şu facebooktan biktim artik

onun isteğiyle hesabını kapatman çok yanlış.sadece face için demiyorum.genel olarakta böyle mi ilişkiniz?yani o sana istediğini yaptırabilirkin sen pasif mi kalıyorsun?

Facebook diye bir şey kaldı mı yahu.
Bence durumu bu kadar abartmanıza hiç lüzum yok. İleride paranoyak olup çıkarsınız benden söylemesi.

şimdi kapaltmak ne diyeceğim bir kaç kişi çıkıp off bacım buradakiler de kendini tdk sanıyor diyecek o yüzden konu içinde geçen yaklaşık 4-5 kapaltma şeysini geçiyorum.

konu sahibi sen onun için işini bırakmışsın zaten en büyük tavizi vermişsin,basit bir fecebookun lafı mı olur.

bazen bende söyleniyorum herkesin yanlışını düzeltmek zorundamısınız diye,amma velakin bazende hak veriyorum sizlere,yaman bir çelişkide bırakıyor bu kk hatunları insanı:KK45:

ayrıca konu sahibesi,adam için işi bırak,facebookunu o istedi diye kapat bir sürü taviz ver en son kafayı takman gereken şeye kafa yor..
bence daha büyuk sıkıntıların var düşünmen gereken...
birde şunu merak ediyorum facebooktan kızları ekleyince ne oluyor,bu adamların reel hayatında etrafında hiç kız yok mu
azcık adamlara güvenin ,adamlara güvenmiyorsunuz kendinize güvenin böyle hayat geçermi kimi eklemiş niye eklemiş miş miş miş uzar gider

Merhaba kizlar,

Artik surama kadar geldi facebook. Nisanlim benim facesimi kapalttirdi bende ona defalarca söyledim kapalt diye ama kapalttiramiyorum şifresinide önceden biliyordum şimdi değistirdi ben gûveniyorum nişanlima ama bazen süpheye düşmemek elde değil. Kızlari kabul etme dedigim halde kabul etmis akrabasi ama sanirsam cunku kiz kardesiylede arkadas o ekledigi kiz veya arkadasligi kabul ettigi. Kiz birde bunun paylastiği seyleri paylasmis. Ben kendime gizli bir hesap actim nisanlimi takip etmek icin yaptiğim yanliş biliyorum. Kapaltsaydi bunların hic birisi olmicakti.

insanın özel hayatına nişanlısını / eşini bu kadar karıştırtması yanlış
neden nişanlınız istedi diye hesabınızı kapatıyorsunuz? hiç mi arkadaşınız, yazıştığınız insanlar yoktu?
tüm ipleri erkeklerin eline vermekten bir vazgeçin yahu

ayrıca madem o kapatmadı, siz niye hala hesabınızı geri açmadınız? niye o kendi özel hayatına devam ediyor da siz etmiyorsunuz? o sizi kaybetmeyi göze alıyor da, siz neden alamıyorsunuz? o size bu konuda saygının s'sini göstermiyor da siz neden hala onun isteklerine saygı duyup uyguluyorsunuz? neden kendinizi nişanlınız kadar önemsemiyorsunuz?

sorun facebook'da değil, onu nasıl kullandığınızda
adam birşey yapacaksa facebook'da da yapar, başka platformda da yapar, arkadaşlık sitesinde de yapar, reel hayatta da yapar

bırakın onu takip etmeyi
kendinize dönün
o kendi özelini yaşıyor, siz onu takip ederek siz de onu yaşıyorsunuz
kendinizi yaşayın biraz!

Kizlar ne yapmam gerekiyo? Soğuk davransam neden oldugunu bile bilmeyecek. Ben onun icin herseyden vazgectim işimi bile biraktim. Üc ay sonra düğünümüz var. Ben şimdi sifresini istesem muhtemelen diyeceği laf sen bana güvenmiyomusun. Ben konuşmayi pek beceremem nasil istemem gerekiyo? Güvenim kalmiyo valla artik

arkadaşım neden facebook şifresini istiyorsun?
onun facebook şifresini istemek "sana güvenmiyorum"dan çok, sen hayatımın merkezisin, seni kaybetmekten çok korkuyorum anlamına gelir
boşu boşuna adamın totosunu kaldırma!!!

oh, o istedi işi bırak, o istedi facebook kapat, nereye kadar???

