...
dahada ıdare eder olduk (

kızlar çok mu az kullanıyorsunuz kac kere çamaşır makınası bulasık makınası acarsınız haftada ne biliyim kaç kişilik ailesiniz haftada bır mı banyo yapılıyo valla anlamadım bı akıl verın ıdare etme yontemlerınızı yazın (

Evde 3 çocuk var eşim ben 5 kişiyiz... kedim ve köpeğimde var...
her gün düzenli olarak bulaşık makinesi çalışır.. hafta arası 2 günde bir çamaşır makinesi çalışır hafta sonu ise hiç olmazsa 3 kez açılır çamaşır yıkanır..kedi köpek olduğu ve çocuklarımın odalarındada çok vakit geçirdikleri için düzenli aralıklarla yorgan ve yastıklarıda çok sık yıkarım...

sayacımız kartlı 30 liralık aldığım zaman en erken 2 ayda bitiyor ama 3 ayı bulduğuda oluyor...

elektrik onu karşılıyor hemde kat kat

20 geldi.. 2 kişiyiz, çok sık bulaşık ve çamaşır makinası kullanılır bizim evde..
bence bu fatura gayet iyi

bizim su sayacımız kartlı şu an evde 4 kişiyiz (annem, babam, ben ve kardeşim)
20 Tl lık yüklediğimizde 2 ay gidiyor.
Hemde gün aşırı banyo yapıyoruz.

Benim hep 50-60 L. arası gelirdi su faturam hani desem ki itfaiyeciyim anlayacağım ama geçen ay bir baktım faturaya düşüp bayılacağım sandım 18 L. gelmiş 7 senenin sonunda ilk defa 18 L. fatura ödedim muhteşem bir duyguydu anlatamam. İdareli hatun modunda gezdim bir süre. :)))))))

Hani ev gezmelerinde hatunlar arasında muhabbeti olur ya sen su faturasıı ne kadar ödüyorsun? yok elektrik ne kadar ödüyorsun? 50-60 arası ödüyorum diyince milletin gözleri yuvasından fırlıyordu.:)) 18 ödedim bu sefer ama soran yokki :)))))))))))))

19 TL ödeyeceğim bu ay; hem de bu sıkmış halim.
2 kişiyiz, ikimizde çalışıyoruz, akşamdan akşama evdeyiz.
akşam yemeklerini genelde ikimizde işyerinde yiyip geliyoruz, sabah kahvaltı da yok. yani evde bulaşık çıkmıyor. bulaşık makinesinin haftada 2 kere çalıştığı nadirdir.
çamaşır makinesini de haftasonları 2 kere çalıştırırım.
gün aşırı banyoya gireriz.

yani 25TL'den 19TL'ye düşmüş halinde kullanılan su bu.:1shok:
ben anlamıyorum, çok tuvalete girip çok mu sifon çekiyorz nedir. tuvalete girmeyi de yasaklıycam sonunda:jeyyar:

Kızlar size gelen bu faturaları duyunca düşüp bayılacaktım ahanda şuracıkta.:1shok:
Ben kendimi bildim bileli hep çok yüksek gelmiştir faturalarımız. Evde mi sorun var bizdemi anlamadım. Evimize ilk taşındığımız sene (yaklaşık 8 yıl önce) 90 ytl su faturası ödediğimizi biliriz. Millet hamammı çalıştırıyorsunuz demişti hatta..
Genel olarak 40'dan aşağı gelmez.40-50-60
Birkaç kez şikayet ettim herşey normal gözüküyor diyorlarbenneyaptımki
Valla bıktı babacığım fatura ödemekten...
Evde gündüzleri 2 kişi kalıyor. Akşam 5 kişi oluyoruz..

bizim fatura 15 tl civarı geliyor
haftada 2 kere camasır 3-4 kerede bulasık makinasını calıstırıyorum ve gün asırı banyo
su faturası belediyelere göre değişiyor
annemlere 2 ayda bir gelir fatura vede belediye bi ara cevre düzenleme adı altındada para almıstı

bana ayda bir geldiği için her ay fatura kurus oynamaz hep aynı

genelde annem tek olur.. aylık 9-10 lira su faturası öder.. haftada 1 yada2 bulaşık, haftada birde çamaşır makinesi çalışır... elinde kesinlikle bulaşık yıkamaz makinede yıkanır... ankarada zaten çeşme suyu ne içilebiliyor nede yemekte kullanılıyor.. verilen damacana su parası da ayrı aslında... bide çeşmeyi kesinlikle sonuna kadar açıp kullanmayın.. bunu sayaca bakmaya gelen eleman söylemişti.. sonuna kadar musluk açıldığında.. normalden hızlı ışliyormuş sayaç.. eğer bu şekilde kullanan varsa biraz dikkat edin hanımlar.. su faturanız azalacaktır.. hem suyu israf etmemekte gerekiyor.. gelecek nesilleri de düşünmemeiz gerekir.. malum Ankarada yaşayanlar bilir burdaki su sıkıntısını kuraklık problemini...Şurda kaç yıllık suyumuzun kaldığı meçhul.. Yazın susuz kalmak istemiyorsak biraz da idareli kullanmamız gerekiyor hanımlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…