Su faturanız ne kadar geliyor?

Ahaaa ben 15 günlük evliyim hiç harcama yapmadığumız halde 25 geldi E bundan sonrası 50-60 olur heralde yandım eyvahhhhh ben az gelir diye umarken:))

biz de iki kişiyiz eski evimizde su faturamız 8 en fazla 13 gelirdi yeni eve geçtik ve bir anda 22 lira 28 lira falan gelmeye başladı, birgün evde sular açık değilken saate baktım sayaç çalışıyordu... :1shok: sanırım bir bozukluk var bir sayaçta ya da tesisatta...

hiç başına böle birşey gelen var mı?

kızlar belkı guleceksınız ama bana 2 aylık fatura bedelı 5 tl geldı ınanamadım sordum bukadar az olamaz dıye bukadar dedıler vede suyum hep acık kullanıyorum gunde kaç defa camasır bulasık makınası calışıyor

evde iki kişiyiz...ben ve ev arkadaşım...saat 15 .00 kadar okuldayız ve faturamız her ay sabit 18 lira....iki kişi için fazla değil mi?

Ben de acıyorum suya verilen paraya, 48 geldi bu ay.
3 kız kardeş, anne, baba, anneanne, yani 6 kişiyiz ama ne biliyim, çok bence.
20Lira falan olsa güzel olurdu :1rolleyes:

gün aşırı çamaşır makinası çalışır ee onların ütüsü .bulaşık makinası 4 kişiyiz gün aşırı duş bazen hergün .. iki aylık 26 milyon geldi ama asla müsrifçe harcamam çok dikkatliyim ..

biz de iki kişiyiz eski evimizde su faturamız 8 en fazla 13 gelirdi yeni eve geçtik ve bir anda 22 lira 28 lira falan gelmeye başladı, birgün evde sular açık değilken saate baktım sayaç çalışıyordu... :1shok: sanırım bir bozukluk var bir sayaçta ya da tesisatta...

hiç başına böle birşey gelen var mı?

evet canım ya tesisatta su kaçıran bir yer vardır...yada sayaç bozukdur....

benim su faturam da 12 ytl civarı....

Bizim 45-50 geliyo hep apartmandakilerin 10 bile gelmiyo anlamıyorum idareli kullanıyoruz bide.. :1no2:

ankara çankayanın faturaları bu kzlar benim gene az üç komşuma 2 aydır su 180 .200 ytl geliyor şikayet ediyorlar gene ödüyorlar

su fatursı fazla gelenler sayaçlarını kontrol ettirsin.. bi arkadaşımızın öyle çok fazla gelmişti sayaç arızalıymış meğer ihmal etmeyin..

Back
Yukarı