şu facebooktan biktim artik

sen onun için işi mi bıraktın?
çok taviz vermişsin kusura bakma ama adamın bi yerleri kalkmış.
ya o kapatacak ya sen açacaksın :KK20:

insanın fikri neyse zikri odur derler ya erkekler kendileri ne işler çeviriyorsa artık kendilerince kurup kurup bize yasaklar koyuyorlar ama öyle bir dünya yok madem sen kullanmıyorsun o da kullanmasın sen ona güveniyorsun da o sana güvenmiyor mu ? gerçi kesin elaleme güvenmiyordur :)

Kizlar ne yapmam gerekiyo? Soğuk davransam neden oldugunu bile bilmeyecek. Ben onun icin herseyden vazgectim işimi bile biraktim. Üc ay sonra düğünümüz var. Ben şimdi sifresini istesem muhtemelen diyeceği laf sen bana güvenmiyomusun. Ben konuşmayi pek beceremem nasil istemem gerekiyo? Güvenim kalmiyo valla artik
Onun için işini bırak , sosyal ağlarına bile karıssın onlara izin ver , dışarı çıkarkende izin istiyor musun ?
Haketmişsin arkadaşım herşeyi , sesini çıkarmadan düğün hazırlıklarına devam et sen.
Hakettiğini yaşıyorsun.

karşındakini nasıl bilirsin kendin gibi demişler. nişanlınızda siizn bi haltlar karıştıracağınızı düşündüki kapattırdı ama kendisi maşallah fink atıyo. madem o kapamıyo siz tekrar açın ve birlikte fotolarınızı koyup onuda etiketleyin. bu kadar söz dinlemeyin yawww....

şimdi kapaltmak ne diyeceğim bir kaç kişi çıkıp off bacım buradakiler de kendini tdk sanıyor diyecek o yüzden konu içinde geçen yaklaşık 4-5 kapaltma şeysini geçiyorum.

konu sahibi sen onun için işini bırakmışsın zaten en büyük tavizi vermişsin,basit bir feysin lafı mı olur.

Son düzenleme:
Bence de aç niye açtın derse de senin facebook açık olduğu sürece benimki de açık olacak de. Konuşamam diyorsun diyeceğin tek cümle bu. Ben kaç yıllık evliyim, ne facebook a karıştı ne bir şey. Bir de benden tavsiye ne yap et çalış

Bütün suç facebookta zaten. O olmasaydı gül gibi geçinir giderdiniz. Adamın odun olması, sana yasaklar kurallar koyması, seni işten çıkarması, senin bunları kabul etmen falan hep facebook yüzünden. O olmasa ilerde über mutlu bir evliliğiniz olur eminim.

adam ipleri eline almış oynatıyor kukla gibi.kıza feysini kapattırmış kendisi rahat rahat takılıyor.dediğin gibi sonra hep sanal dünya suçlu oluyor.evlenince nasıl olur acaba tahmin etmek istemiyorum.

gerçi hata erkeklerde değil ki her duruma tamam diyen bizde.taviz tavizi doğurur.

adam ipleri eline almış oynatıyor kukla gibi.kıza feysini kapattırmış kendisi rahat rahat takılıyor.dediğin gibi sonra hep sanal dünya suçlu oluyor.evlenince nasıl olur acaba tahmin etmek istemiyorum.

gerçi hata erkeklerde değil ki her duruma tamam diyen bizde.taviz tavizi doğurur.

Bununtaviz olduğunu düşünmüyorum. Kız taviz verdiğinin farkında bile değil çünkü. Anasından babasından öyle görmüş. Erkekinin dediğini yapacaksın diye büyütülmüş. Karşısına çıkan ilk adama da tüm benliği ile teslim olmuş. O adam kendi hesabını kapatsaydı da değişen bir şey olmayacaktı.

kendisi niye kapatmıyo sebebi neymiş, şifresini istersem bana güvenmiyomusun dermiş, oda sana güvenmiyo ortada işte
seninki kapalı dursunki onun karıştırdığı haltları göreme. sen bu düğün işini bi kere daha düşün

Kizlar ne yapmam gerekiyo? Soğuk davransam neden oldugunu bile bilmeyecek. Ben onun icin herseyden vazgectim işimi bile biraktim. Üc ay sonra düğünümüz var. Ben şimdi sifresini istesem muhtemelen diyeceği laf sen bana güvenmiyomusun. Ben konuşmayi pek beceremem nasil istemem gerekiyo? Güvenim kalmiyo valla artik
kapalt değil kapat
şifre istemeyeceksiniz
o dedi diye facenizi kapatmayacaksınız
yoksa bu böyle gider
derhal açın facebookunuzu

