- 25 Haziran 2022
- 1.263
- 1.744
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Aylık ödemenize bakın ödemenizin aylık gelirinize oranına vs bir kaç yıl etkiler en fazla. İki kişilik çekirdek aile zamanında arabasızda olur diyordum ama şuan hamileyim arabasız olmaz arabamı satar daha alt model alırdım bizde bakıyoruz ev paramız bankada getirisi kiramizi ödüyor diye rahatız ama kredisi yüksek ev bulursak alıcazEvet ama faizi çok yüksek ve yapılandıramayacğaıö ileride ve arabasız kalacağım bir sene yinede alır mıydınız
küçültmeyi düşündüm ama araçlar çok pahalı ancak peşinat yapabildim altınlarımı da tapuya vericemAylık ödemenize bakın ödemenizin aylık gelirinize oranına vs bir kaç yıl etkiler en fazla. İki kişilik çekirdek aile zamanında arabasızda olur diyordum ama şuan hamileyim arabasız olmaz arabamı satar daha alt model alırdım bizde bakıyoruz ev paramız bankada getirisi kiramizi ödüyor diye rahatız ama kredisi yüksek ev bulursak alıcaz
Aylık gelirimin yüzde ellisi ödeme ama ben dediğim gibi kiraya vericem araba alana kadarküçültmeyi düşündüm ama araçlar çok pahalı ancak peşinat yapabildim altınlarımı da tapuya vericem
Sıfır ev diye mi o kadar kredi verdiler?2.19 dedi onu kabul ettim ama katılım bankası olduğu için ileride oran düşse bile yapılandıramaycağım
Sıfır değil 4 senelik siteSıfır ev diye mi o kadar kredi verdiler?
Biz 12 yıllık daire için kredi istedik, çıkmamıştı. Sadece sıfır dairelere verildiğini sanıyordum. Sizin yerinizde olsam alırım. Sonra buna da pişman olabilirsiniz.Sıfır değil 4 senelik site
Ne zaman istediniz özel banka mıBiz 12 yıllık daire için kredi istedik, çıkmamıştı. Sadece sıfır dairelere verildiğini sanıyordum. Sizin yerinizde olsam alırım. Sonra buna da pişman olabilirsiniz.
Biz kredi kullanmayacağız canım arabamız vardı onu satıyoruz üzerine ekleyip alacağızSizin kredi mi ne kadar peşinatınız vardı
Bir Garanti, bir de Halkbank. Direkt maaş hesabımızın olduğu şubeye gitmişti eşim. Siz hangi bankadan istediniz?Ne zaman istediniz özel banka mı
Türkiye finansBir Garanti, bir de Halkbank. Direkt maaş hesabımızın olduğu şubeye gitmişti eşim. Siz hangi bankadan istediniz?
Başka aracınız var mı araçsız mı kalacaksınız bir süreBiz kredi kullanmayacağız canım arabamız vardı onu satıyoruz üzerine ekleyip alacağız
Başka aracımız yokBaşka aracınız var mı araçsız mı kalacaksınız bir süre
Böyle yetiyorsa süperBiz kredi kullanmayacağız canım arabamız vardı onu satıyoruz üzerine ekleyip alacağız
Bize niye vermiyorlar bunları yahu. Ya çok fakiriz ya da baktığımız evler çok eski.Akbank ile görüşen oldu mu oda veriyormuş 2m
Akbank ile görüşen oldu mu oda veriyormuş 2m
kaç yıllık baktınız birde hangi şehirdeBize niye vermiyorlar bunları yahu. Ya çok fakiriz ya da baktığımız evler çok eski.