şu facebooktan biktim artik

Niye herkes birbirinin hayatina bu kadar mudahele ediyor onuda anlamiyorum alti ustu bi facebook niye kapat diyor niye kendi kapatmiyor herneyse cok sacma, sacmaladim heralde o degil de facebookun ne sucu var arkadasin dedigi gibi kisi fingirdekse facebook napsin konuyu kapalt gitsin!

Çiftlerin facebook kullanımı sıkıntılı bence.Ben de eşim de kullanmıyor.Çok mu lüzumlu, bence değil.Çünkü öyle bir ortam ki yanlış anlaşılmalara veya kıskançlıklara kolayca sebep olabiliyor.Ne gerek var ki?Ama tek taraf kapatmak zorunda kalıyorsa buna izin vermem şahsen. Ne demek yani ben yapacağım o yapmayacak,yok öyle bir dünya!

Size facebook kapat ama ben kapatmam diyen nisanlidan bikmiyorsunuz, bunu kabul eden kendinizden bikmiyorsunuz ama Facebooktan bıkıyorsunuz ne güzelmiş:)

Ya arkadaş biz mi çok yüz veriyoruz acaba bu erkeklere.Madem sevgilin kullanmasın istiyorsun sen de kapat.Çok önemli sanki eyy Allahım ya.:KK12:

aferin sana isi birakip face falan kapattin ya simdi seni el ustunde tutar kiymetini cok iyi bilir.
bu kadar saf olmayin ya. isi birakman icin ne dedi. sana guveniyormis ama cevrene guvenmiyormus degil mi.
kisi kendi nasilsa karsisindakini de oyle bilirmis

Merhaba kizlar,

Artik surama kadar geldi facebook. Nisanlim benim facesimi kapalttirdi bende ona defalarca söyledim kapalt diye ama kapalttiramiyorum şifresinide önceden biliyordum şimdi değistirdi ben gûveniyorum nişanlima ama bazen süpheye düşmemek elde değil. Kızlari kabul etme dedigim halde kabul etmis akrabasi ama sanirsam cunku kiz kardesiylede arkadas o ekledigi kiz veya arkadasligi kabul ettigi. Kiz birde bunun paylastiği seyleri paylasmis. Ben kendime gizli bir hesap actim nisanlimi takip etmek icin yaptiğim yanliş biliyorum. Kapaltsaydi bunların hic birisi olmicakti.

Size face i kapattırdı ve siz de hemen kapadınız mı? Aferim size..

Merhaba kizlar,

Artik surama kadar geldi facebook. Nisanlim benim facesimi kapalttirdi bende ona defalarca söyledim kapalt diye ama kapalttiramiyorum şifresinide önceden biliyordum şimdi değistirdi ben gûveniyorum nişanlima ama bazen süpheye düşmemek elde değil. Kızlari kabul etme dedigim halde kabul etmis akrabasi ama sanirsam cunku kiz kardesiylede arkadas o ekledigi kiz veya arkadasligi kabul ettigi. Kiz birde bunun paylastiği seyleri paylasmis. Ben kendime gizli bir hesap actim nisanlimi takip etmek icin yaptiğim yanliş biliyorum. Kapaltsaydi bunların hic birisi olmicakti.

ben de sizin gibi insanlardan bıtkım. sorun face değil sizin ilişkiniz. bal gibi birbirinize güvenmiyorsunuz. face olmasaydı, twitter olurdur, o olmasaydı, telefon olurdu, o olmasaydı mektup olurdu......

bunu çeiknmeden anlatmanız bile tuhafıma gidiyor. kimsenin ilişkisi mükemmel değil ama bu çağda sosyal medyada birbirnize güvenmiyorsanız, o zaman güvensizlik sorununuz var. şu çağda onun face hesabını düşünüyorsun da o zaman gizli / fake face hesabı da olabilir? instagram olabilir mail olabilir. olabilir de olabilir sorun yani şifre değil

Ben de sevgililerinin/eşlerinin yediği haltları sosyal medyaya yıkan insanlardan bıktım.

Kardeşim, sen niye adamın bir sözüyle hesabını kapatıyorsun? Niye sadece sen taviz veriyorsun?

Ayrıca 'kapalt' nedir Allah aşkına? Yazıldığı gibi okunan bir dili nasıl bu kadar yanlış kullanabiliyoruz anlamıyorum.

Bu vesileyle Türkçe için savaş vermiş Oktay Sinanoğlu'nu anmış olayım.

iliskinin temeli 'GUVEN'dir. hayir nisanliniza.guvenmiyorsunuz,guvenmis olsaniz gizli hesap acip takip etme geregi duymazdiniz . siz o guveni verdiniz ama alamadiniz. iliski seffaf olmali,kapatmasa bile sifresini degistirmesi bi soru isareti evvela...

O kapatmıyorsa sen de aç..Nişanlın altın degerınde mı,yoksa bulunmaz hınt kuması mı??Korkacak bır durum yok bence kocan degıl bırsey degıl...Madem o kapamıyor sen de ac tekrar!!

X