Merhaba kizlar,

Artik surama kadar geldi facebook. Nisanlim benim facesimi kapalttirdi bende ona defalarca söyledim kapalt diye ama kapalttiramiyorum şifresinide önceden biliyordum şimdi değistirdi ben gûveniyorum nişanlima ama bazen süpheye düşmemek elde değil. Kızlari kabul etme dedigim halde kabul etmis akrabasi ama sanirsam cunku kiz kardesiylede arkadas o ekledigi kiz veya arkadasligi kabul ettigi. Kiz birde bunun paylastiği seyleri paylasmis. Ben kendime gizli bir hesap actim nisanlimi takip etmek icin yaptiğim yanliş biliyorum. Kapaltsaydi bunların hic birisi olmicakti.

facebook yüzünden söz attık ötesi var mı :)

Kizlar nisanlim benim ilkim ondan önce hic sevgilim olmadı. ondanmi böyle davraniyorum bilemiyorum. Kaybetmekten korkuyorum onu ben cok seviyorum. Aramızda 7 yaş var ben 23 yaşındayım. Güveniyorum ben aslında.

Kizlar nisanlim benim ilkim ondan önce hic sevgilim olmadı. ondanmi böyle davraniyorum bilemiyorum. Kaybetmekten korkuyorum onu ben cok seviyorum. Aramızda 7 yaş var ben 23 yaşındayım. Güveniyorum ben aslında.
hayatta sevdiğini kısıtlamayan, işten çıkmasını istemeyen erkeklerde var. ilk onu gördün diye onunla evlenmek zorunda değilsin :)

Sizin hesabınızı kapattırıp kendisininki açık kalıcak yok ya.
Benim ki böyle birşey yapsın direk kafaya koyardım kapattırmayı.
Ona güvenip güvenmemek değil bu, eşitlik meselesi bu bence...
Eğer ona karşı çıkamazsan daha çook başın yanıcak seninn ,kesinlikle sesini çıkart ..
Sen böyle yaptıkça o böyle cesaretlenir ,sen kısıtlı,o özgür öylece gider bu
demişssin o benim ilkim,nişanlım korkuyorsun korkmamalısın hayatın merkezi değil o senin, ondan öncede bi hayatın vardı ..

Ya onun facesini kapattırırsın, ya da kendininkini açarsın yadaa ortak bi hesapla yürütürsünüz tatlım yoksa benden söylemesi yoksa aklının bi köşesinde acaba o kızlamı mesajlaştı a o kızı niye arkadaş ekledi.. Deli olurdum ben

Merhaba kizlar,

Artik surama kadar geldi facebook. Nisanlim benim facesimi kapalttirdi bende ona defalarca söyledim kapalt diye ama kapalttiramiyorum şifresinide önceden biliyordum şimdi değistirdi ben gûveniyorum nişanlima ama bazen süpheye düşmemek elde değil. Kızlari kabul etme dedigim halde kabul etmis akrabasi ama sanirsam cunku kiz kardesiylede arkadas o ekledigi kiz veya arkadasligi kabul ettigi. Kiz birde bunun paylastiği seyleri paylasmis. Ben kendime gizli bir hesap actim nisanlimi takip etmek icin yaptiğim yanliş biliyorum. Kapaltsaydi bunların hic birisi olmicakti.
Facebookun suçu ne şimdi

o kendi kendine mi ekliyor kızları?:KK53:

Merhaba kizlar,

Birbirinizin face lerini niye kapattırırsınız pek anlamam ya da bu face te paylaşımlar dışında neler oluyor onu da anlamam ama neden face hesabını kapatıyorsun.Bunu kötü görüp sana kapattırıp kendi kapatmıyorsa sen de açacaksın.Öyle gizliden takip etmeyeceksin.Bi de ne kadar saçma aynı şeyleri paylaştılar demen.Ne oluyor paylaşınca.Benim sayfamda arkadaşımın paylaşımını ben de paylaşırım ne var bunda.

ay siz çok yaşayın
kapaltmak kelimesini 40 yıl düşünsem bulamazdım :KK70:
işyerinde saçma sapan bi gülme tuttu ya :KK70:

konuya gelirsek : kişi kendinden bilir demişler. senin KAPALTMANI isteyip kendi kapaltmıyorsa var bu işte bi bit yeniği cnm.

şimdi kapaltmak ne diyeceğim bir kaç kişi çıkıp off bacım buradakiler de kendini tdk sanıyor diyecek o yüzden konu içinde geçen yaklaşık 4-5 kapaltma şeysini geçiyorum.

konu sahibi sen onun için işini bırakmışsın zaten en büyük tavizi vermişsin,basit bir feysin lafı mı olur.

Kapaltmak, konu sahibesinin ilk mesajında kapatmak yerine kapaltmak'ı kullanmasından geliyor. :-)
Konu sahibesi sende, facebook'unu aç çatır çatır kullan şifresinide verme. sorarsa bana güvenmiyor musun dersin olur biter.

X