- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 30
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Çıkan bir şeyin fiyatının düştüğünü hiç görmedimSelam kızlar
Şu dönemde ev almak mantıklı mı?
Geçen sene sıfır aldığım aracımı satıp üstüne kredi çekeceğim. Ama herşey çok belirsiz ev fiyatları düşecek diyende var çıkacak diyende. Sizce almalı mıyım
Ev fiyatları düşmez, düşücek diyen yalan söylüyor yada hiç anlamıyordur. Yıllarca ev fiyatları, araba fiyatları düşücek dendi ama düşmedi aksine uçtu . Bulduğunuza yapışın imkanınız varsa pişman olursunuz diğer türlüSelam kızlar
Geçen sene sıfır aldığım aracımı satıp üstüne kredi çekeceğim. Ama herşey çok belirsiz ev fiyatları düşecek diyende var çıkacak diyende. Sizce almalı mıyım
Asla düşmeyecek.Benim 8 ay önce 880 bine aldığım ev şuan 1880Selam kızlar
1.5 m alacağım kredim onaylandıKredi miktarları kısıtlı istediğiniz kadar cekemeyebilirsiniz
Dolar bazlı fiyatlar düşüşte.
Oturmak için mi, ne kdr kredi planlıyorsunuz, şu anki şartlarıniz nedir hepsi onemli
İleride oturacağım bir iki sene kiracı duracak şuan mevcutta oturduğum evin kirası düşükKredi miktarları kısıtlı istediğiniz kadar cekemeyebilirsiniz
Dolar bazlı fiyatlar düşüşte.
Oturmak için mi, ne kdr kredi planlıyorsunuz, şu anki şartlarıniz nedir hepsi onemli
Sizin kredi mi ne kadar peşinatınız vardıHer geçen gün herşey artıyor o yüzden bence geç kalmamalısınız bizde alacağız anlaştık
Şimdiden hayırlı olsun
Valla niyetini girdiğiniz şeyi alın. Bizde arabalar düşer dedik almadık yeterli para varken. Şimdi elimdeki para yarısının yarısı yaniSelam kızlar
Katılım bankası onayladı ama şöyle bir durum var yapılandırma olmuyor Muş ileride oranlar düşerse o yüzden çekme konusunda tereddütettim1.5 kredi nasıl çıktı aylık geliriniz nedir
Bize 300 bin çıkıyor
Haklısınız ana bir sene falan bende arabasız kalacağımValla niyetini girdiğiniz şeyi alın. Bizde arabalar düşer dedik almadık yeterli para varken. Şimdi elimdeki para yarısının yarısı yani
Özel banka o zaman sizin. Faiz oranı ne dedilerKatılım bankası onayladı ama şöyle bir durum var yapılandırma olmuyor Muş ileride oranlar düşerse o yüzden çekme konusunda tereddütettim
2.19 dedi onu kabul ettim ama katılım bankası olduğu için ileride oran düşse bile yapılandıramaycağımÖzel banka o zaman sizin. Faiz oranı ne dediler
Evet ama faizi çok yüksek ve yapılandıramayacğaıö ileride ve arabasız kalacağım bir sene yinede alır mıydınızsizin gibi kredisi yüksek bir ev bulsak biz hemen alırız ama nakit almak mantıksız.