şimdi sen surat asmayı, facebook şifresi sormayı falan geç
aç kendi hesabını tekrar, paylaş, beğen, yorum yaz
bırak nişanlın tuttursun şifre de şifre diye
ama sakın verme! sana o şansı bir kere verdim, kullanamadın de
beni hiçe saydın de, taviz verme
belki bundan sonra seni hiçe sayacakken 2 kere düşünür

daha 24 yaşındasın, nedir bu kaybetme korkusu? arkadaşım biraz kendine değer ver
sen kendine değer verip saygı göstermezsen, nişanlın zaten yapmaz!!!

benim için sorun olmaz eşimin face olsun olmasın ki yıllardır benim var eşimin yoktubi oyun için açmak zorunda kaldı. ama bana kimse face mi kapattıramaz zaten helede ben kapatıcam o kapatmıyacak :KK14: siz şimdiden böyle her şeyi kabul ederseniz işiniz zor

Merhaba kizlar,

Artik surama kadar geldi facebook. Nisanlim benim facesimi kapalttirdi bende ona defalarca söyledim kapalt diye ama kapalttiramiyorum şifresinide önceden biliyordum şimdi değistirdi ben gûveniyorum nişanlima ama bazen süpheye düşmemek elde değil. Kızlari kabul etme dedigim halde kabul etmis akrabasi ama sanirsam cunku kiz kardesiylede arkadas o ekledigi kiz veya arkadasligi kabul ettigi. Kiz birde bunun paylastiği seyleri paylasmis. Ben kendime gizli bir hesap actim nisanlimi takip etmek icin yaptiğim yanliş biliyorum. Kapaltsaydi bunların hic birisi olmicakti.
sana kapattirip kendi neden kullaniyo?

Adam seni istediği gibi yönetiyor, facebooku kapattırmış, işten ayrılmanı sağlamış vs vs

Bunlar daha fragman, esas film evlendikten sonra başlayacak.

Boyle sacma sapan isleri birakin ikiniz de bence.
Yok kiz kabul etme, akraba kabul etme, sifre ver, bilmemne.
Boyle kullanacaksaniz zaten kullanmayin, sizi asar facebook.
Hem sen hangi akla hizmet elin oglu icin isini gucunu birakiyorsun?
Ne bicim iliskiler bunlar anlamiyorum. Fanusa kapatin birbirinizi bari.
Aranizda guven yok galiba, temeliniz de saglam degil anlasilan, siz daha cook facebook uzerinden kavga edersiniz.
Ayrica kelimenin dogrusu "KAPAT" olacak. kapalt degil.

sen en başta hata yapmışsın bana kocam kapattırmamış kapattıramazda öyle bişi sölemeye niyet bile edemeyeceğini bilir kim ki o sana kapat deme hakkını buluyor? kocam istese face şifremi verirdim ama asla ne o ne ben birbirimizden böyle saygısızca bir istekte bulunmadık. bu karşındakine saygısızlığın son raddesi sana güvenmiyorum demenin de en açık halidir! ne face den o istedi diye arkadaş silerim ne ondan silmesini isterim! ne bu ya sevgilin diye hayatının sahibi mi oluyor? face ini kapatmadın ya da yeniden açtın diye senden ayrılacaksada bırak ayrılsın yolu açık olsun sen de akıllan bundan sonra böyle ufak şeyler için tantana çıkaran birini hayatına alma!

Merhaba kizlar,

Sen guvenmeye devam et aferin sana.

Merhaba kizlar,

Ayyyy ne illet bişey. Vallahi biz sözlümle bütün sosyal hesapları kapattık coktan. Sizde kapatın yok edin. Her türlüsü orda vallahi :/

X